Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofun

ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?

Polecane posty

Gość tyle tu juz bylo
podobnych topikow i gorsze rzeczy pisano... dajcie spokoj swieta ida one sie jakos dogadaja..... sami kontrowersyjna tamta ponioslo.... ehhhhh po co komus robic zadyme????

Gość sami a znasz
mojego maila???

Gość ohh
"Sami, podaj maila tej co Cie neka. Chyba nie wie, ze grozby i nekanie sa karalne. Milego weekendu. Wszystkim " Proponuje nauczyc sie prawa. te forum jest anonimowe nawet jesli namierzysz tego pana nic mu nie udowodnisz... zal moderator ktory prawa nie zna

Gość tyle tu juz bylo
ehhhhhhhhhhhhhhh....... Zal Sami widzisz jak dzialasz na ludzi??? |Wzbudzasz emocje kontrowersje. Tamta zacietrzewiona bzdury pisze.....wigilia jest opamietajcie sie i jednej i drugiej przyda sie LODOWATT prysznic

oczywiscie ze jest takie prawo i oczywiscie ze ro jest karalne,ale to udawadnianie długo by trwalo i policja nie chce sie tym bawić;) Laseczka kłamała bawiła sie moim kosztem, Skoro jej faceta podrywałam to moze sie liczyć z tym ze wiedziałam o niej Stek bzdur wypisywanych bezmyslnie;) miłego wieczorku ....

Gość o zal
zalosne! jak nie macie pomyslow to nie piszcie wogole a nie takie pierdoly piszecie! ludzie maja powazniejsze problemy:p

ohh, a na czarno nie laska? Niech przejda na maila albo inny komunikator - to raz. A dwa - jesli Sami zglosi sprawe na Policje, to juz nikt nie bedzie anonimowy. Mimo skasowanych postow, kopie zostaja. Wiec, radze najpierw rozeznac sie jak sprawy sie maja, a pozniej komus cos zarzucac.

Gość ohh
"oczywiscie ze jest takie prawo i oczywiscie ze ro jest karalne,ale to udawadnianie długo by trwalo i policja nie chce sie tym bawić" chyba jestes blondynka jesli wierzysz w takie bajki

Gość tyle tu juz bylo
oj dziewczyny dziewczyny. A moze jej czyms dopieklas kiedys??? Moze faktycznie |Cie zna??? A moze klamala???? I co bedziesz sie przjmowac jakas panna i robic sobie koszty???? Przeciez za to Ty zabulisz. Zapomnij wypij lampke wina idz na spacer wez goraca kapiel. A tamtej sie znudzi znajdzie sobie za jakis czas inny obiekt zartow. Uszy do gory. A to ze forum to jest anonimowe kazdy wie,Ty dowiesz sie kto to ona zaprzeczy powie ze kompa pozyczyla dala do serwisu korzystali znajomi.... prawdfy nie dojdziesz. Za 5 dni swieta buziaki :)

Gość ohh
a tak masz racje jesli na komunikator, maila a i owszem my bad :)

Gość a ja mam taka propozycje
Sami i tamta pomarancza sie pogodza przeprosza i bedzie ok i kazdy bedzie zadowolony moze tak byc???

dobra moze sie z łaski swojej zamkniecie juz 😠 bo nudne sie na dzien dzisiejszy robicie. nie lepiej ignorowac na tym topie? co do karalnosci - o ile nikt ine straszyl to nic by sie nie stalo nawet jakby ci komputer namierzyli z ktorego piszesz bo co - za pyskówki na żywo ludzi sie aresztuje? :D chyba tylko za zakłócanie porządku publicznego mozna to zrobic... :P

ludzie co Wy bredzicie? plotki potrafią zniszczyć komus zycie..forum nie forum ale nie ma prawa nikt pisac tak chamsko:) Jestem silną kobietą wiec ....kontrowersyjną . spadam

to pyatanie chyba należy zaliczyć do grona retorycznych:P

"plotki potrafią zniszczyć komus zycie" i dlatego nalezy sie strarac by ich nie bylo, kapiert? ;) a jesli juz ci ktos czarny PR robi to - do sądu go i niech przeprosiny publicznie w gazecie umieszcza :P

Gość a ja mam taka propozycje
no to zrob jej kolo dupy... ulzy ci sami???

nie sadzilłam że Ty sądzisz:P czasem mi się zdarza "wypowiedzieć" trudno słowo:P

nie robie nikomu koło dupy to nie w moim stylu ludzieeeeee ja jej nie znam ona sie tylko tak bawiła;) gogi i komik mają rację---biore sie od jutra za tych pewnych siebie facetów,;) miedzy oczy ---papapa

Sledze ten topik od poczatku ale teraz sie wypowiem. Sami daj spokoj. To ze wsciekla pomarancze ponioslo zdarza sie. Ale chcialabym wiedziec co i jak czemu tak sie stalo??? Naprawde chcesz jej zaszkodzic?? Przeciez to niepowazne. :P. Wiesz ile by bylo spraw w sadzie gdyby kazdy takie cos zglaszal. Sedziowie zajmowali by sie tylko tym. Uszy do gory piers do przodu usmiech i swiat jest Twoj. A tamta olej cieplym moczem niech sie plawi w swojej zgryzliwosci. Wroci do niej to co pisala do Ciebie a wtedy jej zycie sie zalamie.

"gogi i komik mają rację---biore sie od jutra za tych pewnych siebie facetów, " poprawka Sami - za tych którzy wiedzą czego chcą ;)

I ktorzy sa SUPER dbaja o kobiety szanuja rozpieszczaja czcza jak boginie nie patrza na inne dla ktorych jestes calym swiatem kochaja tylko Ciebie..... kurcze rozmarzylam sie :D

jak Cię wezme na cenzurowane, to nawet zrezygnuje z odmóżdżania przed świetami:P, czepliwe stworzenie, trudno:P, trudno;)

jak Cię wezme na cenzurowane, to nawet zrezygnuje z odmóżdżania przed świetami , czepliwe stworzenie, trudno , trudno a po polskiemu, to co masz na mysli? :-)

to było po polskiemu, słownik pod choinke potrzebujesz czy jak? no, ale dobrze specjalnie tłumacze - chodziło o to, że się zaczne czepiać jak i Ty;) po polskiemu