Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofun

ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?

Polecane posty

dziekuje bardzo za głosy,ale znając kafe jutro bede miała przejebane:O ACHA Jesli jest za to jakaś nagroda pieniezna to jutro podam konto,a jak nie ma to na mnie nie głosujcie :):P 👄zmykam do realnego łóżeczka ;)

Gość najwięcej kontrowersj wzbudzia
itsonlymexx miłośniczka angoli i dykrymiatorka prawiczków oraz uwielbiająca oral na pierwszej randce

Największa bezmózgówa bezapelacyjnie wyśmiewczyni:D:D:D:D:D:D

Gość fajny ten temat
bo jest przynajmniej fajnie sformułowany

Gość fajny ten temat
O tym ktora jest taka decyduje powtarzalnosc typów na nią. Sa kobiety które prawie na kazdym takim topiku sa wymieniane - czyli cos w tym musi być. Musza mieć coś w sobie Typy incydentalne nie maja znaczenia :P

\"ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...? bystroscia umyslu, cieta riposta\" hehe *Sami* vel złośliwa w garsonce 30 :P :P :P \"poczuciem humoru...dystansem do siebie, innych?\" setunia ;) ;) ;) ;) ;)

Gość hehehehheheeeeeeeeee
hahahahaha pomijajac ze to sami zalozyla temat zenada nie pierwszy na swoj temat :) nie ma zadnej dojrzalej emocjonalnie kazda szuka uznania zenujace

Gość hehehehheheeeeeeeeee
brat jestes madry facet i wiesz ze to sami zalozyla temat:-p

Gość kobietkaahh_________
sami to, sami tamto... czytalam jej niektore wypociny...nic specjalnego....

Gość kobietkaahh_________
jedno jest pewne kojarzy sie Wam , bo prawie na kazdym topiku na swoje 3 grosze. , stad ta jej pseudo popularnosc?

Gość mam jeden typ
sami jest intrygujaca dla bubkow przed 30 przed 20 podnieca ich ci ktorzy sa dojrzali smieja sie z niej jest zakompleksiona :-o

"sami jest intrygujaca dla bubkow przed 30 przed 20 podnieca ich ci ktorzy sa dojrzali smieja sie z niej jest zakompleksiona " moze inaczej... Sami jakas zdesperowana sie wydaje i na siłę stara sie albo udowodnic facetom ze głupsi od niej sa, co oczywiscie wywoluje wojny albo znowu kłamie ze lubi facetów z kafeterii :P

"Kwiatek na jakiej podstawie sadzisz ze sami jest zdesperowana?" ja na nia wpadlem po raz 1 na topie "atrakcyjna zdesperowana" kiedys tam. nuby pisala ze pomaga desperatom czy cos takiego... no napewno nie wydała mi sie zrównoważona...

:) jak temacik sie rozwinal.... widze ,ze sami wzbudza wiele emocji... czyli osiagnela cel... coz chyba powinnam pogratulowac... :P ;D

ja na nia wpadlem po raz 1 na topie "atrakcyjna zdesperowana" kiedys tam. nuby pisala ze pomaga desperatom czy cos takiego wiesz Kwiatek ..to chyba nie tak jak myslisz:D to ze była akurat na tym topiku to raczej jest mało znaczace... idac twoim tokiem myslenia to ja jestem gejem bo kiedys tez doadałem pare słow w takowym temacie... wiesz łatwo kogos uznawac za desperata czy tez frustrata i oceniac go po wpisach na poszczególnych topach ...tak jest najprosciej z tym ze tak jak ja ty czy ktos inny chyba raczej nie prawa oceniac jej w tych kryteriach .... nie znamy w sumie tej kobiety wiec po co to robic ,i w przeciwienstwie do ciebie nie smiem jej oceniac ... bo i po co? ps...tylko nie pisz ze to net i kazdy jest tu anonimowy :P

"z tym ze tak jak ja ty czy ktos inny chyba raczej nie prawa oceniac jej w tych kryteriach .... nie znamy w sumie tej kobiety wiec po co to robic ,i w przeciwienstwie do ciebie nie smiem jej oceniac ..." brat... prosze bardzo, nie śmiej oceniać :P natomiast ja śmiem i tak ja oceniłem :P natomiast teraz złagodniała, zreszta porzucila tamten nick.

brat... prosze bardzo, nie śmiej oceniać natomiast ja śmiem i tak ja oceniłem natomiast teraz złagodniała, zreszta porzucila tamten nick. ja bym tego nie nazwała "ocena' , lecz wyrażaniem swoich spostrzezen:D

Kwiatek zajmij sie soba matole:-O czas na sniadanie do zobaczenia po poludniu 🖐️