Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofun

ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?

Polecane posty

ale kłamiesz idiotko nie spotykam sie z żonatymi ty obrzydliwa pluskwo piszesz tylko tak by mnie znowu traktowali na forum jak trędowatą ;)miłego

Kwiatek, pośmiewisko to z siebie robią te pomarańczki, które piszą takie, a nie inne rzeczy. Swoją drogą jak obłudną trzeba być osobą, pisząc na pomarańczowo takie teksty, a później na czarno tak jakby się nic nie stało. Tyle w temacie.

kwiatekjakbys mial charakter to bys albo sie zamknal albo stanal w jej obronie a jak nie masz to sie nie udzielaj posmiewisko zrobiles wlasnie z siebie

"i tak tu cie traktuja w ten sposob." Na szczęście nie wszyscy mają martwicę mózgu, tak jak niektóre pomarańczki.

Wszystkie babeczki na czarno tu sa :classic_cool: i wzbudzaja takie emocje, ze moderator nie ma chwili wytchnienia :D

Alter Ego i Tamari - powiem tylko tyle ze jakos np. do mnie pomarancze nic nie piszą... moze moje zachowanie ma jakiś wpływ na to...

buhahaahh za to czarne nicki po tobie jezdza co za roznica nie oceniaj sami kwiatek duzo ci brakuje do doskonalosci

Tamari -moze najpierw w sobie cos zmien zanim zaczniesz pouczac innych... :P bo to akurat dobrze ci wychodzi :P ale nic poza tym

ja nie zarzucam nikomu ze sie osmiesza a zwlaszcza komus kto jest obrazany wiecej mi wychodzi niz tobie jelopie i nie pisz jzu do mnie bo mi sie rzygac chce jak czytam co piszesz:-O

sluchaj no tamari - w obrażaniu jestes dobra ale umiesz cos wiecej niz inwektywy rzucac? nie wydaje mi sie zeby twoj intelekt mogl sie wysilic poza to :P poza tym - niech ona pisze tak zeby nie wzbudzac takich emocji ze bluzgaja po niej. czy to tak trudno zrozumiec?

buhahaha:D dobra ja sie w tym roku juz tu nie zjawie udanych, zdrowych swiat i fajnej imprezy w sylwestra dla wszystkich zyczliwych:) 🖐️

Tamari - spoko. ty sie za to produkuj :P w sumie niezłą zabawę bede mial z Was :D usuwam sie s cień ;)

to sie koorwa zdecydujcie czy mam kompleksy czy uważam sie za 8 cud świata?pieprze sie ze wszystkimi czy uzywam tylko wibratora? piszesz nielogicznie i tyle;)

13:19 [zgłoś do usunięcia] sami tego nie zrozumie - bo Ona uwaza sie za Wolną osobę :D moze mowic co sie Jej żywnie podoba :D kurde spadam ze śmiechu z fotela normalnie nieraz ale po co ona to robi nadal to ja nie rozumiem... niech mnie ktoś oświeci...

Gość wysmiewczyni.
Dobra Sami to jak to jest z tym wibratorem:) napisz tutaj wszystko ze szczegolami....

Gość wysmiewczyni.
sami o o tym puszczaniu tez nam tu napisz to osadzimy czy sie puszczasz czy nie:)

wyśmiewczyni - ale ją spunktowałaś :D moze to jej wreszcie da cos do myślenia :D chociaż lepiej nie, kto bedzie tak gwiazdował wtedy :P chociaz nowa gwiaxzda wschodzi - imperia :D natura próżni nie znosi :D

heheh jesteście śmieszni i tyle jestem taka jaka chce a nie taka jaką chcieliby ludzie bym była hehehe wzbudzać emocje trzeba umieć a ja to potrafię ;) mod_errata -🌼 Kwiatek Ty pieprzona chorągiewko nie masz własnego zdania nawet na anonimowym forum -

Gość wysmiewczyni.
sami czekamy:)

dobra ide do pracy ludzie - kabarte z Was za darmo mam 🌼 dla Śmieciar ;) Sami -wiecej bluzgów poprosimy :D jak ike - dawaj wiecej i lepiej :D