Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofun

ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?

Polecane posty

_Kwiatek "hmmm ales mi nagadal no juz wiem wszytko...porazajaca wypowiedz az sobie ja zapisze w moim tajnym notesiku na pamiatke sczegolenie ostatnie zdanie..., mysle jak mowie... jakie to głebokie " Predatroka... słabo.. dam 1/10 na zachętę poucz sie od *Sami* to pogadamy póŸniej Kwiateczku.... oczywiscie wezme sobie do serduszka twa cenna uwage:P ale my juz temat wyczerpalismy....

miedzy oczy - patrz emocje :D ;) predatorka - oczywiscie ze temat wyczerpany i to dawno. jak zwykle Śmieciarze robią zadyme (witaj w Klubie oraz ty miedzy oczy też :D :P ;) )

_Kwiatek miedzy oczy - patrz emocje predatorka - oczywiscie ze temat wyczerpany i to dawno. jak zwykle Śmieciarze robią zadyme (witaj w Klubie oraz ty miedzy oczy też ) jak milo pierwszy raz jestem w jakims klubie:) śmieciarze wszytskich topikow łączmy się;D:P

Predatorka pozwól ,że wypowiem SWOJE zdanie odnosząc sie do twojej stopki :D Nie boję się kobiet inteligentnych tylko tych,które same za takie się uznają jednocześnie wyżej srając niż doopę mając :D (sorki za wyrażenia)

xyzed Predatorka pozwól ,że wypowiem SWOJE zdanie odnosząc sie do twojej stopki Nie boję się kobiet inteligentnych tylko tych,które same za takie się uznają jednocześnie wyżej srając niż doopę mając (sorki za wyrażenia) iksik...ja nie watpie ze Ty sie nie boisz kobietek inteligentnych....

jest jeszcze jedna kobieta która wzbudza emocje i nie wiem dlaczego jej nikt nie wspomniał. ide popracować

nie przeginaj kurwa taka odwazna/y jestes? to napisz to pod czarnym nickiem

Odpowiadam na pytanie tytułowe: Dla mnie Pijawka. Potrafi mieć dystans także do siebie no i wrzucić na luz też.

"jest jeszcze jedna kobieta która wzbudza emocje i nie wiem dlaczego jej nikt nie wspomniał." kto taki? oprocz przynajmniej 5 ktore od reki moge wymienic z ktorymi gadam i kazda wywoluje we mnie emocje :P

Ech zapomniałem jeszcze o jednej... Oczywiście Pani Cenzor [Nick zbiorczy moderatorski] We mnie wzbudze wielkie emocje i to negatywne Natomiast rozmawiać z moderatorkami pod ich nickami - lubię 🌻

ja nie jestem sami wiec mnie nic w oczy nie kole nie bardzo rozumiem czemu ja obrazasz i to anonimowo masz cos do niej to jej to napisz wprost

Gość Nie wzbudzajaca emocji Luśka
Już wkrótce ja też będę wzbudzać dużo emocji. Czas podjac wysiłki zmierzajace do poprawy imidżu. Starannie przystąpię do zadania i wkrótce dalej będziecie mieli o kim pisać! No bo przecież tak nie może być, że nie wzbudzam! ;)

przez 6 str. nudzenie o niczym...wg. mnie niektóre nicki zbyt poważnie traktują to forum. nastepna, i masz z tym problem czy o co chodzi? :-)

Gość Nie wzbudzajaca emocji Luśka
Oczy, tak krytykujesz, a te 6 stron zapewne przeczytałeś. Ja przynajmniej spróbowałam napisac coś z lekką ironią, dodam, ze bez czytania wcześniejszych wpisów (nie chce mi się, bo dopiero weszłam na kafe)

miedzy oczy>> problem? ależ skąd :) może troszeczkę uśmiecham się czytając wielostronicowe dyskusje o niczym:) i akurat do Ciebie "nie biłam"

miedzy oczy>> problem? ależ skąd może troszeczkę uśmiecham się czytając wielostronicowe dyskusje o niczym i akurat do Ciebie "nie biłam" ja sie przez wiekszosc czasu usmiecham :-)

Taaaa jakaś moherowa paskuda czuje sie lepiej wyzywając mnie juz kiedyś mi dała popalic teraz znowu bedzie bluzgać,ale ja wiedziałam ze tak będzie juz wczoraj:)

No nic tu po mnie, ale przypominam, że już wkrótce przejmę pałeczkę napisala by zaznaczyc swa obecnosc ;-) dobre :-)

heheh nic kretynko nie wiesz a jesli wiesz to znaczy ze kiedyś z Tobą pisałam i chooja warte są znajomości z kafe pisz sobie co chcesz nie czuje sie szmatą kurwą ścierą