Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofun

ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?

Polecane posty

Gość wysmiewczyni.
Sami alez oczywiscie z etak slodziutka tylko nie dziw sie ze pozniej ktos Ci napisze tak jak ta osoba tutaj, jak Cie widza tak Cie pisza no wiec jestes taka jak chcesz...

"Kwiatek Ty pieprzona chorągiewko nie masz własnego zdania nawet na anonimowym " Sami - powiem Ci ze po tekstach ktore od kobiet uslyszlaem na ktorych mi zalezalo na żywo: "facetowi trzeba dac d...y bo jak nie to pojdzie do innej" "facet jest po to zeby kase przynosil" nic nie jest w stanie mnie ruszyc juz a na pewno nie zranić. co wiecej - stwierdzam ze pozytywnych uczuc po prostu nie warto wykrzesywać do Waszego gatunku :P zreszta do ludzi w ogole :P

hmmm... topik siegnął chyba dna własnie.....:O czy jeszcze sie od niego odbije? hmmm ciekawe....:P

ale ja sie nie denerwuje tylko nie rozumiem jak może wzbudzać emocje osoba której nie znacie realnie,pieprzycie o dystansie a sami go nie macie. A to co robie w zyciu prywatnym ...to tylko wiem ja ;) Ulzy Ci ze sobie pobluzgasz na forum?to mnie wyzywaj ..... kto mnie bliżej zna zle o mnie nie pisze;)

nie wiesz ze zła energia powraca ze zdwojoną siłą?na Twoim msc bym sie bała;) jestem zajebista i musisz to zaakceptować wolność kocham i rozumiem wolności oddac nie umiem ;)

heheeh uwieść Twojego partnera? z forum czyli wirtualnego kolesia?>:O i Ty jestes normalna?

Gość bezpłuciowy farsz mięsny
Obawiam się, że ten dział to dno - nie tylko ten temat. Sami desperaci i dewoty.

heheeh ale kitujesz każda moja DOBRA koleżanka wie ze nie ruszam zajetych facetów moja droga ja musze myslec za siebie za faceta i za tą trzecią:) znudziłaś mi sie jesteś zwykłą kłamliwą prowokatorką jestem pewna ze mnie nie znasz

Predatorka--juz skonczyłam wiem ze jej nie znam jedyna rzecz jaka mi przychodzi na myśl to ta,że jakiś facet z kafe zwrócił na mnie uwagę,którym ona sie interesowała:) ups to ja go uwodziłam bo faceci są niewinni

Kludka ona sobie pisze bo mi zazdrości forumowego powodzenia:) no wiesz ...rózne są ludziska

Gość sami nienawidze cie
sami a ja ci mowie ze tak. Jak cghcesz mozemy sie spotkac

"Kludka ona sobie pisze bo mi zazdrości forumowego powodzenia: no to faktycznie niezłe jazdy musi mieć ;)

Gość sami nienawidze cie
po pierwsze nie napisze na forum publcznym twojego nazwiska po rugie widzisz jestes winna bo od razu chcesz sie spotkac............. nie nie pryjade ale zapamietaj 3maj sie z daleka od zajetych facetwo zarowno tych zaobraczkowanych jak i tych nie...... i ty sie dziwisz ze nie masz kolezanek :-O

ech jazdy nie jazdy ale to chamstwo.Jestem pewna ze mnie nie zna a nie ma skrupułów by mi robic koło dupy;)wolność słowa moze robic co chce

oj kobieto jestem feministką wiec nie ruszam zajetych facetów i nie obrabiam dupy kolezankom,ale ty i tak nie pojmiesz tego:) heheh jestem zajebista i dumna ze taka jestem jaka jestem:P tylko 2 facetów realnych wie ze pisze tutaj .....i leją ze mnie ze sie przejmuje tym ze mam powodzenie i wzbudzam emocję

Gość sami nienawidze cie
pogratulowac charakteru dziwy.... :D bywaj zdrowa

Sami, podaj maila tej co Cie neka. Chyba nie wie, ze grozby i nekanie sa karalne. Milego weekendu. Wszystkim🖐️