Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc

Wkurza mnie egoizm meza

Polecane posty

Gość czasem mam dosc
w obelgach to ja bym sie z Kwiatkiem scigac nie chciala... Przegrywam w przedbiegach :D

Gość Popieram.................
Artystka - nie warto:). Tacy pseudomocni w tzw "gębie" i to jeszcze w tej wirtualnej;) nie widzą tego jak bardzo zaprzeczaja sami sobie. A każda rozmowe (my tutaj o meżach on o pracy umyslowej i fizycznej, podjelysmy temat, a on skoczyl znowu na auto) sprowadza to tego czym on moze sie pochwalic, badz tylko ma takie wrazenie;).A ze jest tego niewiele no to wyglada to tak jak wyglada. Ale grunt w tym, ze czuje ze "wygrał":D. Prostemu czlowiekowi wiele do szczescia nie potrzeba:)

popieram - hehe zabawna jestes :P szkoda ze cos malo potrafisz powiedziec ponad opluwanie mnie :D trzeba sie w ten sposob dowarotsciowac? ;)

Czasem mam dosc - no to juz jestes prawie odrobiona:D. Odgrzewane jest prawie wszedzie;). Ja tez pracuje w wigilie. Co prawda krócej ale niestety tez:). A jakie ciacha pieczesz?:) A dania jakie masz? I ile?:)

Gość czasem mam dosc
U mnie to zawsze bylo lepienie w Wigilie od rana. Ale tak wyszlo, ze teraz musze pracowac :/ Potraw to z 12 sie znajdzie liczac buleczke do karpia, chrzan, czy kompot ;) A z ciach to zrobilam makowiec i taki tort z owocami i bita smietana. Jeszcze planuje zrobic orzechowiec isernik. No i kutia oczywiscie... Ale to juz mi moj leniwiec pomoze mam nadzieje ;)

artystka - twoja stopka duzo przekazuje :P ;) co do opluwania - ktos musi wyrównać rachunki... kafe sie do tego nieźle nadaje ze wzgledu na anonimowosc... :P

"to może zaśpiewaj- znowu w życiu mi nie wyszło.........." chyba do siebie to zastosuj w kontekscie swojej stopki...

artystka - akurat doswiadczenia w tematach damsko-meskich mam na tyle duze ze ludziom moge doradzac... :P

Czasem mam dosc - no wlasnie ostatnio zasmakowalam kutii na "wigilli firmowej". Pycha:). Do tej pory nie znalam tego przysmaku:). Jak to sie robi? Przepisik moge prosic ? :) A co do ciach to u mnie w tym roku bedzie serniczek, makowiec, rolada z bita smietana i babeczka:). A dan jest o wiele mniej. Chyba 6:). A na ile osob robisz ?

artystka - chyba wyczuwam w tobie żale i frustracyjkę małą facetami ,czy nie? :P czyzny staropanieństwo z kotem sie zapowiadało? :P

artystka - żenada twoj poziom dyskusji :o nieudolnie probujesz mi dowalic... co jeszcze? :P

artystka - czym bedziesz silniejsza skoro dominacja siłą fizyczną mężczyzn jest ostateczna... hehe zyj w swiecie ułudy kafeteryjnej bo to nie jest prawdziwe zycie :D

dobra artystka ide na razie. przygotuj bardziej finezyjne riposty :P podpowiem - poucz sie od ike ;) bedziesz moze kiedys dobra w te klocki ;)

artystka - hehe wam zostaje proba dominacji psychicznej... ale na silnego faceta nie macie rady :) i tak zostanie zawsze :)

artystka - przeciez Wy lubicie fizyczną dominację mężczyzn, nie? ;) szczegolnie w sypialni ;) ;) ;)