Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atka1112

Staranka o bobo- od 2009 roku

Polecane posty

Halo :) Ja przyszłam się złosić :) Czytam Wasze posty codziennie... jestem na bierząco.. ale nie mam za bardzo o czym opowiadać :( jak tylko podłapiej jakiś temat to na bank dam o sobie znać :) a tak to zazdrosze moje kobietki :) i oczywiście życze wam lekkich dolegliwości :) markotka --- ale nas trzymasz w napięciu.. ;) ja bym już nie wytrzymała :) abcd123 --- śle pocieszenia... :) milutkaa --- mój mąż też na poczatku mówił chce...później nie wie... ale w końcu skończyło się w listopadzie na definitywnym TAK :)

milutka a ty nie jesteś wpisana w tabelke czy mnie oczy zawodzą?? :) kami111.. zaopatrzyłas sie juz w ksiązki o ciązy?? ja normalnie mam takie chęci.. ale nie kupuje bo nie chce zapeszać

ojj to dobrze;) juz myslalam ze zostalam zupelnie saaama;) dziewczyny wpisuje sie to tabelki ( chociaz nie wiem czy dni ktore spedze z moim będą płodne hehe prawdopodobnie tak) to bedzie moj pierwszy prawdziwy cykl staran ;) POCZEKALNIA: Nick i Wiek............ cykl......Data @.......dzieci.......miejscowośc 1)anitelkaa-27...................08.01..........brak.. ..........Warszawa 2)Anted-34..............0.........???........synek(02.0 8) .. ..Pomorze sr. 3)Atka-21 ...............0........28.12..........brak......Wrocław/Kło dz 4)dexa 25…………………..2… ; ; ; ; ; ; ; ; ;…….01.01……………brak ….Wrocławokolice 5)Ilaaa-27................1........31.12..........brak …..Birmingham(uk) 6)KarolinaM-30..........0...........?...........synek(01 .0 7)...Warszawa 7)Klara20.................1........14.01.........brak... ...........Gdańsk.. 8)Kobietka a taka22....3........12.02..........brak..... ......Katowice 9)Lady love-20.......... 1 .........???.............brak..........Ruda Śląska 10)Malgosia81...........3.........08.01...........brak .............Opole 11)Markotka-23..........1........ok.25.01.......brak.... . ...... Konin 12)Megi34..................1.........21.12..........syne k .. ........Gdynia 13)Milutkaa................1.........02.02.........brak.............Rzeszów 14)Nefretete23..........1..........12.01.........brak... ........Zakopane 15)Nusienka -24.........3..........04.02.........brak....Szczecin/Dublin 16)olenka81 - 27........4...........16.01........brak............Londyn 17)olga55.................4..........31.12.........brak. . ........Poznań 18)Skorpionka-27.......0.........20-21.01......córeczka( 1 0. 07)…UK 19)Suri-30................2.........19.01..........brak. . ...........śląskie BRZUCHATKI Nick i Wiek..........Tydzien Ciazy............Termin.........cykli starań 1)Kasia495..................8..........................0 1 09..........5 2)Kami111...................7...................wrzesień 09.........8 3) Angioletto............... 6...................wrzesień 09.........1 4) Trąbka....................5...................wrzesień 09........??? 5) Szuszunia................ 5...................20.09.2009.........??? 6) Emamcia................. ???..................wrzesień 09........??? 7) Amigagdynia.............17.................30.06.2009....... ..0 8)Nitaanita..................8...................sierpie n09..........??? 9)aulidka.....................6...................13.09. 09.............3

Cześć kobietka fajnie,że zaglądasz,ale odzywaj się częściej :) Dobra?

No pożyczam od koleżanki a i kupuję M jak mama bardzo fajna gazetka a mó mąż jak czyta z zapałem :) Kocham książki i czasopisma i jakoś powiem wam,że lepiej trafia do mnie książka niż wiadomości z netu:)Kurka jak czytam czasem takie bzdury to normalnie aż mnie brzuch boli...

dziewczyny przepraszam troche zakrecilam 02.02 napewno dostane @ bo przeciez nie bylo przytulanek zaczne starania dopiero po tej @. Przperaszam nie pomyslalam , dlatego jakby co kopiujcie tabelke bezemnie kochane:*

kami111 a ja się właśnie ostatnio zastanawiałam czy moj luby chyci takie czasopisma, ksiązki... ciekawe.... a ja na bank!! z netu czytam.. dużo ale ksiązka robie na mnie większe wrażenie :) ale póki co nie kupiłam żadnej :) no wiesz :) jak już bedzie ciąza to wtedy:)

Właśnie ja też nie kupowałam wcześniej :)ale lubiłam pooglądać programy na tvn style:)a teraz to juz trzeba sę dokształcać :) A facet napewno sie zainteresuje jak już będzie dzidziuś zobaczysz.

kami111 wiesz.. dopiero teraz zauważyłam że starałaś sie 8 cykli.. powiedz nie martwiłaś się?? bo ja 3 i już zaczynam sobie dobierać głupoty do głowy...

wiesz co martwiłam :)zwłaszcza jak po odstawieniu zabezpieczeń nic nie wyszło a wydawało mi się,że to pstryk i już.Potem się martwiłam bo już 30 tka stuknęła.Tym bardziej,że wcześniej miałam duże problemy z prolaktyną a ona bardzo utrudnia zajście w ciąże..Zawsze czułam się źle jak dostałam@.Wiem też że moja psychika robiła swoje i strasznie mnie blokowała...

qrcze dziewczyny troche jestem podekscytowana bo wczesniej mimo ze chcialam dziecka to jakos w glebi duszy cos mowilo NIE i stosowalismy stosunek przerywany ostatnio tez, i cos dziwnego sie stalo, zaczelam strasznie chciec byc w ciazy nie dostac tej @. Nie wiem czy to jest komfortowa sytuacja ale naleze do tych kobiet ktore wiedza kiedy maja owulacje(klucia w bokach), pani ginekolog sie ze mnie az smiala jak przychodzilam do niej i mowilam ze mam teraz owulacje bo rzeczywiscie tak bylo. Wiec moze uda sie za pierwszym razem?;)

ale dobrze ze sie udało.... ja jestem młoda... więc już wogóle uważałam że chop siup i już :) narazie wydaje mi się że moja psychika jeszcze nic nie blokuje.. ale kolejne rozczarowanie.. oj nie chciała bym go przeżyć... :) nic tylko działać...ehh

mogę ci tylko powiedzieć co mi pomogło:) Zaczełam się skupiać na pracy tak mnie to wciągnęło że jakoś przestałam myśleć tak bardzo o dzidzi i udało się :) Mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze:)

kobietka a taka ja tez jestem mloda;) i tez tak mysle, a wlasnie nie chce tak myslec bo jak nie wyjdzie to bede sie zastanawiac co jest nie tak. Zwłaszcza ze będe pewna ze robilam to gdy mialam owulacje, bo wiem kiedy ją mam. Przepraszam troche napisalam to chaotycznie :)

Właśnie milutka nie nakręcaj się tak bo rozczarowanie bardziej boli wtedy.Oczywiście życzę ci tego by było to już :D:D:D

Okaze się to dopiero poczekajcie policze hehe będe testować 1, 2 marca dopiero ;)

kami111 napewno będzie wszytsko dobrze!! musi być :) a z tą pracą to dobry pomysł :) wogóle człowiek musi od tego troche odciągnąć myśli... ale mimo wszytsko... wszędzie widze ciężarne kobiety... koleżanki z dziećmi... no obłęd ;)

Cześć dziewczynki:) Ja tylko na chwilunię, mam dzis powera do sprzątania a jutro robię impreżkę więc mam trochę roboty. Chciałam Wam tylko napisać, że niestey pozostaję w 1 części tabelki.Wczoraj dostałam okres i jest bardzo mocny. Tak więc kolejny cykl starń...mmmm...

Masz rację też tak miałam i to mnie jeszcze przytłaczało wiesz co w moim najbliższym otoczeniu urodziło sie w zeszłym roku 10 dzieci to dopiero było coś :)strasznie mnie to dołowało i pomysleć że tak długo nie czułam instynktu macierzyńskiego...

Cześć Megi:) Straszna szkoda:(ale wiesz co za kilk dni możesz zacząć od nowa:) Udanej imprezki może się wbiję co??? zrobie coś pycha :)Uwielbiam gotować

megi nie martw sie czeka Cie kolejny mily cykl staran:) zycze by byl owocny :* Kami i kobietka a taka - qrcze nie da sie tak, ja codziennie patrze w kalendarz, na suwaczek i wogole, swira malego dostaje. U nas jest tak ze jestesmy na odleglosc troszke, wiec jak nie wyjdzie za niecaly miesiac( wtedy mam dni plodne akurat) to nie wiem kiedy nastepnym razem na nie trafimy;(

każdy odczuwa go inaczej.. jedni wcześniej, inni póżniej.. a ty potrzebowałaś bodzca :) wielu dziedzi ...w ty twoim otoczeniu :) Megi34 przykro mi.. ja okres skończyłam wczoraj :) więc razem bedziemy czekać na 2 kreski :) głowa do góry!!