Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti802

Dieta kopenhaska

Polecane posty

Gość kamilawu
ja zaczęłam dziś, tak by na święta być po diecie , wiem że inaczej na pewno bym przerwała. jestem po lanchu, wypiłam butelkę 1,5l wody właśnie pije drugą ale jakoś dziwnie sie czuję.

Gość kamilawu
nie czuje głodu ale troche mi przed oczami lata. mam dzis wplanach basen, mam nadzieje że uda mi sie opanować wilczy apetyt po powrocie.

Gość kamilawu
Jeden raz stosowłam tą dietę w całości z wynikiem -7 i waga nie wróciła, ale teraz się boję bo jednak po każdej diecie metabolizm zwalnia. Kolejne podejscie do diety -1kg/dzień ale co dzien bvyłam na basenie . Niestety przerwałam po czterech dniach i wielka szkoda.

Gość kamilawu
To nie koniec, w zeszłym roku tez próbowałam ale niestety mimo diety i godziny dziennie ruch waga nie drgnęła.Przerwałam po ok 4 dniach. Teraz mam w planach basen i slimnasitk ale boję się że nie dość że mało lub w ogóle nie schudnę to jeszcze moja przemiana materii znacznie zwolni.

Gość kamilawu
Przepraszam za błędy ale jestem troche zmęczona. Zajrzę tu jutro mam nadzieję że ktoś jeszcze dołączy. Dziewczyny które stosowały DK piszcie jak to jest po , czy waga wraca? Co robicie żeby nie wróciła? Piszcie o swoich doświadczeniach z DK .

Gość kamilawu
Znacznie trudniej jest utrzymać wagę niz przejść przez DK dlatego jak już minie te trzynaście dni zacznę nowy temat: "Jak nie przytyć po DK". Mile widziane wsparcie. Pozdrawiam i do jutra.

Hej :) milkaaa- diete zaczełam w piatek teraz jest moj czwarty dzien serowy..., na razie ubytek 1 kg ;/ szczerze po tym co przeczytałam w temacie odnosnie dziesieciodniowej ze dosc szybko waga leci u mnie idzie dosc wolno ;/pod tym wzgledem wole juz kopenhaska , pozatym dieta strasznie monotonna.. ale postaram sie wytrzymac jeszcze te 6 dni i napisze jaki ubytek a potem jak cos postaram sie wrocic do kopenhaskiej ale nie wiem czy to juz nie bedzie po swietach... A Ty zaczełas jeszcze raz kopen..?/ Kurcze ze tez pokonała nas choroba ;) Constanza dzieki za kciuki :) mnie Twoj plan sie podoba ;] kurcze musimy sie motywowac bo juz mamy wiosne tzn powiedzmy bo na razie ktos nie zakrecił kranu :p, Ty po kopenhaskiej nie mozesz patrzec na jajka a ja chyba nie spojrze juz na ser :D Kamilawu--> ja chetnie słuze wsparciem , tylko ze na innej diecie.. ale liczy sie jedno wiadomo dobre samopoczucie bez zbednego balastu :) Pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie ;)

Gość epitet
Witam:) Szukalam dzisiaj caly dzien takiego forum.Ciesze sie ze tez dzisiaj (30.03) zaczynalyscie :D To juz moje ktores z kolei podejscie do tej diety i mam nadzieje ze sie uda-jeszcze nigdy do konca nie wytrwalam :/ Jutro sie odezwe po pracy,3majcie sie tam :*

hejka ja jak już wcześniej pisałam, że w niedzielę zakończyłam kopenhaską -6kg. Od wczoraj jem to, co zaleca Dukan w swojej diecie, a od poniedziałku małą przymiarka do diety 10-dniowej. Po świętach zacznę na dobre albo jedną albo drugą. Pozdrawiam cieplutko wszystkich. Trzymajcie się

Gość epitet
no to gratuluje angela:) powiesz mi potem czy cos tyjesz bo ja zawsze wracalm do wagi przed dieta :/ a chcialabym tego uniknac. tym razem musi mi sie udac,ehh... przede mna caly tydzien wolnego :( jeszcze w pracy sie jakos udaje,bo lunch szybko wcinam (w toalecie,szpinak i jajka wydaja naprawde okropny zapach) i potem jak wracam o 4 do domu to zjadam obiadek,potem cos tam porobie i nie mam czasu na myslenie o jedzeniu.a tak w soboty i niedziele sie zawsze lamie -co dopiero na urlopie bedzie... moze jakos z Wami mi sie uda:> motywuje mnie jeszcze to ze to moja ostatnia szansa przed swietami.zaraz ide cos zjesc( cos w moim przypadku oznacza befsztyk z salata:/) to pa,mam nadzieje ze nie rozmawiam sama z soba :P

no to juz po lunchu:) zostalo jeszcze 11dni 10godzin i 36 minut.UDA SIE. :P:P:P kamalawu jak u ciebie samopoczucie? :>

juz 3 dzionek leci.strasznie szybko :) czuje sie dobrze,to jedno z lepszych podejsc do DK,ale jak to sie mowi?nie mow hop zanim nie przeskoczysz? fajnie beti ze jestes, przynajmniej bede miala swiadomosc ze nie jestem odosobniona w moich wysilkach :D robisz ja juz ktorys raz z kolei czy jestes nowicjuszem?

Gość S_Aleksandrowa
cześć:) mam kilka pytań- jak przyrządzacie ten befsztyk?? smażycie na patelni na oleju?? jak to się w ogóle robi??:O Befsztyk to miso wołowe czy może być wieprzowe?? jakie owoce są dopuszczalne na kopenhaskiej??? Grejpfrut? pomarańcza?? jabłko???

befsztyk to krowa :D ja smaze na teflonie bez oleju,chociaz jak nie mialam teflonowej to na zwyklej z olejem. nie ma to raczej znaczenia bo salata tez z olejem jest. owoce to ja jem jablko banan i pomaranczke,dzisiaj doloze winogronka bo to moj 4 dzien.

Gość kemilka3dzien
Najlepszy jest upieczony - dla mnie to jedyna jadalna postać;)

Epitet widze prawdziwe zdeterminowanie u Ciebie:) superr bo naprawde ciezko wytrzymac na diecie DK przynajmniej mnie za mna juz 7 dni dziesieciodniowej dzis 8 czyli miecho :D a potem warzywka czyli mozolnym krokiem zblizam sie do upragnionej wagi naprawde slimaczy ten krok , ale grunt ze waga spada... A od dzis zaczynam intensywniej ze skakanka i hula hop..:] a Ty cos cwiczysz ?? Milkaaa co tam u Ciebie ??

juz po obiadku :( pojadlabym sobie jeszcze tych owockow ale nie chce zaprzepascic tych 4 dni. tara86,dzieki za te slowa bo juz chcialam rzucic te cale diety i pokochac siebie taka jaka jestem ;) ja nic nie cwicze bo na kopenhaskiej jest bardzo trudno,ciesze sie przynajmniej ze nie mam bolow ani zawrotow glowy tak jak ostatnio.moze pojde pobiegac albo na basen w tym tygodniu bo wtedy kilogramy leca nawet do 3 kazdego dnia:D a ta dieta 10 dniowa jest skuteczna?bo patrzalam w internecie na jadlospis i mi on pasuje-moze oprocz dnia 5 i 6 bo na jajka nie mam sily patrzec :))) kemilka3dzien, czy dodajesz jakies przyprawy jak pieczesz?bo ja nigdy go tak nie przyrzadzalam aczkolwiek chetnie sproboje np w poniedzialek i wtorek,dla mnie dzien 8&9 3majta sie tam babeczki,i uwierzcie w swe sily :*

ojoj,zimno mi sie zrobilo i mnie glowa boli :( ale wytrzymam bo szkoda zakonczyc,zreszta obiecalam sobie do niedzieli wytrwac,PRZYNAJMNIEJ. przepraszam Mas za moje marudzenie,ale mi to pomaga.. :P

*Was,mialobyc. W nocy snilo mi sie ze jadlam te cukierki krowki :D Moje ulubione,pewnie dlatego :) zostalo jeszcze 7 dni bo osmego idziemy z rodzina do restauracji,i dziwnie by to wygladalo jakbym nic nie tknela :/ godzina i pol zostala do rybki, pogode mam sliczna to akurat wykorzystam na basen,doslownie 20 krokow mam.tara zachecilas mnie:D:D:D

Epitet szalejesz:D heh ale oczywiscie pozytwynie .. ciesze sie ze na cos sie przydałam :) kurcze szkoda ze siebie nie umiem tak zmotywowac ehh do swiat robie sobie przerwe od diet tylko skaknka i hulanie :) a pozniej bede myslec ale kurcze do wakacji chciałabym zejsc do tych 52:/ serio sniły Ci sie krówki :D no nie masz o czym snic heh a moze o mezczyznie heh albo mezu w sumie nie wiem jaki jest Twoja stan cywilny :D ale ciesze sie naprawde ze tak Ci dobrze idzie i ze piszesz o swoich postepach :) Napisz jak tam po basenie ;)

Epitet szalejesz:D heh ale oczywiscie pozytwynie .. ciesze sie ze na cos sie przydałam :) kurcze szkoda ze siebie nie umiem tak zmotywowac ehh do swiat robie sobie przerwe od diet tylko skaknka i hulanie :) a pozniej bede myslec ale kurcze do wakacji chciałabym zejsc do tych 52:/ serio sniły Ci sie krówki :D no nie masz o czym snic heh a moze o mezczyznie heh albo mezu w sumie nie wiem jaki jest Twoja stan cywilny :D ale ciesze sie naprawde ze tak Ci dobrze idzie i ze piszesz o swoich postepach :) Napisz jak tam po basenie ;)

Gość Constanza
Hey Dziewczyny! Co tu sie dzieje ze od paru dni nic nikt nie napisal:>?? a ja uradowana ze sie razem powspieramy, weszlam tutaj by oglosic wszem i wobec ze zaczelam dzis kopenhaska! :D jeszcze wieksza motywacja byla dzisiejsza poranna waga - ktora zamiast pokazac +2kg ktore wskutek wrzucania w siebie mnooooostwa kalorycznego jedzenia przez ponad tydzien przybyly, pokazala 2kg mniej!! :) pare razy wchodzilam na wage by sprawdzic czy cos jej sie nie pomylilo:P tak wiec zaczelam dzis kopenhaska, co prawda jak zawsze troche grzesze w niej:/ mimo ze sobie obiecalam ze nie bede i mimo ze wiem ze nie wolno;D postaram sie by bylo to po raz pierwszy i ostatni podczas tego podejscia do DK!!! :) Tara jak poszla 10dniowa? Ja sie caly czas zastanawiam czy jej nie zrobic po kopenhaskiej ale na sama mysl mi sie niedobrze robi od jedzenia ciagle tego samego;P chociaz moze po kopenhaskiej bedzie latwiej hmmm zobaczymy! :) piszcie dziewczyny jak Wam idzie, nie dajmy temu topikowi umrzec:P:D!!! pozdro4all:)

HEJ DZIEWCZYNKI...JA ZAKONCZYLAM DIETE W NIEDZIELE (4 DNI TEMU JUZ)NIE DAWALAM JUZ RADY. TARA SORKI ZE NIE ODPISYWALAM ALE POJECHALISMY (Z MEZUSIEM :p) DO POLSKI NA UROP (3DNIOWY:( ) I NIE MIALAM DOSTEPU DO NETA.... POWIEM WAM TYLKO ZE RUCH PRZY TEJ DIECIE BARDZO DOBRZE ROBI,ALE NIE JAKAS TAM SILOWNIA (CWICZENIA SILOWE) BO BYLAM I NAPRAWDE ZLE SIE CZULAM-NAWET ZYLKI W OKU MI POPEKALY,MYSLE ZE OD TEGO.ZA TO NA BASEN BIEGUSIEM-NIE MUSICIE PRZEPLYWAC BASENU W TA I Z POWROTEM,WYSTARCZY SOBIE TROCHE POMACHAC LAPKAMI I NOGAMI I I NASTEPNEGO DNIA JUZ MNIEJ NA WADZE. A TERAZ MUSZE SIE PRZYZNAC ZE JESTEM Z POWROTEM NA DRUGIM DNIU,ALE TYLKO NA 4 DNI,ZEBY SIE WBIC W STARA SUKIENKE. CONSTANZA,CO U CIEBIE,JAK DRUGI DZIEN LECI? MI SIE WOGOLE NIE CHCE JESC,TAK SAMO JAK WCZORAJ,PRAWIE BYM ZAPOMNIALA ZE TRZEBA O TEJ 5 ZJESC OBIAD-I SIE TROCHE SPOZNILAM ALE NIC SIE NIE STALO,1.2 MNIEJ NIZ WCZORAJ.NIEMAM BEFSZTYKU ALE Z KURCZAKIME DAJE SOBIE RADY,JAK JA POMYSLE ILE JA PIENIEDZY WYDALAM NA TA OKROPNA KROWE TO MNIE SKRECA...KURCZAK O WIELE TANSZY I JESZCZE MOZNA GO WKORZYSTAC DO ZROBIENI A OBIADU DLA RESZTY RODZINKI. NOTO PA :***

Gość Caren19
hej dziewczyny;) Sluchajcie czytalam o te diecie 2 miesiace az sie wkoncu wzielam bo zachwycaly mnie wyniki innych kobiet (ze jedna zgubila 9 kg druga 5 kg;/) ....no;/ az wkoncu sie wzielam dzis jest koniec dnia 6stego..i co?..startowalam z waga 65 a dzis 63..mialam nadzieje ze beda to jakies wieksze rezultaty, mam nadmiar tluszczu duze boczki a uda to juz nie wspomnie... nawet moj chlopak mowi ze jestem gruba...;/dlaczeg tak malo stracilam w 6 dni? azz cale 2 kg;/ cieszyla bym sie jakby to bylo 5..wiem ze jeszcze przedemna drugi Tydzien..ale przy tej dietce zazwyczaj waga spada najszybciej w 1 tygodniu...ehh Macie jakis pomysl czemu?;/

Gość kamcialol
siemka ,dziewczyny:pja od dzisiaj jestem na kopenhsakiej ,kawke sobie popijam i jakos idzie;)

Gość kamcialol
Caren 19,to dopiero 6 dzien,i moze dlatego 2 kg.a moze poprostu zgubilas jak narazie tylko wode;)wczesniej jak bylam na kopenhaskiej to do pierwszego tugodnia nic,a potem jak waga leciala to hoho,i bylam bardzo zadowolona z koncowych efektow:p takze glowa do góry i trzymac sie scisle dietki:)a co do twojego chlopaka...naprawde powiedzial ci ,ze jestes gruba ?hm nie wiem co o tym myslec pozdrawiam