Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti802

Dieta kopenhaska

Polecane posty

Gość krikodilek
Ja szósty dzień na diecie,wciąż 2 kg mniej.Ciężko wytrzymać bez jakichkolwiek odstępstw.Tara 86,myślę że parę paluszków nic nie zmieni,ale lepiej jak to nie będą węglowodany,lecz np.kawałek białego sera.Ja robię małe wykroczenia,ale od tygodnia nie jadłam kawałka chleba ani nic słodkiego,Mam dwóch chłopców,więc chlebek i bułeczki są cały czas w moich rękach,ale ćwiczę charakter.Moja waga 64 kg,165cm.Chcę ważyć 60kg.Musi się udać.Pozdrawiam was wszystkie.

Hej :) krikodilek chyba zostałyśmy chyba same na polu bitwy :) ale nie poddajemy się.. Na pewno uda Ci sie osiagnąć swoją upragnioną wage ja trzymam za to mocno kciuki .. Kurcze własnie ciezko nie podjadac na tej diecie, ale te paluszki straszna wpadka :) no ale teraz sie juz trzymam hm ale coś przeziebienie mnie bierze i narazie kuruje sie domowymi sposobami czyli mnostwo wit C:D juz 6 dzien szybko zleciało.. Pozdrawiam ps. mam nadzieje ze topic nie umrze :) millkaa - jakwrócisz od mamy napisz jak tam postepy :)

cześć kobiałki :) tara86 nie zostałyście same na polu bitwy, jestem jeszcze ja, ciągle się trzymam i zamierzam wytrwać do końca, w końcu do niedzieli już tylko 6 dni :) Niestety nie pisałam przez weekend, gdyż zrezygnowałam w domu z internetu, dlatego też będę pisać, ale tylko i wyłącznie z pracy. Napisz ile Cię ubyło, bo jak widzisz na mojej stopce -5kg :) :) :) , czyli jeszcze 11 kg, muszę już zacząć myśleć co dalej po kopenhaskiej. Pozdrowionka i miłego dzionka życzę Wam wszystkim, choć niewiele Was tutaj. Zajrzę później

Gość markcia_55
Hej dziewczyny!!! Jestem załamana!!! Tydzień po diecie i już przybyło 1.5kg:( Koszmar!! Nie mam pojęcia co sie dzieje?? Jem 3 posiłki a ostatni przed 18 oraz 1godz ćwiczen dziennie!! Zero słodyczy a całym moim szaleństwem jest miska otręb pszennych z mlekiem na śniadanie to jest mój największy posiłek w ciągu dnia:( Co robić?? A tak bardzo chciałam do świąt mieć 55kg!!

Gość krikodilek
hej dziewczynki,jestem i dalej się odchudzam.Moja dieta chyba bardziej przypomina dietę south beach,ale jestem wytrwała i nie jem wcale węglowodanów.Na wadze ok 3 kg mniej.Angelarku,gratuluję Ci Takiego spadku wagi.po kopenhaskiej zainteresuj się dietą s. b.Wydaje mi się że jest skuteczna i się nie głoduje.Tara ,życzę zdrówka i wytrwałości.Mój synek ma w piątek urodziny,więc będę musiała zjeść kawałek tortu,ale jakoś to przeżyję.Zamierzam się odchudzać do skutku,tzn.ok 59 kg.Teraz mam 63,5,165cm było nawet w porywach do67kg.

Krikodilek ja Tobie również gratuluję spadku tych kilogramów. Dzięki, poczytam o tej diecie S.b., chyba nawet mam tą książkę, bo dostałam od przyszłej teściowej, bo pomyłkowo zamówiła dwie :) Pozdrawiam wszystkie dietowiczkia

Heeej :) Dziewczyny gratuluje Wam wytrwałości! Ja niestety poleglam juz w sobote:( Tego sie wlasnie obawialam,ze u mamy nie dam rady.Mysle,ze jak bede miala kiedys wiecej silnej woli to powtorze te dietke.Ale to kiedys,kiedys... Teraz staram sie nie jesc po 18,zrezygnowalam z bialego pieczywa i ziemniakow i mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle.No i zaczelam sie wiecej ruszac:) Krikodilek ja z miesiac temu stosowalam cos a\'la SB i ubylo mi 2kg w pierwszym tyg.a pozniej juz sie tak trzymalo.Mysle,ze teraz tez do tego wroce:) Fajna dietka i sie nie gloduje. Pozdrawiam Was wszytkie i trzymam kciuki,zebyscie wytrwaly do konca :*:*:*

Hej Wam :) Niestety ja poległam na całej lini a tak było dobrze - angina antybiotyk u lezenie w łozku i tak to wyglada w skrócie.. staram sie MZ ale z kopenhaska sie pozegnałam :( ..hmm ale jak stane na nogi pomysle nad 10 dniowa ;) i zobaczymy ...Trzymam za Was mocno kciuki:*

Tara u mnie to samo!Oslabione bylysmy na diecie i nas dorwalo.Ehhh...szkoda a juz tak malo Ci zostalo... Angelarak jak narazie szaleje:D Oby tak dalej :)

Gość krikodilek
Dziewczyny,to że zrezygnowałyście z kopenhaskiej to nie znaczy że macie się przestać odchudzać.U mnie dziesiąty dzień diety,która jak pisałam stała się wypisz wymaluj dietą south beach i to zupełnie przypadkowo.Jest teraz 63 kg(było 66-67}.Dopisałam się do forum "-Dieta south beach-węższa w pasie" .Angelarku,jak masz ochotę to zajrzyj tam,Mikaaaa i Tara tak samo,byłoby nam raźniej.Nadal uważam,że dieta kopenhaska jest najlepszym sposobem na schudnięcie a jeszcze lepsza dla osób z większą nadwagą jako wstęp do dalszego odchudzania.Pozdrowionka,będę oczywiście tu zaglądać.

Gość krikodilek
To forum się nazywa; SOUTH BEACH-dieta plaż południowych-WĘŻSZA W PASIE

Gość justina087
Witam szanowne towarzystwo ;););) Postanowiłam się odchudzać.... nie wyglądam tak jak powinnam, a lato juz tak blisko ehhhh. Przygotowuje się do dietki kopenhaskiej i od poniedziałku wielki start!!! Może ktoś się do mnie jednak przyłączy proszę proszę proszę:D:D:D

Hej :) ja zaczełam 10 dniową dietke i kurcze pierwszy dzien kefirowy tez jest restrykcyjna podobnie jak kopenhaska... a jak Wam idzie ?? Justina087 z jakiej wagi startujesz i który juz dzien za Toba ? :)

Gość Rafał_19
Witam panie jestem tu chyba jedyny. Dziś mój 5 dzień diety 5 kg mniej . ale chyba musze ją przerwać bo zjadłem troszke czerwonego winogrona i niewiem czy to dalej ma sęs może mi pomożecie??

Hej Rafał ;) ja nie bedac juz na kopenhaskiej ale postaram Ci odp :) zatem moim skromnym zdaniem pare winogron nie zaszkodzi co innego jakby to było jakies ciacho czy cos.. wazne zeby juz wiecej grzeszków nie popełniac.. choć mam kolezanke która modyfikowała diete i tak fajnie schudła.., ps. gratuluje fajnego wyniku -5 kg :)

Gość chocoletta
hej;] mam pytanie dotyczące diety kopenhaskie: można zamiast kawy z cukrem pić herbatę bez cukru? nie jestem zwolenniczką kawy i cukru, takie moje przyzwyczajenie jeszcze z poprzedniej diety...

tara 86--> Ja dopiero zaczynam dietę w poniedziałek , a teraz mentalnie się nastawiam....będzie ciężko baaardzo, ale nic trzeba coś ze sobą robić bo lato się zbliża;) Ja startuję następująco: 63 kg wagi(masakra) i 170 cm wzrostu. Moim celem jest 56-57 bo wtedy wyglądam dobrze, a jak udałoby się więcej to będę na ziemskim raju:D:D:D Pozdrawiam i udanego wieczorku życzę wszystkim

ja jestem tu znowu zgadnijcie co zaczynam:)>................................. od jutra ;/ ale musze, zle sie czuje, ograniczanie jedzenia spowodowalo ze jem codziennie chleb i nic nie chudne wiem ze nie moge jesc chleba... najgorsza rzecz ;/ 13-stka jest chyba najlepsza, przynajmniej nie bede jadla chleba juz 2 miesiące jak cwicze regularnie, poprawiło mi sie cialo, chociaz taki maly sukces, niestety objętościowo,nie schudłam/

Jestem i ja:D Tara kiedy zaczelas 10dniowa?Jak sie na niej czujesz?No i jak z waga?spada cos? Ja zaczynam od jutra.Ktos ze mna? Zobaczymy jak to wyjdzie tym razem...

Gość Constanza
Hey Dziewczyny!!! :) W pełni przepisowo przeprowadziłam dietę kopenhaską dwa lub 3 razy i zawsze efekt był -6kg :) niestety ostatnimi czasy nie potrafie przebrnąć przez drugi dzień nie dodając do jogurtu mnóstwa czekoladowego musli, z związku z czym dieta bierze w łeb:/ nie wspominając o tym, że przez dietę kopenhaską nie mogę niemal patrzeć już na jajka:D ALE coś sobie postanowiłam... zamierzam zrobić dietę kopenhaską, ale tym razem od początku do końca bez ŻADNYCH zmian - bo jeśli wprowadzę choć jedną malutką, za chwile cała dieta zacznie się składać ze zmian:D potem chcę zrobić dietę 10dniową, którą też próbowałam ostatnio przeprowadzić, niestety nie dałam rady, za mała motywacja. Myślę, że po kopenhaskiej, pozbawiona większości nęcących smaków, prawdopodobieństwo jest dużo wyższe, że się uda:D tara86 widzę, że też przez kefirki serki i jajka przechodzisz:D trzymam kciuki za Ciebie:)! co myślicie Dziewczyny o moim planie??????? pozdrawiam Wszystkie!! :) niedługo do Was dołączę;)))

cześć wszystkim, ja wczoraj zakończyłam kopenhaską - 6kg, niestety ale chyba będę zmuszona ją powtórzyć, ale poczekam gdzieś do maja. Od dziś dieta dr Dukana. Przede mną jeszcze jakieś 10 kg. Muszę się sprężać, czas mnie goni. Życzę wszystkim wytrwałości i trzymam kciuki. Oczywiście będę tutaj zaglądać

Gość kamilawu
witam wszystkich dietowiczów. dziś mój pierwszy dzień ,mam mnóstwo wątpliowości czy to dobra decyzja .to moje drugie podejscie za pierwszym 7 kg mniej .

Gość kamilawu
mam nadzieje ze ktoś tu jeszcze zagląda, bardzo potrzebne wsparcie. mam sporo do zrzucenia ale barzdo się boje efektu jo-jo, ale chyba jeszcze bardziej że taki nagły spadek wagi spowoduje że będę wyglądać starzej.

Gość kamilawu
do MARKCIA 55 napisz co u Ciebie bardzo bym chciała wiedzieć czy jeszcze przytyłaś czy może chudniesz , jak się czujesz i jakie jest Twoje zdanie na jeje temat teraz. Bardzo proszę odpisz

Gość kamilawu
na razie będę pisać sama ze sobą -może ktoś się przyłączy?

Gość Constanza
hey kamilawu ja sie moge przylaczyc do pisania:D dieta kopenhaska jest super i polecam ja wszystkim!!! naprawde sie chudnie i nie tyje pozniej jesli sie oczywiscie nie rzuci na jedzenie:D jednak mozliwym jest, ze niektore osoby moga nie byc w stanie jej przeprowadzic, nie wiem dokladnie czym to jest uwarunkowane, jednak niektorzy mdleja etc:/ w kazdym razie uwazam, ze wcale sie na niej nie gloduje, wystarczy sobie odpowiednio wszystko podzielic, duuuzo pic i miec mocna motywacje! :)

Gość kamilawu
bardzo się cieszę że będę miała z kim pisać , kiedy przyłączysz się do dietowania ,razem bedzie raźniej.? Constanza czy po zakończeniu diety nie wróciła poprzednia waga.?

Gość Constanza
hey przepraszam, musialam na chwile odejsc od komputera:) wrocila ale tylko i wylacznie dlatego ze jadlam za 5ciu i to same slodycze, fast foody etc. Tak to nie wracała poki nie zaczynałam tak jesc:D wiec naprawde to super dieta i pewniak, bo nie lubie stosowac diet ktorych efektu nie jestem pewna.. prawdopodobnie zaczne hmmm albo od przyszlego poniedzialku - bo teraz mam taki tydzien ze nie jest to mozliwe - albo od srody przyszlej:) wlasnie wiem ze to beda swieta itd, ale w wielkanocne swieta nie ma nic takiego do jedzenia za czym bym szalała wiec mysle ze to dobry czas na diete:)a Ty??