Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czarny_Rumak_

Zaczernione nicki łączmy się!!!

Polecane posty

elo elo Velinka ;) ofcza lasko... jor men to obrażalski ? bo z moim to czasem jak z babą ! hehe, sam się nawet z tego ostatnio śmiał, że ja winnam być kolesiem chyba. no ale cóż. nie zawsze mężczyzna musi być mężczyznom w związku ! jestem górą :classic_cool:

ja nie wiem co to odchudzanie ! i całe szczęście... uwielbiam jeść :classic_cool: i to oczywiście najbardziej lubię żarcie niezdrowe... smażone, słone, ostre... mmm. po mamie mam chyba całkiem fajną przemianę materii... ciekawa jestem tylko kiedy się skończy ta dobra passa :P przyjdzie czas pewnie, że po tacie odziedziczę jego brzuch... haha ;)

witamy :) mój superman był dziś i się opiekował ale musiał spadać się uczyć :( ale jutro znów zawita :classic_cool: a jak sie robi reszte? te ręce, serca, skrzywione mordy? byłabym wdzięczna gdybym się dowiedziała.

Choleryk - szybko się obraża, szybko mu mija :-) z kaloriami - to żarcik - naprawdę odżywiam się głównie czekoladą i popijam colą! O wagę dbam - przecieram ją od czasu do czasu ściereczką :-)

ofcza lasko -> hehe :D może niektórych to kręci (w tym mojego) jak kobieta jest, że tak powiem władcza :) ciężko ma ze mną... ale chyba taka natura skorpionic :P wszystkim nowo przybyłym czarnuchom! :D

facet winien być facetem. a nie ciepłą kluchą. i mój jest... ale jak widać ja jestem mocniejsza :D w gębię... ;) ale to od urodzenia... taka pyskata jędza :P

krwawa_mery -> czasem też bym chciała być sama... pohulać sobię :D młoda, wolna, wyzwolona kobieta ! a tak to... ciągle wisi nade mną widmo mego menaaa... :P hehe

mam wrażenie, że się rozpisuję... :classic_cool: nadążacie ? :P a autorki topiku nie ma dalej... miała być 40 minet temu, a tu ni widu ni słychu. pewnie rozmyśla o koniach... :)

dzięki za stronkę :) Dobra lece bo zaczyna mi być gorzej, odezwe sie kiedyś :) mam nadzieje ze nie zapomnicie o mnie :) 🖐️

a ja chciałabym sie Wam pochwalic ze sie zakochałam i to chyba ze wzajemnoscia!!! KOCHAM SWIAT!!!!!!!!!! ZYCIE JEsT PIEKNE!!!!!!