Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czarny_Rumak_

Zaczernione nicki łączmy się!!!

Polecane posty

krwawa_mery -> to jak pokocha glany to jesteś już jego tak ? a on Twój... :) a czarne masz te glany ? czy jakieś kolorowe ? :P

Najpierw musi zaakceptować moje glany :D Potem możemy spróbować się dogadać :classic_cool: Mam czarne przecierane białym ;)

Hmm, ja się cieszę, że mój facet nie jest taki jak ci z kafee i mnie w pełni akceptuje :D

też czarne podobają mi się najbardziej. a takie np brązowe w białe ciapy są, że tak powiem mało końskie :) nie uważacie ? wyglądają jak krówki... ;)

a Ci z kafe nie akceptują swoich dziewczyn ? oni w ogóle mają kobiety !? Nie wiem, myślę, że mają tylko w spodniach swoje laski :P A dziewczyny to tylko takie jak na redtube tylko, że dziewice :classic_cool: :D:D:D

gripex weź ! :D i niech Ci brachol poda miskę z zimną wodą raz z ręcznikiem... i rób sobie takie okładziki. ja tak bratu raz musiałam robić :) chyba mu troche pomagało :P

Białe też są fajne..... Koniki znaczy....... Fajnie - oni kobiety znają wyłącznie z redtube, dlatego same prawiczki tu siedzą Clem - przeżyjesz!

Ej spoko. -----> spoko loko luz i spontan ;) tylko nie bardzo lubię jak ktoś mówi coś o koniach źle, ale ciebie bardzo lubię, dlatego nie jestem zła ;) :)

brat się uczy ciężko i z tego co wiem to jest bardzo zły, bo czegoś nie może wykminić. Gripex brałam wczoraj, to mi tak gorąco w nocy było, że myślałam, że wykituję :o

hehe, no to mam farta ;) w takim razie zanim następnym razem będę chciała coś powiedzieć o konikach zastanowię się pięć razy i poczytam na necie jak się nazywają kolory sierści :P jak np koń stoi na trzech łapach to pewnie taka poza też ma swoją nazwę... hehe, dobra, bo zaczęłam rżnąć głupa ;) a tak serio to... jeździłam kiedyś na koniu :classic_cool: i miałam w rączce cukieraski które mi się rozpuściły i ubrudziłam konia :P miałam wtedy jakieś 5/7 lat :D

czarny rumaku dlaczego tak ? w realu ? podobam Ci się ? :P haha. co Tobą kieruje, że wyciągasz takie wnioski... :D Lusesita :)