Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czarny_Rumak_

Zaczernione nicki łączmy się!!!

Polecane posty

Gość waszkaaaa
do dupy ten topic. trzeba tu więcej pomarańczy. zaraz zawołam wojowników Wielkiego Fekala z F23 to zrobią tu porządek:classic_cool:

waszka... goń się :P :classic_cool: bo trza być twardym, a nie miętkim :D ten czarny koniu od cukerasska dobry... ładny, ładny. :)

ja regularnie tu wchodzę od jakichś 6 miechów... i widzę, że romans się szybko nie zakończy. bo niektórzy to tu widzę spędzają czas już od paru lat paru :D mnie też to czeka chyba... :)

no nic właśnie nie porabiam. to co Ty ;) siedzę na kafe... nie chce mi się tej nagiej broni oglądać. miała sobie zapalić, ale szlugów brak. nic nie szkodzi będę zdrowsza :)

laseczka_owieczka -> haha dobre :D ja to nie miałam takie postawienia. wystarczy że co wieczór sobie wmawiam, że nie będę palić :D no niestety. słaba silna wola :D wyślij mi mailem :D wyciągnę cd-roomem ;)

nie ma :( są tylko napisy i dwie żabyyy... żółte żabyyy... ej teraz to serio zawijam ;) do następnego napisania dziołchy ! dobranoc joł

zwiało mi się, przepraszam 😭 Rumaczku - jezdzę, ale nie w zawodach :D Żegnam się na dzisiaj moje drogie, proszę o mnie pamiętać