Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czarny_Rumak_

Zaczernione nicki łączmy się!!!

Polecane posty

O jaaa... To ja idę od takich ludzi o zawężonych zainteresowaniach.

no barwy też są spoko... ale trochę takie... zbyt mdłe :P a w ogóle to zejszłyśmy na seriale :D ale ok. hehe.

nie no na wspólnej to już daaawno nie widziałam. ogólnie po dłuższym czasie każdy serial, śmierdzi głupimi prowokacjami by tylko oglądalność wzrosła... ale pierwszej miłości jestem wierna. Fajnie "O jaaa... To ja idę od takich ludzi o zawężonych zainteresowaniach." czemu takie pochopne wnioski ? o zainteresowaniach jeszcze mowy nie było. no tylko wiemy że rumak kocha konie... :P :D

A tu śpiewy:classic_cool: : Non c'e un solo posto in questa terra (terra) dove non incontri un Siciliano Stati Uniti, Francia o Inghilterra fai due passi saluti un paesano porta nel cuore la speranza di ritornare un giorno a casa con la Mercedes accanto alla mamma Ciao, ciao, ciao, giri il mondo e cerchi la fortuna Ciao, ciao, ciao, Siciliano! ovunque tu andrai lo so'la troverai! solo nel guardar la geografia vedi che lo stival ti caccia via il Sinatra, Martin e compagnia sono li per mostrarti la via porta nel cuore la speranza di ritornare un giorno a casa con la Mercedes accanto alla mamma una macchia che si chiama mafia (mafia) un'ombra nera che ti seguira e se la gente ti fa' una smorfia questa canzone la cancellera! ciao, ciao, ciao siciliano!..... ciao, ciao, ciao ciao, ciao, ciao siciliano! ovunque tu andrai lo so' la troverai!

hehe, spoko.dzięki :D w końcu zostałam doceniona ! :classic_cool: a tymi pomarańczami to się nie przejmej. póki będziesz na nie zwracać uwagę to nie przestaną naparzać. upierdliwe jędze ;)

heh, a ten wrzut "tatełe" ... podoba mi się :) taki zdałniony... a znacie taki tekst ? że... tata mnie kocha... ale tylko w nocy !? :P głupie wiem :( :classic_cool:

ja też czarna jestem, może trochę późno, ale dołączam :)

a mi się marzy być zdrowa, o czym założyłam osobny temat :P

będzie lepiej niż jest, marzenia się spełniają... wieeesz ? :D a coś czytałam o Twym choróbsku :) dużo snu. a lekarz debil. jak większość niestety :O może idź do drugiego inniejszego ? :)

Tak mam zamiar zrobić w poniedziałek. Chciałabym dużo snu, ale dziś cała noc poszłaaa, bo mi raz zimno raz gorąco było i nic. Dziś w dzień tylko przykimałam trochę. Chyba mam dużą potrzebę wyżalenia się publicznego ;)

też tak mam czasem. ale z reguły nikt mnie nie słucha. chyba mam zbyt błahe problemy :P ubolewam, ubolewam. a gdzie się podziewa rumok !? ;)

czołem owcza lasko ;) o. jadłyście kiedyś czekoladę z chilli ? :O fuj jaka beznadzieja. najpierw słodycz potem wypala ryło. nie polecam.

Ja jadłam czekoladki słone i pieprzowe. Nie jest to najlepszy wynalazek. Jołka laseczka ;) Powiedzcie mi jak sie robi te emoty tego gościa w okularach bryle i łapę, bo aż mi wstyd, ale nie wiem :/

jadam głównie czekolady, ale zwykłe...... Są delicje też z czymś takim ostrym - nie pamiętam, ale też mi nie smakowało, zresztą nie przepadam za delicjami. owcza laska :-D

:classic_cool: udało mi się? oczy, oczy... oczy to mnie chyba nie bolały, ale wszystko poza tym tak. I chyba prochy przeciwgorączkowe przestają działać bo znów zimno mi zaczyna być. Tymi pomarańczowymi to nie ma co się przejmować bo to ze na to reagujemy to woda na młyn dla nich :P