Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czarny_Rumak_

Zaczernione nicki łączmy się!!!

Polecane posty

Taaa gównie o koniach, ale możesz napiać coś innego :) Błagam :)

no przecież :) pisałaś, jak była mowa o ulubionych filmach. lat mam więcej niż 21, a mniej niż 23 ;) pasuje Ci ? :P hehe Lusesito -> tu właśnie miały być wszelakie tylko nie o koniach. jednak autorka kocha się w tych zwierzakach i ominąć tego się nie da :D

Oh no to jesteś dla mnie za młoda ! :classic_cool: dobrali by się do mnie gdybym Cię tkła :P możesz być moją młodszą siostrą... bo nie mam ;) mam tylko starszego głupkowatego brata... :)

no całkiem... dość :) masz co czytać ;) dobra , ja idę obczaić co tam znowu ciekawego w tv, bo... naga broń chyba leci :D do następnego !

Gość _Czarny_Rumak_unlogged
postanowiłem zmienić nieco charakter tego topicu. teraz dla odmiany wszyscy wpisują się na POMARAŃCZOWO!! NIECH ŻYJE POMARAŃCZ!!!

no nie wiem. w sumie pewnie od rana :P bo nie mam jak narazie planów. zależy jak się wyśpię... może ok 11...12... 13 na pewno ;) :D

Gość _Czarny_Rumak_unlogged
postanowiłem zmienić nieco charakter tego topicu. teraz dla odmiany wszyscy wpisują się na POMARAŃCZOWO!! NIECH ŻYJE POMARAŃCZ!!!

Gość robert z kafe
cześć. chciałem się przywitać. lubię m jak miłość i klan. czy jest tu dla mnie miejsce?

ja chyba miałam iść co nie ? ale chyba mi to nie wychodzi :) to się nazywa uzaleeeżnieeenieee... :O chociaż se zapalę... ;)

robert z kafe :D hahaa, no pewnie. siadnij se. tylko bądź czarny :P takie tu panują twarde zasady :classic_cool: ...ziółek zaparzymy... jak to ciocia stasia z klanu robi... błożesz ty mój... hahaha