Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna kotka

DR SIREK -BIELSKO-CO SADZICIE?

Polecane posty

Gość wismol87
dlatego zastanawiam sie jeszcze nad innym lekarze...u dr. Sairka tez nie ma tsaniej,mormale ceny jak gdzie indziej..nie wiem jak w twoim przxpadku,jesli to sa poprawki.

Gość wismol87
teraz dokladniej przeczytalam,podobno podpisuje siedokument,gdzie jest zawarte ze za wszelkie komplikacje itd. lekarze nie bierze odpowiedzialnosci...z poprawkami? wydaje mi sie, ze cos napewno bierze.

Gość Kasia Bakura
no nie, jak ja mam jescze płacić za coś co nie wyszło nie z mojej winy. To jakiś absurd! Wyobrażasz sobie taką sytuację w innym zawodzie?

Gość wismol87
oj to niezle..a co u niego robilas juz piersi czy jak?

Gość Kasia Bakura
nie, jeszcze nic nie robiłam, pytam się właśnie Ciebie czy za poprawki bierze kasę. Bo wiesz trzeba się ubezpieczyć, gdyby cos nie wyszło. Ale jesli za poprawkę trzeba płacić to musze się zastanowić. A jestes pewna,że za poprawkę trzeba płacić? A Ty co postanowiłaś?

Gość wismol87
najpejpiej jak poprostu zadzwonisz i sie zorientujesz, to Ci dokladnie powiedza..ja chce isc na konsultacje do dwoch lekarzy do niego tez pojde i zdecyduje sie czy faktycznie chce tam

Gość Kasia Bakura
a do kogo jeszcze się wybierasz?

Gość wismol87
chce jeszcze do dr. jarlinski ..we wroclawiu

Gość wi87
kasia bakura jestes jeszcze tam?

Gość nowynos
Mam pytanie kto miał robiony nos u Sirka. Jestem już po konsultacji i mam termin wyznaczony na 21 marca. Jednak zaczynam sie coraz bardziej bac czytajac te wszystkie negatywne opinie... Zdecydowalam sie na operacje u niego pozniwaz znam dziewczyne ktora robila u niego nos i naprawde nos ma swietny bylam nawet z jej zdjeciem na wizycie ze taki wlasnie nos chce... No ale nie wiem czy akurat taki wyjdzie.. Co sadzicie

Gość Kasia Bakura
zdecydowałaś u kogo robisz zabieg?

Gość Nowynos
Zabieg mam miec 21 o 11 u sirka ale zaczynam sie zastanawiac czy to dobry wybor...

Gość wi87
hej, tak zdecydowalam sie ze ide do dr.Sirka, nawet udalo sie przelozyc termin na wczesniej,gdyz ten wczesniejszy ustalony byl nie odpowiedni(Bede miala swoje dni) termin mam na 12 marca czyli we wtorek juz..a ty zdecydowana?

Gość Brak słów !!!
Moja operacja u tego dr jest niestety katastrofą. Tyle.

Gość Brak słów !!!
Ja też mu ufałam.Po 3 korektach nosa,załamaniu,wiecznej depresji i problemach zdrowotnych jedno słowo OSTRZEGAM. Operację plastyczne to nie kupowanie pomidora w sklepie-koleżanka ma fajny nosek to mój też będzie. Na konsultacji o konsekwencjach się nie mówi bo ? No właśnie klient ucieknie. Wolałam bym normalnie żyć-uwierz mi. Jako jedyna postanowiłam Cię ostrzec.

Gość Nowynos
I dawno temu mialas robiona ta operacje nosa ?

Gość Crazy Women_2
Niestety ja również nie jestem zadowolona z operacji nosa u dr. Koleżanka robiła uszy i też nadal jej odstają. Nie miałam się kogo dopytać i niestety tylko straciłam pieniądze.

Gość Nowynos
A masz moze zdjecia przed i po ktore moglabys mi wyslac ? Sara191091@gmail.com

Gość Izydor :-(
Mi 3 razy operował uszy w efekcie szwy wystają mi z tyłu głowy i nadal są odstające. Według mnie nie ma talentu do tego co robi :-(

Gość wismol87
ja zrobilam powiekszenie biustu u dr. Sirka 12.03.2013 i jestem bardzo zadowolona...sa perfekcyjne:)

Gość Izydor :-(
Wiem,że on jest dobry od biustów ale niestety do wszystkiego innego już się nie nadaję

Gość Cieszynianka
Ja miałam całkowitą korektę nosa (usuwanie garba, robienie symetrii oraz prostowanie przegrody) 3 miesiące temu. Naczytałam się tych wszystkich negatywnych opinii o nosach od dr Sirka i byłam przerażona. Wszystko u mnie jest w porządku nos wygląda ładnie jestem z niego zadowolona, oddycham swobodnie. Operacja się udała. Wiem, że osoby u których coś poszło nie tak mają prawo być rozgoryczone ale jednak nie wszystko inne poza piersiami dr robi źle. Ja uważam, ze przecież ma już ogromne doświadczenie, przeprowadził wiele operacji więc jest jednak fachowcem w tym co robi. Ktoś tutaj może mi zarzucić, ze u mnie się udało dlatego tak piszę. Ja przed operacja kiedy właśnie miałam obawy, czy jednak nie zrezygnować z zabiegu u dr Sirka też zaczęłam się zastanawiać nad tym i zdrowy rozsądek podpowiedział mi to co napisałam powyżej.

Gość Brak słów !!!
Cieszę się ,że Tobie się udało,ale o tych gorszych przypadkach też trzeba pisać bo potem jest wielkie zaskoczenie jak coś nie wyjdzie.

Gość Brak słów !!!
Dodam jeszcze ,że decyzja o operacji plastycznej to bardzo poważna decyzja i dobrze rozważyć plusy jak i minusy. To,że Tobie się udało da dużo do myślenia,a to ,że mi nie też... Niech ludzie mają szersze myślenie o op bo to nie wizyta u kosmetyczki.

witam ja tez jestem po operacji nosa,czytalam te wszystkie negatywne opinie o dr.sirku,myslam ze mnie to nie spotka a jednak. uwazalam sie za szczesciare i bylam pewna ze jest rok 2012 technika poszla do przodu i komu jak komu ale napewno mi sie nic zlego nie przydazy,nic bardziej mylnego.jestem po nie udanej operacji nosa,placze kazdego dnia jaki diabel mnie podkusil zeby isc do dr.sirka nos jest zdeformowany,dziurki w nosie rozne,zadarty do gory poprostu swinski nos.bylam juz na konsultcji u innego lekarza w klinice dr.sankowskiego.mam sie jeszcze rz zglosic jak nos sie zagoi ,poniewaz czeka mnie 2 operacja w warszawie. nie ustalilismy jeszcze daty operacji poniewaz doktor czeka az nos dojdzie do siebie.kazdy dzien jest dla mnie meczarnia,nie zycze tego nikomu i nie marzcie o tym ,ze u was wszystko pojdzie gladko ja tez mialam takie marzenie. PROSZE WAS ZASTANOWCIE SIE 5 RAZY ZANIM ZROBICIE OPERACJE W BIELSKU U DR.SIRKA

Gość Do błąd życia
Napisz do mnie- nicole1313niki@o2.pl

Gość Do błąd życia
Było by mi bardzo miło jakbyś zechciała do mnie napisac bo jestem w podobnej sytuacji. Pozdrawiam

Gość w kazdym watku gdzie
bo z nosem trzeba isc do takiego, ktory sie specjalizuje w op nosow, a ni do pierwszego lepszego

Gość kafeterianka...
Jak to specjalizuje, przeciez wszyscy mają specjalizację. A skoro w necie wypisane są różne zabiegi, skąd ja mam wiedzieć w czym dany specjalista jest dobry?

Gość Do w każdym wątku gdzie
A Ty jesteś po op nosa ???