Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna kotka

DR SIREK -BIELSKO-CO SADZICIE?

Polecane posty

Gość ccadac
na konsultację czekałam miesiąc. Termin operacji ok 3 tygodnie.

Gość nocna jastrzebica
Dzięki ccadac za odpowiedź. Nie wiem, czy jesteś już po, czy jeszcze przed ale życzę wszstkiego dobrego:).

Gość alina2004
Mam operację powiększania piersi 20 lutego, i z każdym dniem jest coraz gorzej, dzisiaj chcę jutro już się waham i tak już od dwóch tygodni- coś strasznego, ale zdecyduję się bo nim zapadło "zrobię to" trwało trzy lata. Mam nadzieję że wszystko pójdzie gładko...

Gość alina2004
jesli chodzi o cennik jes na stronie wystarczy go wpisac w wyszukiwarce

Gość nocna jastrzebica
W takim razie ja osobiście trzymam kciuki (choć wcale nie dziwię się, że nachodzą Cię chwile zwątpienia) i życzę powodzenia. Sama jestem w fazie głębokich dialogów z sobą samą i oczekiwania na własną decyzję. Chętnie poczekam na relacje i pozytywne wrażenia:).

Gość alina2004
na pewno odpiszę kiedy będzie "po", na szczęście budują mnie opinie dziewczyn które już wykonały operację w tej klinice i jestem coraz to pozytywniej nastawiona. Mąż też trzyma kciuki, widzi co się ze mną dzieje :-))

Gość banana00
Alina > ja mam termin miesiąc po Tobie :) i też się wahałam, ale teraz juz doczekac sie nie mogę. Bardzo się denerwowałam przed spotkaniem z lekarzem, ale zapewnił mnie, że to bardzo bezpieczna operacja i powikłania zdarzają się niezwykle rzadko (a nawet jeśli to nie zagrażają one życiu ani zdrowiu pacjentki). I to mnie przekonuje... a perspektywa zrzucenia z siebie ciężaru kompleksów jest wspaniała! Trzymam kciuki za Ciebie! A jakie będziesz miała implanty?

Gość alina2004
poj 290 implanty anatomiczne Mentor Natrelle, z tym że obwód mojej klatki to 66 cm więc myślę że będzie w sam raz, mąż obawia się ciągle że za duże będą hehe zobaczymy. Ja po prostu chcę mieć piersi po urodzeniu i karmieniu dziecka :-) Jaki Ty masz czas oczekiwania od pierwszej wizyty do zabiegu?

Gość banana00
Ja byłam na konsultacji w połowie stycznia i termin wybralam sobie w połowie marca więc 2 miesiące, ale mogłam trochę wcześniej. Alina, miałaś jakieś badania wczęsniej zalecone przez anestezjologa? Ja pytałam dr o badania krwi czy usg ale powiedział ze o tym będę rozmaiwać z anestezjologiem... Dał Ci jakieś zalecenia? Ja mam się zgłosić do anestezjologa 2 tyg przed zabiegiem - pani dr M...

Gość alina2004
tak badania u anestezjologa to przedewszystkim ankieta do uzupelnienia na temat zdrowia, badania krwi: morfologia, krzepliwosc, grupa krwi itp.

Gość BetiBell
Adres mailowy nie jest poprawny. A o co chciałaś zapytać?

Gość DO BETIBELL
Wolałabym prywatnie...bo nie chcę się rozpisywać na forum....mogłabyś mi bardzo pomóc i pewne rzeczy wyjaśnić... Gdybyś zgodziła się podać maila,wszystko bym wyjaśniła... Pozdrawiam serdcznie

Gość siasiasia
cześć dziewczyny, ja miałam robione piersi w grudniu 2011. Są super. W tym tygodniu byłam na badaniach usg kardio i lekarz pierwsze to zapytał "gdzie robiłam piersi?" Jak powiedziałam że u dr Sirka w Bielsku to powiedział że ponoć to jedna z lepszych klinik w Polsce. Nie mógł oczu oderwać a na koniec powiedział że bardzo przeprasza że się tak gapi ale nie może wzroku oderwać takie mam perfekcyjne piersi :) to tak dla tych wahających się - nie traćcie więcej czasu na odwlekanie decyzji. pozdrawiam was serdecznie

Gość nocna jastrzebica
Ech, zazdroszczę Wam, które macie już to za sobą oraz Wam, które już oczekujecie na konkretne Terminy. Ja jeszcze ciągle w fazie decyzyjnej, ale Wasze opinie pomagają mi powolutku przezwyciężać opory. Jeśli nic innego nie poskutkuje pewnie dołączę do Was. Nie wiadomo Wam nic o tym, żeby Dr Sirek wykonywał powiększanie piersi tłuszczem?

Gość Brak słów !!!
Jeśli piszę się o dr Sirku to tylko w kontekście piersi...to powinien być chirurg ale tylko piersi bo na innych zabiegach medycyny estetycznej się nie zna...psuje uszy.nosy,źle odsysa tłuszcz. mnie zepsuł zdrowie fizyczne.Tyle.

Gość korneli1988
ja teraz bylam na odssysaniu i wypełnianiu dziur w innym miejscu tłuszczem i wszystko wyglada super. Jestem bardzo zadowolona. Najpierw piersi teraz to :) jeszcze zostalo mi usówanie blizn pooperacji na kregoslup :). pozdrawiam

Gość lupilululu
Witam wszystkie Panie:) piszę w takiej dość nietypowej sprawie...czy byłybyście chętne, jeśli znajdziecie trochę czasu, na wypełnienie ankiety odnośnie tej kliniki? nie jestem w żaden sposób związana z MedCosmetic, nie zależy mi na danych osobowych jedynie na liczbach jakie wynikną z ankiety (ankieta bedzie anonimowa)

Gość czewrona kokarda
Czesc Dziewczyny Ja jestem po zabiegu powiekszenia piersi juz miesiac, zabieg mialam 23 stycznia 2013, jestem bardzo zadowolona, blizny sie goja a widok jest naprawde imponujacy. Naprawde WOW:-) Moj maz jest zachwycony konsultacje mialam 3 dni wczesniej umowiona. Implanty mam 440mm anatomiczne.Bol byl dla mnie naprawde duzy, ale wszystko sie przezyje, zrobilabym to ponownie bez wahania jeszcze raz. Personel medyczny przemily( siostry Justyna, Basia i Magda przemile bardzo pomocne).Sam Pan Sirek zloty czlowiek. Nie bojcie sie naprawde warto.

Gość alina2004
mija druga doba po operacji, bol do zniesienia, gorzej ze spaniem. Dzis widzialam pierwszy efekt i juz wiem ze bylo warto!!!pozdrawiam

Gość wismol87
do banana00 kiedy masz dokladnie zabieg w marcu u dr. Sirka, gdyz ja tez mam wmarcu a dokladnie 20...

Gość ja miałam nos
ja operowałam nos u dr,. Sirka, za pierwszym razem nie wyszło, poprawka, i dalej niestety efekt daleki od ideału

Gość Kasia Bakura
o to dobrze się składa, bo ja tez mam na 20, na którą masz godzinę?

Gość wismol87
godz. jeszcze nie ustalaismy..a ty wiesz juz o ktorej? , ja jestem za granicy dlatego wszystko zalatwiam wsumie telefonicznie. 18marca mam konsultacje u niego a 2 dni pozniej zabieg.

Gość Kasia Bakura
jak to nie wiesz na którą godzinę? Ustala sie konkretna datę i godzinę.

Gość wismol87
na konsultacji okreslimy godz. tak mi powiedziala Pani z ktora rozmawialam telefonicznie. date mi dano juz na 20. hmm moze zadzwonie jeszcze jutro moze sie oksresli jasniej ta Pani.

Gość Kasia Bakura
zadzwoń i koniecznie zapytaj, mnie mówiono, że nie ma juz wolnych terminów na ten dzień.

Gość wismol87
hmm to nie wiem..mnie niby wpisala na 20. jutro zadzwonie i sie poinformuje..masz juz wybrane wkladki ? mam troche jeszcze watpliwosci, czy akurat u niego mam sie poddac tej operacji..dlaczego wybralas akurat jego? Z tych opisow?

Gość Kasia Bakura
a dlaczego nie jesteś pewna? Czy coś słyszałaś na jego temat?

Gość wismol87
pisaly tu pare dziewczyn ze nie barzdo mu wychodzi z innymi operacjami np uszu cyz nosa..ale ze ze piersi tak..no ale wiesz pomimo tego..czlowiek moze miec watpliwosci

Gość Kasia Bakura
to dobrze, że mówisz, bo ja nic nie słyszałam. Ale przeirzałam fora i rzeczywiście nie jest ciekawie. A Ty co robisz? Myślisz, że warto zaryzykować? A jak coś nie wyjdzie ? Jak u niego z poprawkami, bierze kase?