Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_1988

EPIDUO- żel przeciwtrądzikowy

Polecane posty

Gość 0sweetness0
Takie żele zazwyczaj tylko mocno wysuszają skórę nie dając dużych efektów ,lepiej umówić się do dermatologa i użyć specjalnych maści mając pewność, że trądzik zostanie zażegnany STYLOWI.PL Odkrywaj i zbieraj swoje inspiracje

Gość breshka
a myślisz że ten żel dostępny jest bez recepty? on własnie przepisywany jest przez dermatologa :)

Gość Zacznij od dzis
Hej, stosuje Epiduo już od pół roku. Opisałam obszernie działanie epiduo na moim blogu. www.zacznijoddzis.blogspot.com

sprzedam epiduo- użyty 3 razy, zakupiony w marcu 2013, niestety uczulił mnie i nie mogę go dalej stosowac, sprzedam tanio, więcej info na maila assiam@op.pl

Gość rambiszon66
Ale co się dzieje po użyciu duacu? Skóra ci schodzi?

Gość Syla2525
Witam.Uzywałam epiduo żel na trądzik 2 miesiace i jestem zadowolona.Zostały mi dwie tubki żelu ktore chetnie sprzedam jedna jest jeszcze zapakowana a druga uzyta tylko 3 razy wiecjest jej jeszcze sporo.Ważnosc żely jest do 11/2014r. Oby dwie tubki żelu odsprzedam za cenę 68zl z przesyłka. inf syla2525@wp.pl

Gość asia1103
hej tez uzywam epiduo twarz tak mam podrazniona ze masakra schodzi mi skora i strsznie piecze mnie twarz dostalam go od dermatologa i powiedziala mi ze to normalne ze beda podraznienia bo skora musi sie przyzwyczaic , ale efekty troche widac mam gladsza twarz ... mysle ze efekty beda widoczne po 2 miesiacach ehhh trzeba cierpiec jesli chce sie miec ladna buzke :)

Gość potrzebujepomocy00
Hey . Od 9 dni na wieczór stosuje epiduo . Niestety schodzi mi skóra i piecze mnie twarz . Dermatolog przepisał mi jeszcze Base-Matt, krem, który niby miał mi nawilżać skórę i łagodzić podrażnienia . Po tym kremie twarz szczypie mnie tak bardzo że nie mogę tego wytrzymać. Kolejną wizytę mam dopiero za 2 miesiące , a dermatolog mówił że po 10 dniach mam stosować epiduo 2x dziennie. Nie dość że skóra wygląda jak spalona to jeszcze mi się łuszczy. Można jakoś to załagodzić?

Gość kotniks5
Używałam epiduo ponad miesiąc temu i teraz nie mam żadnego pryszcza, zrobił to co miał. polecam bo działa.

Gość hej hej hej hello
Sprzedam Epiduo i Zineryt. Nowe z apteki. Epiduo ważne 05.2014 a Zineryt 03.2014

Gość taak27
Wiem jedno używałem kiedyś akmenormin, duac i clerasil i nic mi na syfy nie pomogło.

Gość lewyprawy2
Też tak miałem, nic nie działa a ja na ulice wyjść nie moge:(((

Gość kati0004
ja również stosuję epiduo, wg zaleceń najpierw co 3 dni wieczorem na przemian z maścią recepturową,a później stopniowo codziennie, podrażnienia były minimalne. Polecono mi również Base-matt jako krem matujący pod makijaż, oraz svr xerial 5 do nawilżania suchej skóry. Sam Base- Matt to moim zdaniem za mało żeby zregenerować cerę po kuracji epi. W moim przypadku on po prostu dobrze matuje i nie wysusza jak wiele wcześniej używanych kremów matujących i nic więcej od niego nie wymagam,stosuję go tylko po makijaż. W między czasie mocno nawilżam twarz wspomnianym xerial 5. Efekty są więcej niż świetne, ale za nim znalazłam swoje trio próbowałam początkowo na własną rękę wielu specyfików z nieraz przykrymi skutkami.W moim przypadku epiduo jest kolejnym etapem kuracji. Najważniejsze to poszukać bogatego w wiedzę, kompetentnego lekarza dermatologa, który traktuje nas podmiotowo a nie tylko wypisuje recepty.

Gość lanalee
mam pewien problem! Stosuje epiduo od 4dni. Po 3 dniu na policzkach i brodzie skore mam chropowata i jakas wysypka mi wyskoczyla,ktora swedzi lecz nie drapie jej :( nie posmarowalam tych miejsc epiduo,tylko same czolo gdzie mam pare krostek. Jesli za pare dni nie przejdzie ta wysypka pojde do dermatologa. Tez mieliscie takie objawy po zastosowaniu tego zelu?

Gość ola 26
Mi dermatolog kazał stosować co drugi dzień, działa i poprawa duża. Po prostu trzeba nakładać cienką warstwę i podrażnień nie będzie!!

Gość Smoczka123
To dobry żel, ale pamiętajmy o dermatologu i czytaniu ulotki... ;)

Gość gość
Sprzedam Epiduo, użyte zaledwie kilka razy. Więcej info na e-mail.

Gość gość
Sprzedam żel Epiduo, użyty zaledwie kilka razy. Więcej info - alice190@wp.pl

Gość rexin22
Leczyłem się epiduo i nie żałuję bo nie mam trądziku. Polecam.

Gość gość
Używam epiduo już od jakichś 3 miesięcy. na początku twarz trochę szczypała, ale robiłam 2-3 dni przerwy i znowu na noc posmarowałam i dzisiaj nie mam żadnych problemów z tym. pryszcze ładnie schodzą, tylko przy tym skóra strasznie mi się wysusza, łuszczy. stosowałam już mnóstwo kremów, maseczek nawilżających, ale zbytnio dużych efektów nie mam. dodam, że mam bardzo wrażliwą skórę i nie każdego kremu mogę używać. pomóżcie mi, jakich kremów nawilżających wy używacie? pozdrawiam.

Gość gość
Też brałem tetrasyl i nic z tego nie wyszło...

Gość gość
Ja także uważam że Epiduo to najskuteczniejszy preparat na trądzik. w ciągu 3 miesięcy pozbyłem się tego paskudztwa

Gość TakaPani
Witam , używam Epidou już 3cią noc. Moje policzki jakaś maaasakra ;p Lekarz kazał mi go używać codziennie ale już nie wiem czy zrobić sobie małą przerwe tak 2-3dni czy używać go dalej?Pomoocy :) i jeszcze jedno :) po ilu dniach widzieliście efekt ?

Gość limbo99
Udało mi się dzięki epiduo usunąć trądzik a walczę już od paru dobrych miesięcy o normalną twarz. polecam niezdecydowanym bo to nie jest ściema.

Gość Skoczka123
TO dobry lek ale koniecznie skorzystaj najpierw z porady dermatologa... :)

Gość gość
Stosuję Epiduo od 5 dni. Pierwsze trzy dni było spoko bo nic się nie działo a skóra nawet lepiej zaczeła wyglądać. Po czwartym dniu strasznie zaczęło mnie piec, pojawiły się czerwone plamy na kościach policzkowych, jakbym miał oparzenie słoneczne. Lekarz mówił żeby stosować na początku codziennie, ale będę robił dwu dniową przerwę. Troche się przeraziłem czytając te komentarze o większych przyszczach i łuszczeniu... Kupiłem też Cetaphil DA Ultra do nawilżania skóry, mam nadzieję że sobie pomogę a nie pogorszę jak zawsze ; p

Gość gość
mam do sprzedania żel Epiduo. cena 30zł. kontakt katy_7@wp.pl

Gość gość
Epiduo sprzedam na miejscu-Warszawa.nie ma opcji wysyłki. opakowanie 15g-30zł katy_7@wp.pl

Gość MikaA_113
Używam na razie drugi dzień, dermatolog zaleciła mi używać codziennie na noc. Na razie nic nie piecze, skóra się wygładziła i rozjaśniła, choć na czole wyskoczyły mi 3 syfki. Zobaczymy co będzie dalej. Jak zacznie się za bardzo skóra łuszczyć - 2 dni przerwy. Swoją drogą, gdy zapytałam ją o opalanie powiedziała, że można, bo smaruję na wieczór, a wieczorem się nie opalam... Z tym, że i tak zamierzam chować twarz przed słońcem - filtr, kapelusz słomkowy... Póki co, o wiele lepiej niż Benzacne.

Gość gość
Kupię epiduo l_ama@wp.pl