Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_1988

EPIDUO- żel przeciwtrądzikowy

Polecane posty

Gość Aniamania95
Mam pytanko...w tym tygodniu mam zamiar zacząć stosować maść epiduo którą mi przepisała dermatolog....boje sie zacząć po tym czego się naczytałam ale zależy mi na efektach więc spróbuje a więc moje pytanko brzmi; czy kiedy zacznie mi się łuszczyć skóra na twarzy będe mogła sobie robić peeling(enzymatyczny oczywiście)aby skóra nie wyglądała brzydko z lekkim fluidem??

Gość tara1
Nie rób pilingu, nawilżaj skórę! W czasie leczenia trzeba skórze dać spokój i pozwolić, żeby się sama regenerowała. Pozdrawiam.

Gość ryksaa
Ja używam epiduo 2 tygodnie i trace już nadzieję, bo mam wysyp trądziku, jest dużo gorzej niz było. Co prawda nie mam podrażnionej łuszczącej się skóry jak tu niektórzy piszą, ale ten lek mi nie pomaga, a wręcz pogarsza sytuację. Cała twarz mnie boli, nie wiem czy przerwac czy ciagnąc to dalej

Gość urwal3
To o czym piszesz jest normalne, tzn do około 2,3 tygodnia leczenia może nastąpić gwałtowny wysyp pryszczy ale potem to przechodzi i pryszcze znikają jeśli masz wątpliwości proponuję wizytę u dermatologa, żeby obejrzał twoją twarz bo może to jest zupełnie coś innego np jakieś uczulenie.

Gość Miriam2110
Trądzik drogie panie polecam leczyć od środka, a nie smarując po wierzchu jakimiś chemikaliami. Trądzik jest oznaką, że dostarczyłyście do organizmu jakieś śmieciochy, z którymi nie może on sobie poradzić i po zmetabolizowaniu nie ma co zrobić z resztkami (niestety nie wszystko wychodzi z nas odbytem, część toksycznych odpadów z przemiany materii wychodzi wraz z potem, moczem albo właśnie jest wyrzucane na skórę). Organizm upycha toksyny najpierw z dala od żywotnych organów wewnętrznych czyli skóra i tuż pod nią (ile z was oprócz trądziku ma objawy cellulitu?). Dieta oczyszczająca przez 3-4 tygodnie i po trądziku. Oraz cellulicie - jako bonus od Matki Natury. Dopóki oczywiści nie zacznie się znowu żywić organizmu śmieciami (cukier, biała mąka, żywność przetworzona itp), bo wraca niestety z powrotem.

Gość Jaqline
Dzień dobry, mam do sprzedania tubkę żelu epiduo 15g. Cena zakupu widoczna na opakowaniu to 38,95 zł termin ważności - 08/2014. Sprzedam za 28 zł. Żel używałam przez 4 dni, jest naprawdę rewelacyjny. Kurację przerwałam tylko z tego względu, że moja Pani dermatolog włączyła mi retinoidy doustne. Szkoda mi go wyrzucać bo wiem, że w aptekach nie jest tanim lekiem. Dlatego też proszę osoby zainteresowane o kontakt mailowy Jaqline@interia.pl. Tubka praktycznie jest cała więc myślę, że warto. Oferta oczywiście jest skierowana do osób które znają lek, używają go i chcą po prostu kupić go taniej niż po cenie rynkowej. Pozdrawiam :)

Gość Jaqline
Dzień dobry, mam do sprzedania tubkę żelu epiduo 15g. Cena zakupu widoczna na opakowaniu to 38,95 zł termin ważności - 08/2014. Sprzedam za 28 zł. Żel używałam przez 4 dni, jest naprawdę rewelacyjny. Kurację przerwałam tylko z tego względu, że moja Pani dermatolog włączyła mi retinoidy doustne. Szkoda mi go wyrzucać bo wiem, że w aptekach nie jest tanim lekiem. Dlatego też proszę osoby zainteresowane o kontakt mailowy Jaqline@interia.pl. Tubka praktycznie jest cała więc myślę, że warto. Oferta oczywiście jest skierowana do osób które znają lek, używają go i chcą po prostu kupić go taniej niż po cenie rynkowej. Pozdrawiam

Gość Breshka
witam. chetnie odkupie zel. mój adres e-mail: hakate66@wp.pl

Gość tradzikowa_ja
a ja mam Duac do sprzedania, użyłam kilka razy ale miałam reakcje alergiczną, zakupiony za ok 40zł, sprzedam za 20zł z przesyłką w opakowaniu 15ml zostało jakieś 10ml, ważny do końca roku 12-2012

Gość jaka.ja
Czy żel EPIDUO został sprzedany? Jesli nie to kupuje, pozdrawiam! Proszę o odzew jaka.ja@autograf.pl

Gość tradzikowa_ja
jeśli ktoś jest zainteresowany żelem na trądzik Duac to proszę o kontakt meli5vp.pl

Gość polus334
Epiduo jest niezłe!!! Używam tydzień i narazie fajnie to wygląda.

Gość madzia_roza
Witam. Ten krem jest bardzo dobry :) używam go ale mam go za dużo. Posiadam dwa kremy w DUŻYM opakowaniu aż 45g Jeśli byłby ktoś zainteresowany czekam na wiadomość na maila madzia_roza@wp.pl

Gość kate0911
KUPIĘ nowe epiduo. mail: kasiak0911@gmail.com

Gość ola.xd
Mam do sprzedania 2/3 tubki maści EPIDUO. Zainteresowanych proszę o kontakt: ola.xd@o2.pl

Gość iwona1026
ja tez jestem zainteresowana odkupieniem zelu Epiduo

Gość iwona1026
Moj e-meil to iwona1026wp.pl

Gość asdwaddsdsdasdasdas
kupie pilnie epiduo! moj e-mail hrhrhr18@interia.pl prosze o kontakt

Gość dfv
Witam Kupie od zaraz nawet kilka sztuk epiduo żel email: annie.warszawa@gmail.com Pozdrawiam

Gość ilia33
Bardzo fajny lek na trądzik polecam każdemu kto ma problem z pryszczami.

Gość sowaxxx
Kupie zel Epiduo! Jesli ktos ma do sprzedania prosze o kontakt 105959@wp.pl

Gość daggmar07
sprzedam epiduo, nieużywana tubka. kontakt daggmar07@o2.pl

Gość Szimi
Epiduo jest bardzo dobry i skuteczny

Gość Szimi
sama już po ok. 2.5 tygodnia była różnica . Bardzo jestem zadowolona z tego leku bo mi pomógł miałałam cerę niemal doskonałą . Niestety jak przestałam tego używać to znowu pojawił się ten sam problem . Ale warto ... naprawdę...... poprosu jednym pomaga drugim nie.. ale ja osobiście jestem z niego bardzo zadowolana bo efekty są wspaniałe

Gość keny78
Bardzo mi się przydała ta emulsja i nie żałuję zakupu, w miesiąc miałem problem z głowy. Epiduo wysuszyło mi wszystkie pryszcze a nowe na razie nie powstają. Czyli na mnie chyba działa:)

Gość looper11
Też się na ciałem kiedyś na parę para leków polecanych przez pseudo lekarzy. I ten duac był jednym z nich.

Gość piernik78
Używałem epiduo jakiś rok temu i nie żałuje. Świetny nawet na obfity trądzik a z takim się zmagałem.

Gość isia1234545
sprzedam tanio EPIDUO kontakt gg: 10681269

Gość breshka
witam. kupie Epiduo - kontakt hakate66@wp.pl