Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_pelasia321

Po cesarce- co na bliznę?

Polecane posty

Gość Kasia_pelasia321

Gość gsfjjjuik
Ja nic nie uzywalam.Prawde mówiąc to nawet jej nie dotykałam bo miałam obrzydzenie do niej...ja w ogole brzydzę się krwi i ran. Nawet mylam tylko spłukując natryskiem,bez dotykania.Zagoila sie pięknie.

Ja podobnie, tzn, nie robilam nic. Nie dotykalam nawet bo sie bałam, tylko prysznicem i samą wodą myłam. Wszystko o.k.

Gość nic tak mi lek kazal
i zarosla tak, ze prawie sladu nie ma

contratubex-rewelacja, mam cienka biala kreseczke -moze ma 2mm, a koncowki blizny znikly calkowicie

ale zaczelam smarowac dopiero 5 miesiecy po cesarce, smarowalam do konca10, potem mi sie skonczyla ostatnia tubka i juz stwierdzialm ze nie trzeba, bo cudow nie ma, cos tam zostanie i tak

Gość blizna po cesarce
U mnie trochę gorzej bo mi brzydko zeszyli i bliznę mam do połowy cieniutką białą kreseczkę, a do połowy jest taka gruba, wystająca. Ale powoli robi się cała biała, więc umawiam się na bezpłatny laserowy zabieg spłycenia blizny do zera:D A jeśli w ogóle chodzi o bliznę to nie widzę powodów do bania się dotykania czy coś. Ja normalnie się kąpałam, myłam porządnie żelem, sparowałam balsamem i nic się nie działo. Oczywiście dopóki szwów nie zdjęli przemywałam roztworem spirytusu - tym samym co do pępuszka dziecka.