Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość gość
opinia...!!!jesli chodzi o forum....to masakra co tu pisza i nie tylko tu....nigdy sie nie sugerowalam tym co wypisuja.....ale czytac czytalam..zenujace..!!!! Powodzenia...w poszukiwaniu...:)

Gość Żywczak
Witam. Wydaje mi się że dużą część tych negatywnych postów wypisuje polska konkurencja. Moja żona od kilku lat ma implanty zrobione u Dr. Polaka i jest bardzo zadowolona, ja zresztą też;). Piersi bardzo ładne dopasowane do figury i do tej pory nie było żadnych problemów. Sprawdzałem temat przed zabiegiem i generalnie polscy lekarze pracują na tych samych implantach co Dr. Polak. Warunki w klinice może nie powalają na kolana, ale pielęgniarki i sam Dr. Polak jak najbardziej OK !!!! zapłaciliśmy ok 8000zł ze wszystkim gdzie w Polsce byłoby to ok 13-15 tysięcy za dokładnie to samo!!!!! różnica polega na tym że polscy lekarze mają zmowę cenową i jeśliby ktoś próbował zejść z ceny to go poprostu wykończą - jednym słowem mafia - jak zresztą w większości dziedzin nie tylko medycznych!!!!! pobyt w polskiej klinice to kilka dni (oczywiście dodatkowo płatny jak w 4 gwiazdowym hotelu) a we Frydku Mistku 2 dni w cenie zabiegu. Żona była po zabiegu jeszcze 2 razy na kontroli żeby sprawdzić czy wszystko jest OK. Oczywiście, że jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził ale my możemy tego Pana naprawdę polecić!!! miły, konkretny i dobry fachowiec, a jeśli ktoś ma muchy w nosie i chce żeby chodzić koło niego przez 24godz. na dobę bo kilka dni po zabiegu bardzo boli, to niech robi zabieg w Polsce i tyle. Pozdrawiam

Gość kasiur
po lipo daj namiar do siebie :) ja rowniez chcialabym isc na liposukcje do niego, a bardzo sie boje i obawiam... Proszę o namiar :)

Gość do kasiur
daj namiary na siebie.,odezwe sie ja mam w tym tyg.lipo :)

Gość Nikita000000
U dr Polaka robiłam korektę odstajacych malzowin usznych. Efekt super, w końcu nie krępuje się nosić związanych włosów. Cena o połowę niższa niz w Polsce, dr super człowiek, polecam!!! Do kontroli po operacji poszłam już w Polsce bo do Frydka miałam 400km, to w klinice dr Kuczyńskiego byli zdziwieni ze tak świetna robota i wykończenie nićmi rozpuszczalnymi, których w Polsce się jeszcze wtedy nie stosowalo. Jedyne co mnie zaskoczyło to okropny ból po operacji, tak naprawdę to przez12 mcy odczuwalam uszy, nie spałam na boku, masakra... Ale warto było!!!:)

Gość gość
Nikitaaa ja tez chce sobie zoperowac uszy... Ile kosztowała Cie operacja???

Gość gość
kogo byscie polecili w czechach na wymiane implaantow

Gość gość
jestem po Lipo u Dr.Polkak i z czystym sumieniem moge polecic :)

Gość gość
Wiele pozytywnych opini na temat tego lekarza pisza osoby przez niego oplacane. To nie polska mafia lekarska tylko wlasnie ow lekarz sa nieuczciwi. Ceny i krotkie teminy to bylo pierwsze co mnie zaskoczylo, mozna dostac termin juz na kolejny tydzien. Lekarz rzeczywiscie jest zawsze pod telefonem, nawet operujac!!! Tak, moglby rownie dobrze odpuscic sobie zakladanie rekawiczek i mycie rak. Albo otworzyc punkt szybkiej obslugi w centrum handlowym. Zanim nawet zobaczyl zdjecia dawal gwarancje, ze ma dokladnie te implanty, ktore beda pasowaly. Ciekawym jest, ze niemiecki chirurg musial je wczesniej specjalnie zamawiac u producenta, czech ma wszystko w podrecznym magazynku? Wciska pacjentkom stare implanty bez gwarancji, albo wciska inny rozmiar implantow, niz wczesniej wybrany. Nie dlatego, ze lepiej pasuja! Poprostu nie ma wlasciwa! Doktorek jest zainteresowany PRZED a po tylko kasa go interesuje. Poczytajcie na czeskich forach te wszystkie negatywne opinie, poczytajcie ile razy byl pozywany do sadu. Az dziw, ze jeszcze licencji nie stracil. Tu w Polsce nikt nie robi mu zlosliwie zlej propagandy. Niezadowolone pacjentki pisza prawde. Wystarczy poczytac wpisy tych zachwyconych... Powtarzaja te same slowa i zwroty, bo sa pisane przez te same osoby. Nie dajcie sie okaleczac!!!

Gość gość
Wreszcie sensowny wpis . Faktycznie większość dziewczyn zachowuje się jak lemingi - wstarczy się wypromować odpowiednio

Gość gość
hehe oplaceni buhaha zenada!!!! dziwne jest wszystko na forach....no tak pozytywne opinie sa oplacana a negatywne hmmm ciezko napisdac..ale chyba przez osobe o lekkim zabarwieniu psychicznym... a pomysl czy Ty jestes idealna(y) w tym co robisz,kazdy cos spartaczy nie ma mocnych ja jestem po zabiegu i naprawde nie moge glupiego slowa powiedziec moze wtedy gdy nie bedzie efektow ale sam zabieg nie nalezal do przyjemnych lecz asysteci pielegniarki mega z***bisci :) Pozdro

Gość gość
do polaka nawet jak by mi za to placili bym nie poszla i dziwie sie, ze sa odwazne zeby tam isc. tyle w temacie........

Gość gość
i trzymaj sie tego ---nie kupuj sie:) aczkolwiek wiem ze bys leciala z mety..!!!! i uwierz sa chetni a ze tobie cos spartaczyl lub olal to nie ladnie tak rozne opinie pod innymi pseudonimem wypisywac bo za kazdym razem sie powtarzasz a staje sie to nudne.. ps* kazdy zabieg nie nalezy do przyjemnych itp.. to nie spa w hotelu*****

Gość gość
do Aska_85Jesteś już po zabiegu?Możesz coś więcej napisać??

To co tutaj wypisują...istna żenada ;-);-) Każdy kto chce coś poprawić idzie do lekarza,a nie wysyła zdjęcia...może to jest jakiś sposób ale czy dobry;-) Ja wybrałam tego lekarza spośród czterech innych i nie żałuję. A już wypisywanie że implanty nie mają certyfikatów...zastanówcie się czasami co piszecie.... Ja dostałam certyfikaty z całą dokumentacją zabiegu. Z dr.Polakiem rozmawiałam także kilka razy po zabiegu i zawsze cierpliwie i chętnie odpowiadał na moje pytania. Ja polecam tego lekarza,jestem zachwycona efektem końcowym a jestem pół roku po zabiegu nawet blizn nie widac;-)byłam nawet ostatnio na usg piersi i lekarz w Polsce był zdziwiony ze piersi tak ładnie wyglądają;-);-) Oczywiście jeszcze nie znalazł się taki co by wszystkim dogodził;-);-)

Gość philipa2010
Dziewczyny czy ktoras wybiera sie do dr Polaka w niedalekiej przyszlosci? Ja juz niedlugo i tak pomyslalam ze moze znajde kogos do wspolnego przezywania radosci :-)

Gość anodla65
moje drogie ja chyba w ramach ostrzeżenia dr Plak jest miły i przyjemny ale tylko do wpłaty pieniążku Mnie robił lifting twarzy i odsysanie tłuszczu z podbródka. Niestety nie wszystko poszło jak trzeba mam bliznę którą chvba następną operacją będę musiała usunąć bo nie mogę się czesać -jest tak duża,ze nawet włosami niebardzo daje się zasłonić. Niestety zapomniał też o daniu mi opatrunku uciskowego i moja szyja wygląda tak ,że muszę chodzić w szaliczkach nawet latem .O warunkach w ,,sali"zabiegowej oraz o tym ,że wyciskał mi twarz u szyję z ropy po zabiegu bez środków znieczulających ani o tym, że po operacji leży się w sali która nie ma niczego w razie jakiś powikłań to nawet nie wspomnę U niego jak jest dobrze to ok.. ale nie daj borze coś nie tak to nawet rozmawiać z tobą nie chce. UWAZAJCIE!!!

Gość gość I
Witajcie jestem po zabiegu u Dr.Libora i jestem zachwycona efektami jak i opieką super miłe i sympatyczne pielęgniarki cokolwiek by się nie działo zawsze były przy mnie ( z mojej str.tak było )

Gość do philipa2010
a gdzie się wybierasz na Czechy czy na Racibórz? i kiedy? Pozdrawiam

Gość gość
do kogo pijesz? chcesz miec dowody NAGANIACZKO a przez to co napi.mozesz miec klopoty za obraze bo jak mozna nieznajac os.obrazac publicznie daj mi namiary na siebie a udowodnie Ci i szczena Ci opadnie DZIEWCZYNKO NIESZCZESLIWA...:( SZKODA CIE!!!!

Gość gość
Dziewczyny, nie przerywajcie jej, niech sobie wychwala Polaka pod niebiosa, tutaj na kafeterii i tak nikogo nie nabierze...;)

Gość philipa2010
Hej, wybieram sie do Ostravy w grudniu. Tak czytam te wpisy i się zastanawiam. Ja rozumię, że ktoś nie może polecić dr Polaka bo np. efekt operacji był zły. Ale odradzanie go jako chirurga bo był niemiły, trzeba było dodatkowo zapłacić ( ja zostałam poinformowana co się wlicza w cenę), dlatego, że się spóźnił to jakas głupota. Ja tam jade na operacje, nie na poszukiwania "dobrego człowieka przyjaciela" w doktorze Polaku. Myślę, że dużo dziewczyn na tym forum przesadza. Ale jak tylko będę już po to wam napiszę moją opinię.

Gość gość
a Ty wal negatywami jak umiesz i ile umiesz,bo błyszczysz inteligencją żenujące nie sądzisz i każdy ma prawo wypowiedzieć się tnz: że każdy musi mieć negatyw a Ty to tylko syfisz !

Gość philipa2010
ja w Polsce a co bedziesz sobie naprawiac?

Gość philipa2010
Poprawiam sobie piersi, a raczej powiekszam, już się doczekać nie moge, a ty co poprawiasz I kiedy?

Gość philipa2010
podaj mi mejla tam popiszemy:)

Gość philipa2010
Moj mail megilacz@gmail.com :-)

Gość philipa2010
napisalam:)

Gość gość
Hej Ja jadę w poniedziałek na konsultację i chyba się zdecyduję na zabieg powiększenia piersi u doktorka. Czy może ktoś się wybiera ?

Gość gość
Hej Ja jadę w poniedziałek na konsultację i chyba się zdecyduję na zabieg powiększenia piersi u doktorka. Czy może ktoś się wyciera ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się