Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

katowiczankaa

suknia 艣lubna - katowice i okolice

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 Czy w salonie Madonna trzeba wp艂aci膰 kaucj臋 by m贸c przymierzy膰 sukni臋? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Madeline9090
Cos na temat salonu Anna w Gliwicach, a bardziej o jego w艂a艣cicielce. Zawsze by艂am daleka od negatywnych komentarzy na czyjkolwiek temat bo w koncu - s膮 gusta i gu艣ciki. Niestety teraz jestem zmuszona wyrazic swoje zdanie. Pani w艂ascicielka kazda potencjaln膮 klientke wchodz膮c膮 do sklepu solidnie obserwuje - czy aby nie jest kim艣 z konkurencji, Wychodzi na to, ze jesli pracuje sie w innym salonie, lub nawet mieszka sie w okolicy innego salonu to mozna byc bardzo niemi艂o obsluzonym, a wrecz wyproszonym z salonu. Ja zosta艂am oskar偶ona o bycie szpiegiem, za to kolezanka o to, ze juz kilka razy by艂a mierzyc (a nie by艂a), i ze robi sobie 偶arty. Przyznam, ze kolezanka, kt贸ra ze mn膮 by艂a pracuje w innym salonie, ale czy to znaczy, ze musi w艂asnie tam kupowac suknie? Nie ma wst臋pu do zadnego innego salonu, bo zaraz zostaje sie os膮dzonym o ch臋膰 kradzie偶y pomys艂贸w? Ludzie, b膮dzmy normalni, bo to, jak zosta艂y艣my dzis potraktowane to istny koszmar! Nie polecam tego salonu bo w艂ascicielka potrafi wprowadzic tak膮 tragiczn膮 atmosfere, ze wspo艂czuj臋 Paniom, kt贸re tam pracuj膮 - dr偶膮ce d艂onie i 艂ami膮cy sie g艂os o czym艣 艣wiadcz膮. Dobrym pomys艂em dla tego salonu jest wywieszenie na drzwiach kartki: SZPIEG脫W Z INNYCH SALON脫W NIE OBS艁UGUJEMY!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cleo i Patra
to troch臋 przykre, a w jakim salonie pracuje kole偶anka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez odnosze takie wrazenie, je te dobre opinie na temat kwiiat lotosu pochodza z jednej reki. Warto SA Emu zaiwestowac trocne wlasnego czasu i wyrobic wobei wlasne zdanie na ten temat. Poza tym nie m枚ge zrozumiec jak mozecie wydac 7000 zl. Za sukienke slubna, ktorej nawet nazwy zachodniej nie znacie. A przeciez gdybyscie popatrzyly do srodka sukienki, ujrzycie metke MADE In CHINA, a po slubie pewna wizyta u dermatologa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no a偶 wierzy膰 si臋 nie chce 偶eby przy tak du偶ej konkurencji olewa膰 klienta!!! fatalnie! wiadomo 偶e jest ogromny problem przy wyborze sukni to kosztuje kup臋 kasy i potrzeba czasu 偶eby wybra膰 te w艂a艣ciw膮! salony p臋kaj膮 wszak i my艣l臋 偶e ka偶dy klient jest na wag臋 z艂ota a to co si臋 czyta po prostu nie do wiary! masakra ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam salon w Katowicach MN Bridal ul. Miko艂owska Dziewczyny by艂y bardzo mi艂e i w艂a艣nie tam znalaz艂am sukienk臋 o kt贸rej my艣la艂am od d艂u偶szego czasu. Mam nadzieje, 偶e si臋 nie rozczaruj臋. :) Polecam r贸wnie偶 salon Ksymena w T膮pkowicach. Panie by艂y bardzo mi艂e i nie by艂o 偶adnego problemu z przymierzaniem sukienek mimo to, 偶e si臋 nie um贸wi艂am. Maj膮 ogromy wyb贸r, ja niestety nie zam贸wi艂am tam, poniewa偶 nie ma mi po drodze ;) Ale znajome zamawiaj膮 i bardzo sobie chwal膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MaLaGaa
Ja mam 艣lub w lipcu 2014 i od listopada robi臋 rundy po salonach. W Katowicach Kwiat Lotos naprawd臋 mi艂a i fachowa obs艂uga,w Sosnowcu kompletnie nic nie znalaz艂am,w D膮browie G贸rniczej jest kilka salon贸w ale w 偶adnym nic nie powali艂o mnie na kolana. Mam zamiar odwiedzi膰 jeszcze mn bridal w Katowicach oraz pojecha膰 do Bielska te偶 s膮 艣liczne suknie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam.Moje poszukiwania wci膮偶 trwaj膮,szczerze powiem 偶e Katowice ywdaj膮 mi si臋 by膰 drogie,t膮 sam膮 suknie znalaz艂am w Sosnowcu w Madame ta艅sz膮 o 800z艂 to chyba jaki艣 wyznacznik dziewczyny?poki co mam dylemat,ale juz mog臋 poleci膰 ten salon, czego nie powiem o salonie na Niwce.W sobot臋 wybieram si臋 do D膭BROWY g贸rniczej,zdam relacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂amigotka
Hej dziewczynki ja podziel臋 si臋 z Wami swoimi spostrze偶eniami. A wiec jaki艣 miesi膮c temu rozpocz臋艂am poszukiwanie swojej sukni. Odwiedzi艂am kilka katowickich salon贸w. - Pierwszy z nich Anna - niestety nie przymierzy艂am ani jednej sukni i zosta艂am potraktowana do艣膰 艣rednio. Ju偶 wyja艣niam co si臋 wydarzy艂o. Kiedy wesz艂am akurat by艂a klienta dlatego pozwoli艂am sobie usi膮艣膰 na kanapie, kt贸ra tam jest i poczeka膰, przegl膮daj膮c katalog podesz艂a m艂oda dziewczyna zapyta艂a czego szukam. Powiedzia艂am jej jakie mam oczekiwania na co us艂ysza艂am, 偶e takiej sukni to tu nie ma:| (moje wymagania by艂y do艣膰 proste dekolt w serduszko i raczej niewiele zdobie艅, fason ksi臋偶niczka b膮d藕 przed艂u偶ony stan) do艣膰 mnie to zdziwi艂o bo w katalogu znalaz艂am co najmniej 5 takich sukni. Podesz艂a druga Pani, kt贸ra od razu mnie zapyta艂a czy tu czasem nie by艂am, powiedzia艂am jej, 偶e owszem, 偶e w po艂owie roku by艂am tu z kole偶ank膮, kt贸ra r贸wnie偶 szuka艂a sukni i to by艂 prawdopodobnie b艂膮d, 偶e si臋 przyzna艂am bo Pani (jak ju偶 by艂o tu gdzie艣 wspomniane) wzi臋艂a mnie za szpiega, zacz臋艂a wypytywa膰 dlaczego ta "kole偶anka" nie kupi艂a u nich sukni, dlaczego ja wr贸ci艂am itd itd. Zosta艂am ostrzelana pytaniami i czu艂am si臋 strasznie za偶enowana sytuacj膮, zreszt膮 moja siostra, kt贸ra by艂a ze mn膮 te偶. Kiedy zapyta艂am czy mog臋 przymierzy膰 sukni臋, kt贸ra mi si臋 spodoba艂a us艂ysza艂a, 偶e nie bo teraz jest inna klienta i dzisiaj ju偶 na pewno nie zd膮偶臋 (by艂a godzina 15:30 poniedzia艂ek salon czynny do 18). Odpu艣ci艂am. - Kolejny Kwiat Lotosu - bardzo mi艂e Panie, zreszt膮 mia艂am z nimi ju偶 styczno艣膰 bo kole偶anka tam kupi艂a suknie z obs艂ugi by艂a bardzo zadowolona z sukni zreszt膮 te偶. Przymierzy艂am kilka sukien jedna nawet mi si臋 spodoba艂a, jednak te偶 mam wra偶enie, 偶e jako艣膰 materia艂贸w jest 艣rednia, ale te偶 ceny s膮 ni偶sze wi臋c co艣 za co艣:) a no i minusem jest troch臋 krawcowa, by艂am tam na przymiarce ze znajom膮 i zrobi艂a na mnie baaaardzo z艂e wra偶enie, zreszt膮 kole偶anka podczas przymiarek troch臋 nerw贸w mia艂a ale tak jak pisa艂am ostatecznie by艂a bardzo zadowolona a suknia wysz艂a super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂amigotka
- Kolejna Dorota Wormuth - moje najwi臋ksze rozczarowanie chyba dlatego, 偶e s膮dzi艂am, 偶e w艂a艣nie tam kupi臋 suknie:( Ogl膮daj膮c suknie na stronie www znalaz艂am kilka, kt贸re mi si臋 spodoba艂y a te偶 sama storna bardzo profesjonalna, w por贸wnaniu do salonu:( Wesz艂am razem z siostr膮, chwil臋 sta艂y艣my nie wiedz膮c co z sob膮 zrobi膰 a 2 Panie sta艂y za lad膮 i na nas patrzy艂y, w ko艅cu jedna podesz艂a. Powiedzia艂am jej jakiej sukni szukam i 偶e widzia艂am na stornie taki i taki model i chcia艂abym je przymierzy膰. Pani powiedzia艂a, 偶e tych sukni ju偶 nie ma. Zapyta艂am czy znajdzie si臋 co艣 w tym stylu. Otworzy艂a szaf臋 i pokaza艂a mi suknie zupe艂nie nie takie o jakie pyta艂am. Po pokazaniu 3-4 kiedy za ka偶dym razem m贸wi艂am nie nie o to mi chodzi, Pani powiedzia艂a, 偶e w takim razie ona nie wie, i mam sobie przejrze膰 sama i posz艂a. Kiedy podesz艂am do szafy stoj膮cej z boku us艂ysza艂am, 偶e to jest wyprzeda偶. Poirytowana zapyta艂am: ale chyba mog臋 zobaczy膰 prawda? Niemniej odechcia艂o mi si臋 zupe艂nie wszystkiego i wysz艂am razem z siostr膮, kt贸ra skomentowa艂a spraw臋 a co to mia艂o by膰? nie mog艂am uwierzy膰 w to jak zosta艂y艣my potraktowane (dodam, 偶e salon by艂 zupe艂nie pusty, wi臋c Panie nie mia艂y tak duuuu偶o pracy, 偶eby nie m贸c mi pom贸c) Og贸lnie pora偶ka i straszne rozczarowanie. - Sarah - cho膰 jako艣 salon na 1 rzut oka nie zrobi艂 na mnie pozytywnego wra偶enia (suknie na witrynie - pe艂en przepych, akurat nie m贸j styl) bardzo pozytywnie si臋 zaskoczy艂am. My艣la艂am, 偶e nic mi si臋 nie spodoba a jak Pani zacz臋艂y mi wyci膮ga膰 suknie to nie wiedzia艂am, kt贸r膮 przymierzy膰. Bardzo du偶y wyb贸r ka偶dy co艣 dla siebie znajdzie. Pani, kt贸ra by艂a super sympatyczna generalnie gor膮co polecam, cho膰 ostatecznie nie wybra艂am tam sukni. Ale to punkt, kt贸ry naprawd臋 warto odwiedzi膰. - Evita - Panie 艣rednio mi艂e, tak jakby nie chcia艂o im si臋 pracowa膰. Na stronie www znalaz艂am kilka sukni ale w salonie by艂a tylko 1. Przymierzy艂am ale to jeszcze nie by艂o to;) - Ostatni salon Classa - Pani jest super super mi艂a szczup艂a, ciemne d艂ugie w艂osy. Sukni, kt贸r膮 znalaz艂am na Internecie niestety nie by艂o (jak pech to pech) ale przymierzy艂am 3 suknie i mia艂am ogromny dylemat bo spodoba艂y mi si臋 wszystkie 3. No i pojawi艂 si臋 problem. Wr贸ci艂am do domu 2 noce nie przespane:P Wr贸ci艂am w czwartek z siostra i mam膮. D艂ugo si臋 zastanawia艂y艣my, kt贸ra jest ok. Mama mi m贸wi艂a, 偶e pojedziemy gdzie艣 jeszcze poszukamy, ale ja wiedzia艂am, 偶e im wi臋cej b臋d臋 szuka膰 b臋dzie gorzej a i tak wr贸c臋 do Classy (ju偶 tak mam) w ko艅cu podj臋艂y艣my decyzj臋, wsp贸lnie stwierdzi艂y艣my, 偶e ta jedna robi najwi臋ksze 艂a艂. Tak wi臋c ja sukni臋 kupi艂am w Classie, cho膰 jak przeczyta艂am komentarze to mam pewne obawy:( co prawda nie b臋d臋 zmienia膰 nic w sukni, tylko chc臋 wk艂adki push up. Nie mog臋 mie膰 stanika, bo mam plecy s膮 mocno wyci臋te. Kurcze mam nadziej臋, 偶e b臋dzie ok. Pierwsza przymiarka w kwietniu dam zna膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cifiyrutvgsrvkufy
W pe艂ni zgadzam si臋 z negatywnymi komentarzami odno艣nie Evity. By艂am tam, po dluuugim czasie rozgl膮dania si臋 jedna z pa艅 raczy艂a zapyta膰 czy szukam sukni 艣lubnej czy wieczorowej. Nast臋pnie po do艣膰 d艂ugiej chwili milczenia pani zapyta艂a czy chcialabym co艣 przymierzy膰. Powiedzia艂am jej co mnie interesuje i z 艂aska da艂a mi do przymierzenia z 4 modele 艣rednio odpowiadaj膮ce kryterium kt贸re jej poda艂em. No ale uzna艂am... Przymierze. Mo偶e akurat. Pani kt贸ra mnie obs艂ugiwa艂a potwornie smierdziala papierosami od czego robi艂o mi si臋 niedobrze... Reszta pan sta艂a bez s艂owa i patrzy艂a jak na okaz w zoo. Spodoba艂a mi si臋 jedna suknia wiec zapyta艂am z jakiej jest firmy. Otrzyma艂am odpowiedz: "z ameryka艅skiej"... I kropka. Po milcz膮cej przymiarce, jedna z patrzacych si臋 pan stwierdzi艂a, ze trzeba wiedzie膰 co si臋 chce i si臋 szybko decydowa膰 bo oni teraz maja wyprzeda偶 i codziennie sprzedaj膮 suknie tak偶e modele szybko znikaj膮. Taa... Z taka obsluga to na pewno. Nie m贸wi膮c ju偶 o tym ze powiedzia艂am DOK艁ADNIE co chce tylko pani jakby tego nie doslyszala... No i mo偶e jakbym mia艂a jaki艣 wyb贸r... to mia艂abym si臋 na cos zdecydowa膰... Wysz艂am niezadowolona i nie mog艂am tego przezalowac po co w og贸le tam wchodzilam... Mog臋 za to poleci膰 salon Madonna. W prawdzie trzeba si臋 wcze艣niej um贸wi膰 ale to nie jest du偶y problem :) kto艣 wcze艣niej pyta艂 czy trzeba p艂aci膰 kaucje za przymiarke - nie trzeba i nikt o czym艣 takim w salonie nie wspomina艂. Obs艂uga jest bardzo profesjonalna, pani zapyta艂a czy mam jakie艣 wymagania, sugestie itp. oraz czy jestem otwarta na jej propozycje. Nie wiedzia艂am wtedy za bardzo jaki model b臋dzie mi pasowa艂 wiec pani da艂a mi jeden taki kt贸ry chcia艂am a reszt臋 sukienek wybrala sama (za moja zgoda). Pani swietnie dobra艂a mi sukienk臋 do figury, umia艂a dobrze doradzi膰 i by艂a obiektywna. Nie zachwyca艂a si臋 ka偶dym modelem "jak leci". Og贸lnie Madonne bardzo polecam i na pewno tam jeszcze wr贸c臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Madonne tak偶e polecam. Polecam r贸wnie偶 Kwiat Lotosu i Sarah. U Fulary suknie pi臋kne, pomoc profesjonalna, ale gigantyczne ceny (3-4tys!!!). W Annie suknie tak偶e nie tanie, a w艂a艣cicielka jest tak przyt艂aczaj膮ca, wciskaj膮ca i zachwalaj膮ca wszystko co jej tak, 偶e a偶 si臋 odechciewa, poza tym ja czu艂am si臋 tam strasznie t艂amszona i traktowana jak jaki艣 przedmiot, w dodatku Pani si臋 wydaje, 偶e jak ju偶 si臋 co艣 mierzy to trzeba kupi膰 i koniec, wiec nie polecam. W tym Dorota W Pani nawet zainteresowana, ale wyb贸r sukni minimalny, du偶o sukien poszarza艂ych lu 偶贸艂tych, nie ma w czym wybiera膰. Ja zdecyduje si臋 chyba na suknie z Sarah, Pani w porz膮dku w jedna suknia strasznie mnie poszerza艂a i Pani wprost powiedzia艂a, 偶e to nie m贸j fason, bo zamiast wysmukla膰 robi ze mnie ba艅k臋, wszystko oczywi艣cie w tonie 偶art贸w razem ze mn膮, wi臋c atmosfera r贸wnie偶 do艣膰 przyjazna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Panna m艂oda 1980
Nie dziwi膮 mnie te krytyczne opinie na temat salonu Evita,niestety ja tez tego do艣wiadczy艂lam,panie z fochem przymierzyly mi 4 suknie i ma艂o powa偶nie mnie potraktowa艂y,to ze by艂am sama nie znaczy ze nie mog臋 podj膮膰 decyzji o zakupie . Madonna - tu dopiero maja specyficzny spos贸b na biznes,panie nie chc膮 powiedzie膰 ceny sukni dop贸ki sie jej nie przymierzy,niejasne warunki,niby czeka sie 6 miesi臋cy,wiec na czerwiec juz za p贸藕no,ale jakbym bardzo chcia艂a to sie da;))), widzia艂am ze ta kt贸ra mierze jest na mnie dobra,wiec zapyta艂am czy mog臋 kupi膰 ta z ekspozycji z rabatem po czym pani do mnie m贸wi ze to juz jest sprzedana ,wiec absurd nie wyobra偶am sobie abym wyda艂a 4 tys na suknie i 偶eby kto艣 ja mierzy艂 i 偶eby kurzy艂a sie na ekspozycji. Anna - w艂a艣cicielka bardzo nachalna,nie znalaz艂am nic dla siebie,pani wydawa艂a sie by膰 obra偶ona Kwiat lotosu- suknie jakby z poprzednich sezon贸w,takie dla mniej wymagaj膮cych;) Sarah -mam nawet swoj膮 faworytk臋,suknie i obs艂uga ok ,ceny przyst臋pne Sosnowiec ,nie trakcie czasu na salon ,pseudo salon w sezamie,dno totalne,sama uszylabym sobie lepsza kiecke, W Sosnowcu tylko dwa salony Glamour na modrzejowskiej,ceny atrakcyjne ,3 suknie nawet mi sie podobaj膮 , Drugi Madame na 3go Maja ,ma艂y salon ale bardzo du偶y wyb贸r sukien,ceny atrakcyjne,takie wow jest jak tam wesz艂am ,super ekspozycja,panie bardzo ciep艂o mnie przyj臋艂y,mierzy艂y ,偶artowa艂y ,doradza艂y,mam tam tez kilka sukien i dylemat miedzy suknia z Sary a sukni膮 z Madame ;)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny dajcie spokoj jakbyscie wiedziealy co za suknie sa w tej Evicie to nikt by tam nie chcial kupowac stare szmaty brudne smierdzonce 80 procent tych szmat ma po ponad 6 lat one wisza z roku na rok nikt tego nie kupuje sklepy sie wymieniaja modelai i niby jest nowa kolekcja niech sie kazda w was przyjrzy one sa nie modne wiocha jak diabli... jak na odpuscie a ceny kosmiczne za takie stare nie modne pasci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶ajcie na salon "nowy"w D膮browie g贸rniczej ,w艂a艣cicielka to oszustka spisuje umowy na suknie a potem wciska ,wmawia inny model,mnie i jeszcze jedna klientek to spotka艂o.przysz艂am na przymiarki a pani m贸wi ze zmieni艂a mi modl na topowy z kolekcji 2014 ,pytam jak bez mojej wiedzy,akceptacji ?wiecie co mi pokaza艂a gorset i sp贸dnice,chyba z2005r. Nie zostawi臋 tej sprawy tak! To oszu艣ci. Ku mojemu szcz臋艣ciu w ca艂ej tej rozpaczy wesz艂am do Salonu Roxana na Ko艣ciuszki ,pop艂aka艂am si臋 ale juz ze szcz臋艣cia bo uda艂o mi si臋 kupi膰 suk艅ie z ekspozycji ,pi臋kna,bia艂a,fason z 2014 .jestem szcz臋艣liwa ,babecKi super doradza艂y,zadba艂y o ka偶dy szczeg贸艂,w poniedZialek mam odbi贸r bomwymagala ma艂ego dopasowania d艂ugo艣ci. Polecam salon Roxana w D膮browie obok domu centrum!!!!!! A Nowy opijajcie z daleka!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WarszawakaLala
Hej dziewczyny ,chcialam sie podzielic moimi doswiadczeniami z salonami w Katowicach ( moj WIELKI DZIEN to 09.08.2014) wiekszosc z nich sie pokrywa z poprzedniczkami ale z niektorymi sie niemoge zgodzic! Moje poszukiwania rozpoczelam w okresie swiat Bozegonarodzenia kiedy udalo mi sie zdobyc pare dodatkowych dni wolnego. Skupilam sie tylko na salonach Katowicach, na pierwszy ogien poszedl MN BRIDAL na ul.Mikolowskiej z tego co pamietam? obslugiwala mnie bardzo mila brunetka , salon robi bardzo pozytywne wrazenie wszystko pachnie swiazoscia niestety nie znalazlam tam nic dla siebie ale salon zapadl w pamiec, Kwiat Lotosu - niestety wrazenia juz nie sa takie pozytywne ,przymierzylam kilka modeli niestety sukienki wogole sie nie ukladaly na ciele , odwiedzilam rowniez salon ANNA w Katowicachale juz w Nowym Roku .Obslugiwala mnie przemila starsza blondynka (p.Gabrysia?) z ktora odrazu znalazlam wspolny jezykyk czego efektem jest moja suknia ktora juz w maju bedzie wisiec w mojej szafie i czekac...ostateczny wybor padl na koronkowa z SINCERITY .Towarzyszyla mi mama i najblizsza przyjaciolka zostalysmy poczestowane kawa i obsluzone mimo ze nie mialysmy umowionego przymierzania wiec chyba jednak da sie bez?W moim przypadku sprawdza sie powiedzenie do 3 razy sztuka poniewaz znalazlam swoja wymarzona juz w 3 salonie ale wszystkim Wam poszukujacym zycze powodzenia i wytrwalosci w szukaniu Moze ktora z sprawdzonego godnego polecenia fotografa z Katowic lub okolic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, ja zaczelam swoje tournee po salonach w styczniu :) Slub 15.08.2014. Poczatkowo plan byl taki, aby kupic uzywana suknie z kolekcji Pronovias, a poniewaz chyba jedynym salonem w Katowicach ktory posiada ich kolekcje jest salon M&N na ul.Mikolowskiej w Katowicach, wraz z siostra i mama udalysmy sie najpierw tam. umowilam sie wczesniej telefonicznie na wizyte. Panie ekspedientki (dwie brunetki) przesympatyczne, baardzo pomocne, po kilku przymiarkach udalo nam sie znalezc odpowiedni dla mnie salon i przepiekna suknie. Jednakzce cena nie dla mnie -6.000 zl. nNiemniej jednak warto choc przez chwile poczuc sie jak ksiezniczka w tak pieknych sukniach- pieknie sie ukladaja, materialy wysokiej jakosci. Kolejny salon ktory odwiedzilysmy to Kwiat Lotosu na placu Andrzeja. Ceny w porownaniu do poprzedniego salonu znacznie nizsze - ok. 2000 zl jednakze zgodze sie z opiniami, ze materialy kiepskiej jakosci i suknie raczej malo oryginalne. Ale niektore modele wpadly mi w oko. w Lotosie panie szyja na miare, wg wlasnych projektow lub projektow klienetek, nie ma tam "firmowych" marek. salon Anna plac Andrzeja - bardzo mila obsluga , przymierzylam kilka sukni jednakze zadna nie wpadla mi w oko, ceny przyztepne od ok 3.000 zl za suknie znanych marek. Sosnowiec - odwiedzilam chyba cztery ale polecam tylko dwa - salon Madame na ul. 3 maja - bardzo ladne suknie i dobre materialy ceny od 20000 do 3000 tys , pani bardzo pomocna i sympatyczna. i na koniec wisienka na torcie , moj wybor - salon mala biala na ul.Kilinskiego w Sosnowcu - tam wybralam MOJA suknie z kolekcji white one cena bardzo dobra 3000 zl. Suknia bardzo podobna do sukni ktora wpadla mi w oko w salonie M&N tylko cena polowe nizsza:)) podobno ten sam producent "wypuszcza" na rynek kilka kolekcji bardzo podobnych do siebie, roznych cenowo dla kazdego "portfela" aby zmonopolizowac rynek . Moje wrazenia z przymiarek bardzo przyjemne, we wszystkich salonach wysoki poziom obslugi klientek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, ja zaczelam swoje tournee po salonach w styczniu :) Slub 15.08.2014. Poczatkowo plan byl taki, aby kupic uzywana suknie z kolekcji Pronovias, a poniewaz chyba jedynym salonem w Katowicach ktory posiada ich kolekcje jest salon M&N na ul.Mikolowskiej w Katowicach, wraz z siostra i mama udalysmy sie najpierw tam. umowilam sie wczesniej telefonicznie na wizyte. Panie ekspedientki (dwie brunetki) przesympatyczne, baardzo pomocne, po kilku przymiarkach udalo nam sie znalezc odpowiedni dla mnie model i przepiekna suknie. Jednakze cena nie dla mnie -6.000 zl. niemniej jednak warto choc przez chwile poczuc sie jak ksiezniczka w tak pieknych sukniach- pieknie sie ukladaja, materialy wysokiej jakosci. Kolejny salon ktory odwiedzilysmy to Kwiat Lotosu na placu Andrzeja. Ceny w porownaniu do poprzedniego salonu znacznie nizsze - ok. 2000 zl jednakze zgodze sie z opiniami, ze materialy kiepskiej jakosci i suknie raczej malo oryginalne. Ale niektore modele wpadly mi w oko. w Lotosie panie szyja na miare, wg wlasnych projektow lub projektow klienetek, nie ma tam "firmowych" marek. salon Anna plac Andrzeja - bardzo mila obsluga , przymierzylam kilka sukni jednakze zadna nie wpadla mi w oko, ceny przyztepne od ok 3.000 zl za suknie znanych marek. Sosnowiec - odwiedzilam chyba cztery ale polecam tylko dwa - salon Madame na ul. 3 maja - bardzo ladne suknie i dobre materialy ceny od 2000 do 3000 tys , pani bardzo pomocna i sympatyczna. i na koniec wisienka na torcie , moj wybor - salon mala biala na ul.Kilinskiego w Sosnowcu - tam wybralam MOJA suknie z kolekcji white one cena bardzo dobra 3000 zl. Suknia bardzo podobna do sukni ktora wpadla mi w oko w salonie M&N tylko cena polowe nizsza:)) podobno ten sam producent "wypuszcza" na rynek kilka kolekcji bardzo podobnych do siebie, roznych cenowo dla kazdego "portfela" aby zmonopolizowac rynek . Moje wrazenia z przymiarek bardzo przyjemne, we wszystkich salonach wysoki poziom obslugi klientek. zycze powodzenia w poszukiwaniach i radze zmierzyc duuzo sukni i odwiedzic wiele salonow, kazda z pan ekspedientek ma cos ciekawego do powiedzenia - jaki kolor sukni, model bedzie dla Was odpowiedni, czy tren, czy bez, dlugi welon, krotki welon, nie wiedzialam, ze to wszystko jest tak istotne i wszystkie detale maja znaczenie :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Salon Anna. Da si臋 znale藕膰 co艣 艂adnego, podoba艂a mi si臋 jedna suknia jednak pani kt贸ra mnie obs艂ugiwa艂a tak sztucznie si臋 wszystkich zachwyca艂a, 偶e a偶 mi si臋 odechcia艂o... Tak jak ju偶 kto艣 pisa艂, chyba my艣li 偶e jak ju偶 si臋 co艣 przymierzy to trzeba od razu kupi膰, bo by艂a bardzo niezadowolona 偶e nie chc臋 JU呕 tej sukienki. M&N - Bardzo dobry salon i bardzo dobra obs艂uga. Pani potrafi fachowo doradzi膰, jest bardzo rzeczowa, wszystko wyja艣ni, przymierzy itp. Og贸lnie 艣wietny salon wi臋c polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
6.01.14 15;56 -艣wi臋te s艂owa!!!!ja jestem na etapie poszukiwa艅 sukni dla przyjaci贸艂ki i towarzysze jej w w臋dr贸wkach po salonach! powiem tak nie b臋de si臋 rozpisywa膰 nazwami danych salon贸w bo nie o to chodzi ale poziom obs艂ugi u niekt贸rych wo艂a o pomste do nieba!!trudno si臋 nie zgodzi膰 z wi臋kszo艣膰i膮 opini! wystr贸j salonu czy modele s膮 ma艂o wa偶ne bo ile panien m艂odych tyle r贸偶nych gust贸w i upodoba艅 suknia jest tematem rzek膮 cena r贸wnie偶 jednych sta膰 innych nie ka偶dy szuka co艣 dla siebie ..ale do rzeczy ..panie w obs艂udze powinny mie膰 wi臋cej wyczucia i taktu wr臋cz narzucaj膮 swoje zdanie suknia na p贸艂 metra odchodzi od plec贸w nie ten fason do figury okropie艅stwo i mimo to na si艂臋 wciskaj膮 ehh;/;/ towarzyszy przy tym z艂o艣膰 i wielka 艂aska a偶eby co艣 pokaza膰 czy wog贸le m贸c przymierzy膰! przecie偶 nikt sukni na oko nie kupi! mo偶na by wiele pisa膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczyny by艂y艣cie w spodku na targach? jakie wra偶enia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja by艂am ;) og贸lnie jestem baaaardzo zadowolona, pokazy jednak oceniam bardzo 艣rednio, zrobione show ze strojami, kt贸rych raczej nikt by nie za艂o偶y艂. Zw艂aszcza w modzie m臋skiej, bia艂e garnitury, cylindry itd. Sarah ma w salonie bardzo 艂adne suknie, a na pokazie nie by艂o na czym oka zawiesi膰. Poza tym z narzeczonym poprzymierzali艣my obr膮czki, zorientowali艣my si臋 jak to wygl膮da z zam贸wieniami, przegl膮d tort贸w, sporo inspiracji, pami膮tkowe zdj臋cia. Mnie si臋 podoba艂o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂amigotka
Ja te偶 odwiedzi艂am targi i oceniam ****ardzo dobrze. Prawda jest taka, 偶e je偶eli kto艣 chce wzi膮膰 艣lub i za艂atwi膰 wszystko w jednym miejscu (no mo偶e poza sukni膮 czy strojem Pana M艂odego) to Targi s膮 idealne, tym bardziej, 偶e w wielu przypadkach podpisuj膮c umow臋 na targach otrzymywa艂o si臋 rabat. Od sal weselnych, przez samochody, cukiernie, kwiaciarnie, orkiestry, dj, obr膮czki po fotograf贸w, kamerzyst贸w, samoch贸d, zaproszenia 艣lubne a nawet r贸偶ne atrakcje jak lodowy barek etc. Generalnie nie 偶a艂uj臋, 偶e pojecha艂am. Cho膰 przyznam racj臋 poprzedniczce wyst臋py by艂y 艣rednie i pod k膮tem prezentowanego asortymentu ale te偶 wykonania. Aha no i oczywi艣cie mnogo艣膰 wystawc贸w od tych znanych jak Apart, W.Kruk, Yes, Vistula po tych mniej znanych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂amigotka
Dwa minusy, mn贸stwo ludzi i nie w艂膮czona klimatyzacja w Spodku;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie tez sie podoba艂y kiecki w Sarah i w Madame,reszta taka pokazowa bardziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 speed_garage
Dziewczyny porad藕cie mi prosz臋, gdzie na 艢l膮sku (najlepiej w Katowicach) jest dobry komis sukien 艣lubnych? Albo dobra krawcowa? My艣la艂am o Kwiecie Lotosu ale zniech臋ci艂a mnie jedna z opinii, 偶e suknie s膮 szyte z tanich materia艂贸w..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na na targach w艂a艣nie dosta艂am ulotki komis贸w z sukniami, ale z tego co pami臋tam w Sosnowcu i chyba D膮browie. Polecam tam poszuka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam salonu Joannna w D膮browie wybra艂am sie tam ostatnio i wyobra藕cie sobie sta艂am 5 minut i nikt sie mn膮 nie zainteresowa艂.Suknie do艣膰 du偶y wyb贸r ale obs艂uga kiepska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e by艂y to 2 minuty a obs艂uga by艂a akurat zaj臋ta i nie mia艂a mo偶liwo艣ci podej艣膰?

Udost臋pnij ten post