Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katowiczankaa

suknia ślubna - katowice i okolice

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi o znane marki tylko o male atelier z sukniami. Sa na sporo lepszym poziomie niż w Katowicach. Wystarczy pojechać i sprawdzić. Ja akurat zamawiałam w Gracji w Krakowie i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
hehehe... konkurencje się za lby polapaly. My nie jesteśmy takie głupie jak wam się wydaje i umiemy rozroznic kto napisał post. Prawda jest taka ze wszystkie znane marki można kupic tu i tu. Ja mieszkam w Jaworznie i jak szperalam w internecie to się okazało ze na Dlugiej w Krakowie jest cale mnóstwo salonow i nie trzeba się najezdzic żeby to ogarnąć. Poza tym w Krakowie daja większe rabaty niż w Katowicach pewnie przez to ze tych salonow jest tam tyle kolo siebie i musza bardziej konkurować. Czy robiasobie reklamę tutaj czy nie to ja za suknie zaplacilam tam kilkaset złotych mniej niż chcieli za taka sama w Katowicach a to mowi samo za siebie.

Gość gość
Zgadza się. zresztą to się tyczy nie tylko sukien ślubnych ale i butow, garniturow i innych dodatkow. Zapytajcie o rabaty w Katowicach a zapytajcie w Krakowie. Zwlazcza na nowa kolekcje. Wtedy zobaczycie roznice. Mój chłopak specjalnie Do krakowa pojechal po gajer bo tez był sporo tanszy niż ten sam w Silesii. W Kielcach było jeszcze taniej ale szkoda czasu i benzyny.

Gość belladonna28
Hejka, ja szukałam sukni w Bytomiu i Jaworznie, niestety mój rozmiar to 40-42 więc nic dla siebie nie znalazłam. Koleżanka powiedziała mi o ul.Długiej w Krakowie i tam właśnie pojechaliśmy. Nie napiszę w którym salonie kupiłam wymarzoną suknię, żeby nie być posądzona o reklamę. Same pojedźcie i zobaczcie bo warto, tylko pamiętajcie, że lepiej jechać do Krakowa w sobotę bo wtedy parkujecie na Długiej bezpłatnie!

Gość kundzia87
cześć Dziewczyny !!! Czytam i czytam Wasze propozycje gdzie się wybrać na poszukiwania :) Ale mam inny problem szukam krótkiej sukienki ślubnej ( ale nie takiej za kolano tylko przed) najlepiej rozkloszowanej. Czy któraś z Was spotkała się z takimi sukienkami w salonach? Słyszałam że nie warto kupować króciutkich sukienek w salonach bo ceny są kosmiczne tylko poszukać w jakiś normalnych sklepach z sukienkami, tylko problem z białym kolorem :(( Piszcie jak coś wiecie:)

Gość gość
tak czytam te posty i sama nie wiem co myslec bo wydaje mi się ze reklamują się i Katowice i krakow ale mam dobry przykład co jest w Krakowie a czego nie ma w Katowicach bo sama korzystałam. W Pasazu Weneckim maja kolekcje Tadashi. To amerykański dosyć znany projektant który specjalizuje się w ubieraniu kobiet puszystych i robi to doskonale. Mam rozmiar 48 z czym musze się ciagle godzic ale jego suknie ujmuja mi optycznie z 10 kg. do cywilnego miałam z tej firmy a później jeszcze dwie już jako gość na innych weselach. I naprawdę polecam, może nie sa tanie te kiecki ale warto bo się w nich bardzo dobrze wygląda.

Gość gość
Każda PM znajdzie tą swoją wymarzoną, jak nie tu to tam, wiec pisanie, że tu są lepsze jest bez sensu bo jednej osobie podoba się to innej cos innego.

Gość gość
Zgadza się. Każdy ma inny gust. Ale prawda jet ze zmierzyć cos w salonach powyżej 40 rozmiaru graniczy z cudem. Trzeba zamawiac w ciemno a skad mam pewność ze suknia która dobrze prezentuje się w rozmiarze 36 będzie rownie dobrze wygladac w rozmiarze 40. Przeciez to sa już zupełnie inne proporcje.

Gość gość
duże rozmiary są w ksymenie

Gość gość
a ta Ksymena to gdzie?

Gość gość
Bylam w Ksymenie ale tam sa jakies przedpotopowe modele.... a ja szukam cegos bardziej na czasie... Musze obejrzec kolekcje tego Tadashi....

Gość gość
W Karinie ( niestety Kraków) maja sporo sukni w większych rozmiarach do zmierzenia... no i promocja od 990zł modele z manekina:) Bylam w sobote, pomierzylam i wracam w poniedziałek albo wtorek zakupić ...Polecam

Gość marcia22ww
Mnie były potrzebne porady dotyczące dekoracji sali weselnej. Chciałam, żeby to było miejsce wyjątkowe, z dużą porcją błękitu i fioletu. Fajne dekoracje polecili mi na blogu https://slubi.pl/blog . Tutaj można zajrzeć, mają dużo sensownych porad, nie tylko odnośnie dekoracji. W sumie wiele rozwiązań z kwiatami wykorzystaliśmy też do dekoracji kościoła, wyglądał ślicznie.

Gość Madlen090
Czy na wizytę trzeba się umówić telefonicznie w salonie? Jaki salon ślubny polecacie mój budżet to 2000zł? Wymarzona suknia to princessa poszukuje jakiegoś dobrego a w miarę taniego salonu gdzie mogę się udać ? Ślub dopiero 26.10.2015 ale już się rozglądam w jakim czasie najlepiej udać się do salonu na przymiarki i kiedy zamawiać? Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja swoją suknie zamówiłam kilka dni temu w salonie Roxana w Dąbrowie ,szczerze powiem ze miałam podbną kwotę przeznaczoną na suknie i tam udało mi sie wynegocjować dobrą cena za super sukienkę;) która juz sie dla mnie szyje. Polecam

Gość gość
Za 2000 kupisz a raczej uszyjesz suknię w wielu salonach ale wtedy nie licz na super materiał i że będzie jak ze zdjęcia które znalazłaś w internecie, itp, to jak z autem kupisz dacię nowa ładna pachnącą i kupisz mercedesa, to nowe auto i to nowe auto, tu sukienka tu sukienka ale nie ma co porównywać daci i mecedesa bo to inne światy.

Gość Olka K
Szukałam i szukałam...i jakkolwiek Sosnowca nie lubię ;p, tak właśnie tam - o dziwo - kupiłam sukienkę i od razu buty do niej. Od centrum, w kierunku Będzina, na głównej ulicy jest sklep "Dodatki ślubne" (zaraz koło jakiejś restauracji...bistro czy coś), ale są tam właśnie głównie suknie (pani się przeprofilowała :D). I do sukienki dostałam buty gratis, ozdoby można powybierać, nawet śmieszne takie ubranka na butelki na wesele są. Polecam, bo wszystko super - można spokojnie poprzymierzać.

Gość gość
Bylam wsobote w Krakowie. Ogromny wybor. Można oszaleć. Najladniejsze sukienki w normalnej cenie widziałam na Dlugiej w Pasazu Weneckim. I nawet dostałam 20 % rabatu jak zamawiałam. Polecam

Gość gość
Od jakiej ceny można kupić w Krakowie suknię? Pytam, bo nie wiem, czy warto w ogóle inwestować w drogę/

Gość gość
Od takich samych kwot jak wszedzie indziej.

Gość gość
Sluchajcie ,robi sie tu balagan ,post dotyczy katowic i okolicy a zostaje zasmiecany jakaś kryptoreklamą z Krakowa,inne wątki dotyczą małopolski.

Gość gość
Hejka, mierzyłam suknię ślubną w Krakowie, w salonie Gracja, laska która była wczesniej przyjechała z Rzeszowa. Szukajcie dziewczyny wszędzie swojej wymarzonej sukni bo warto. Ja już zamówiłam teraz szukam amarantowych butów, bo pani w salonie powiedziała mi, że teraz wcale nie muszą być w kolorze sukni, no i super!

Gość gość
W Pasazu Weneckim od 999 zł