Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariusz pytający

Dziewczyny jak myslicie co facetom podoba sie w kobietach

Polecane posty

Gość dariusz pytający

Dziewczyny mam dla was mały test sprawdzający :D Jak wam się wydaje co mężczyznom podoba się w kobietach, co nas w was pociąga, co oznacza dla nas kobiecośc i czym nas fascynujecie. My faceci oczywiscie to wiemy ale zastanawiam się czy wy wiecie :D Oczywiście chodzi mi o cechy charakteru a nie o ładna buzię czy fajną pupcie bo to chyba tak oczywiste że chyba każdy zdaje sobie z tego sprawę.

Gość listerrrr
to ja powiem, ze ambicja, zaradnosć i umiejetnośc gotowania - 3 rzeczy, które zawsze sie facetom podobają vez względu na to jaki poziom sobą reprezentują. tyle, ze jak mam te trzy cechy, to średnio potrzebuję faceta.... :P

Gość Ala tralalala
facetom podoba się jak dziewczyna jest ognistą, gorącą, dziką w łóżku, ale koniecznie dziewicą. Do tego uwielbiają jak jest słodka i niewinna, i obciąga z połykiem. 🖐️

Gość tratatatataa
żeby była wesoła

Gość Iva/
Wrażliwość, mózg i własne zdanie nie są mile widziane.

Gość Iva/
Trochę mówię od drugiej strony. Zaczynam wątpić, czy prócz biustu faceci widzą w kobiecie coś więcej np. duszę.

Gość nic dodać nic ująć.
Ala tralalala ====> Świetnie to ujęłaś! Naprawdę nic dodać :)

Gość delikatna mimoza
subtelna, ciepła, koniecznie głupsza niż facet, taka ciepła klucha. czyli po prostu odwrotnosc mnie.

Gość DOMINIKA34J
uśmiech od ucha do ucha:)pozytywne nastawienie, zero marudzenia i narzekania.

Gość DOMINIKA34J
jakiś komentarz od autora by się przydał:D

Gość dariusz pytający
Dominiko cóż moge napisać. Czytam wasze komentarze i napiszę w ten sposób, częśc się zgadza a częśc to kompletne bzdury :D Czyli nie do końca chyba znacie oczekiwania mężczyzn

Gość hihihihi
autor to baba , sam (a ) nie wie dlatego pyta

Gość gagaaatel
to po co pytasz, jak sam wiesz doskonalne..może nam napiszesz jak jest w praktyce

Gość Iva/
Żyjemy w erze zmian dość intensywnych, mam na myśli potrzeb emocjonalnych. Trochę się obawiam, iż faceci wciąż potrzebują słodkich idiotek. Najlepiej aby była zaradna, za dużo nie mówiła i nic nie chciała. Przepraszam, iż tak okropnie piszę. Ale tak dziś czuję i jest mi okropnie smutno. Niestety takie widzę potrzeby mojego partnera. A takich cech nie posiadam. Jestem głupio wrażliwa, ambitna, chcę mieć w facecie przyjaciela i oparcie. Pewnie znów mówię nie na temat. Jeśli ty Darku masz inne oczekiwania od kobiet, to może jest nadzieja na rewolucję intelektualną. To mam nadzieję, iż potem zdradzić nam oczekiwania innych mężczyzn. Mój nic więcej nie chce prócz ciała, a sex u kobiety idzie od głowy. Nie wystarcza powiedzieć kobiecie, iż jest piękna, elegancka czy pociągająca.

Gość Kabikorro
Wnioskujac po moich kolegach i kolezankach, faceci najmniej lubia, kiedy kobieta jest bardzo inteligentna, mysli logicznie i dotrzymuje slowa. Cechy i zachowania... nie tyle pozadane, bo one same powoduja raczej bol, ale zestaw, ktorym wiekszosc nie moze sie oprzec, to co nastepuje: - chimerycznosc, kaprysnosc, zlosliwosc - srednia inteligencja - brak uczuc co do faceta (odzywa sie instynkt lowcy) - sypianie z wszelkimi mozliwymi mezczyznami poza toba, bez wzgledu na wiek, stan cywilny, rase - bawienie sie cudzymi uczuciami - materializm Kobiety, ktore zachowuja sie w taki sposob maja setki wielbicieli, ktorzy pozniej miesiacami odchorowuja spotkanie z nimi. Wniosek z tego, ze panowie najbardziej lubicie niezbyt inteligentne materialistki, ktore Was zdradzaja :P Cale szczescie, ze moj jest wyjatkiem :P

Gość dariusz pytający
Kabikorro żartujesz prawda?

Gość Iva/
Do Kabikorro ... gdzie takich zatem szukać jak twój?

Gość pretensja
każdy facet szuka w kobiecie innych cech - aby była gospodarna -umiała smacznie gotować - by była dobra w łóżku - by przypominała jego własną matkę - aby pracowała - aby była wykształcona - aby była spokojna , nigdy ni marudziła , godziła się z tym co powie jej pan i władca ... i można by tak wymieniać w nieskończoność to jest tak jak z wyglądem zewnętrznym , każdy na co innego zwraca uwagę i dla każdego kobiecość oznacza inne cechy , te wymarzone ...

Gość Iva/
Obawiam się, iż Kabikorro nie żartuje. Takie są fakty.

Gość dariusz pytający
Iva zdradzę ci rabka tajemnicy. Lubimy kobiety wrażliwe to jedna z tych pożądanych cech natomiast nie lubimy kobiet zbyt ambitnych. Oczywiście uogolniam bo sa rózni faceci ale większosc tak ma. Na razie więcej nie napisze tylko poczekam na dalsze komentarze kobiet. Coraz bardziej widze że chyba nie do końca wiecie czego od was oczekujemy. A my chyba nie do końca iemy czego wy od nas oczekujecie i stąd chyba tyle rozwodów i w ogole nieporozumień w związkach.

dużo jest racji w tym co napisała Kabikorro. dariusz ja mysle ze wy sami tego nie wiecie

Gość olaolaolaolaoal
im się podoba jak kobieta nie jest zazdrosna,na wszystko pozwala facetowi.on może robić co chce a ona nawet nie piśnie.wiem po sobie bo jestem odwrotnością tego i ciągle się kłócę z moim facetem.bo jemu wszystko wolno i ja nie mam prawa marudzić i się czepiać a jakbym ja zrobiła coś takiego jak on to zaraz by była kłótnia.

Gość Iva/
Tylko dlaczego jak proszę o poważną rozmowę, znów zostaję głupawą odpowiedź. Nie wiem też czy do końca rozumiemy słowo ambicja identycznie. Dla mnie to ciągły rozwój intelektualny, jak coś robię to staram się to wykonać do końca. Nie chodzi mi o pomnażanie zasobów finansowych. Dla mnie pieniądze to rzecz nabyta. Jak się jest pracowitym i zdrowym, to zawsze można sobie poradzić. A gdy ma się miłość, to chyba można już wszystko. Reszta to tylko dodatek. Zatem niby mało potrzebuję do szczęścia, a jednak ... niestety ja też myślę o rozwodzie poważnie. Mówię, a on się śmieje. Co ty beze mnie zrobisz? Straszne. Słowem mężczyzna może pozbawić kobietę wszelkich złudzeń. Mam się cieszyć, iż nie pieje etc. Ale nie mówi, iż kocha, potrzebuje etc. Oczywiście słowa to nie wszystko, ale nie ma też tego w gestach.

Gość Kabikorro
12:23 [zgłoś do usunięcia] Iva/ Do Kabikorro ... gdzie takich zatem szukać jak twój? Iva, ten wynalazek sam sie znalazl, przypadkiem, ale po wielu latach. Gdybym ja wiedziala, gdzie wiecej takich znalezc, uszczesliwilabym pare kolezanek. Mam naprawde fajnych, inteligentnych kumpli, ktorzy, jakby sie wydawalo, maja dobrze poukladane w glowach, ale ciagna do wlasnie takich dziewczat, jakie opisalam. A potem liza rany i placza mi w mankiet :(

Gość dariusz pytający
Może będzie tez dla was ciekawe to, że jeśli np. o mnie chodzi czego innego oczekiwałem od kobiet w wieku lat 20 a czego innego dziaj kiedy mam 30 lat. Mozna powiedziec że przeszedłem mała ewolucję. Piszac w wielkim skrócie kiedys liczyło się przede wszystkim opakowaniea dziaj znacznie większą rolę odgrywa zawartośc choć skłamałbym gdybym powiedział, że pakowanie nie ma juz znaczenia :D

Gość dariusz pytający
Kabikorro a co powiesz o tych fajnych kobietach które wychodzą za mąz za facetów którzy je biją, piją, nie szanują. Tylko nie wciskaj mi kitu że nie wiedziały że oni tacy są. Tak więc to dotyczy obu płci ale moim zdaniem to margines.

Gość Kabikorro
Dariuszu, te kobiety sa niemadre, ale pociaga je pewnie elokwencja tych facetow, bo oni zazwyczaj blyszcza, bryluja w towarzystwie. Co natomiast dziwne - faceci wybieraja kobiety czesto glupsze, choc niekoniecznie ladniejsze i tego zrozumiec nie moge. Czy obawa przed konkurencja ze strony kobiety i instynkt lowcy jest tak silny

Gość dariusz pytający
"Dlaczego nie lubią zbyt ambitnych kobiet?" Dlatego, ze my faceci nie jesteśmy specjalnie ambitni. Przyznaje to bez bicia. My lubimy przyjśc sobie do domciu po pracy, dostać pyszny obiadek, poooglądac telewizję, napić sie piwka. A tymczasem nasze kobiety ciągle czegoś od nas chcą, stale maja jakies wymagania :D wynika to z tego że kobiety wynika z moich obserwacji sa znacznie ambitniejsze, stale chca się rozwijac a my z kleli jak jest nam dobrze to chcemy przede wszystkim świętego spokoju. Jesteśmy po prostu troche leniwi a wy bardziej ambitne. Nie twierdzę, że ambicja jest zła a nasze lenistwo dobre. Najlepiej jest chyba znaleźć złoty środek czyli facet musi sie troche postarać a kobieta nie może ciągle tylko wymagać i marudzić.

Gość dariusz pytający
Kabikorro akurat kwestia urody to rzecz względna. Inne kobiety podobają się kobietom a inne męzczyznom.