Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My wchodzilismy razem

Do wszystkich mam jak rozpoznalyscie ze to juz czas porodu??

Polecane posty

Ja rodze niedlugo i boje sie strasznie ze moge nie rozpoznac oznak porodu.. Jak to bylo z Wami??

Gość mi po prostu
odpłynęły wody

Ale jak to wyglada,przepraszam ze tak prosto z mostu.Po prostu leci z ciebie woda i nie jestes w stanie jej zatrzymac,czy to wyglada jak sikanie co 2 minuty?

Różnie to bywa u niektórych wody chlustają u innych sączą się trochę a jeszcze innym odchodzą w trakcie trwania porodu skurcze porodowe są regularne i nie przechodzą np podczas zmiany pozycji

Gość u mnie też odeszły wody
Dokładnie, leci woda, taka słomkowa i nie mozesz jej zatrzymac. U mnie nie było tego tak bardzo duzo...;)

Wieczorem przed porodem bolały mnie uda i plecy (ale na górze, w okolicach karku). O 5 nad ranem obudziły mnie skurcze. Nie mogłam uwierzyć że to TO. Spodizewałam się skurczy co 20 czy 10 minut a moje były co 5. Myślałam, że to te przepowiadające....

mozesz nie poznac 1szej fazy, ja mialam bole jak na okres ale byly i przechodzily,pojechalam do szpitala zrobili KTG i mowia ze jeszcze nie rodze! ja na to i tak nie wracam do domu bo mnie boli!(sklamalam bo przeszlo) mialam oplacaona polozna i dlatego mnie zatrzymali, tak to by odeslali do domu. poTEM oksytocyna na chamskie wywolanie i..urodzilam. ps, jakbym wiedziala ze bedzie az tak bolalo, napewno bym sie tak do szpitala nie śpieszyla ;/

Gość ALE SIE USMIALAM
Z OPOWIESCI ANDRZEJA HA HA - POPRAWIŁES MI HUMOR

Gość do andrzeja
Andzrzej pisz dalej!!! :D

Czop mi odchodzil przez kilka dni. Pobolewal mnie brzuch jak na @. Okolo 1 w nocy obudzily mnie skurcze - jakby ktos delikatnie sciskal mnie w podbrzuszu, zupelnie bezbolesne. Byly co 5-6 minut. Rano pojechalismy do szpitala, okazalo sie ze skurcze ustaly, ale byly juz 3 cm rozwarcia, wiec zostalismy na porodowce. I urodzilam synka :-)

Gość andrzeju napisz cóś dalej
zrobił :)