Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ smieska1...............23..................2...................... 17.04.09 Iwona77................32.................3........................01.05.09 basia29................ 29..................4........................05.05.09 dula.....................26..................3.......................10.05.09 anczur.................20..................3........................08.05.09 Ania_29.................29.................4........................12.05.09 majka242............. 28..................24......................13.05.09 labudka82.............26..................11......................17.05.09 karla 83 ...............25..................6........................ 21.05.09 krop.ka................34..................6........................????????? dzusta..................29.................4.........................????????? A.N.N.A.................31.................13.......................????????? szoja....................29.................3.................................. Brzusiowe mamy nick.............wiek....ilość starań....tydzień....poród.......imię Frezyjka.........29...........1...............16 .......29.09.09....? czuła.............25...........1...............16. .......3.10.09....? chce dzidzie... 25..........1.................9.......24.11.09....? Klapaucius26....26.........6.................8........28.11.09....? Koniczyna30....30.........7.................5........14.12.09....?

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ smieska1...............23..................2............ .......... 17.04.09 Iwona77................32.................3............. ...........01.05.09 basia29................ 29..................4........................05.05.09 dula.....................26..................3.......... .............10.05.09 anczur.................20..................3............ ............08.05.09 Ania_29.................29.................4............ ............12.05.09 majka242............. 28..................24......................13.05.09 labudka82.............26..................11............ ..........17.05.09 karla 83 ...............25..................6........................ 21.05.09 krop.ka................34..................6............ ............????????? dzusta..................29.................4............ .............????????? A.N.N.A.................31.................13........... ............????????? szoja....................29.................3........... ....................... Brzusiowe mamy nick.............wiek....ilość starań....tydzień....poród.......imię Frezyjka.........29...........1...............16 .......29.09.09....? czuła.............25...........1...............16. .......3.10.09....? chce dzidzie... 25..........1.................9.......24.11.09....? Klapaucius26....26.........6.................9........28 .11.09....? Koniczyna30....30.........7.................5........14. 12.09....?

Gość smieska1
dzieki dziewczynki... macie racje moze faktycznie zrobie badanie krwi, ale tak czy siak pojde w poniedzialek do gina bo naprawde cos jest nie tak, jesli to nie ciaza to chyba zaczne sie leczyc bo nie mam pojecia czemu wymiotuje jedzeniem i dlaczego nadal nie mam @.... Coz dziubeczki uciekam na spacerek bede wieczorkiem, Wam wszystkim zycze udanego dzionka kochane moje :********

Gość anczur
śmieszka moze test byl zly albo np przeterminowany ja tes jestem z maja hehe tak zwana konstytucja heheh moja pogoda tez jest ladna moz pojedzimey nad jeziorko do uslszenia wieczorkiem

Witam Was kochane:)Piekna pogoda sie zapowaida u nas.Trzeba pojechac na plaze:)Zycze Wam milej niedzieli:)

czesc! szukam naszego watku, szukam na pierwszej stronie - nie ma, na drugiej - nie ma, na trzeciej - nie ma, mysle sobie kurcze gdzies strasznie dalego sie ostalysmy, sprwdzam jeszcze raz na drugiej nie ma, patrzee a tu na pierwszej - pierwszy watek :) w czasie jak szukalam iwonka juz skrobalas tu do nas co nie co :) u nas tez fajna pogoda, moze gdzie pojedziemy na spacerek :)

ja sie jakos kiepsko czuje,ale to zapewne po tej luteinie.Temperatura mi sie utrzymuje narazie na wysokim poziomie,ale pobolewa mnie brzuch tak jak na miesiaczke:(,bola mnie piersi bardzo i krzyz.Dzis 23dc...

Gość smieska1
Czesc kochane :) U mnie tez piekna pogoda sie zapowiada, spacerek koniecznie trzeba jakis zaliczyc. U mnie dzis 37dc na okres w ogole sie nie zapowiada.... jutro z rana do gina zadzwonie i moze na jutro popoludniu sie umowie jak da rade, jesli nie to koniecznie na wtorek... Uciekam dziewczynki bede po poludniu, zycze milego dnia :) Buziaki :****

czula ja jestem z 11.05, a o NK kompletnie zapomnialam! teraz mysle tylko o moim urlopie, jeszcze dwa tygodnie i wakacje:):) cale dwa tygodnie nic nierobienia! az sie nie moge doczekac:)

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ smieska1...............23..................2............ .......... 17.04.09 Iwona77................32.................3............. ...........01.05.09 basia29................ 29..................4........................05.05.09 dula.....................26..................3.......... .............10.05.09 anczur.................20..................3............ ............08.05.09 Ania_29.................29.................4............ ............12.05.09 majka242............. 28..................24......................13.05.09 labudka82.............26..................11............ ..........17.05.09 karla 83 ...............25..................6........................ 21.05.09 krop.ka................34..................6............ ............????????? dzusta..................29.................4............ .............????????? A.N.N.A.................31.................13........... ............????????? szoja....................29.................3........... ....................... Brzusiowe mamy nick.............wiek....ilość starań....tydzień....poród.......imię Frezyjka.........29...........1...............16 .......29.09.09....? czuła.............25...........1...............17. .......3.10.09....? chce dzidzie... 25..........1.................9.......24.11.09....? Klapaucius26....26.........6.................9........28 .11.09....? Koniczyna30....30.........7.................5........14. 12.09....?

Gość anczur
Szoja trzymam za ciebie kciuki. Ja niestety dzisiaj wyjatkowo wczesnie msialam wstac o 5 prawie masakra jeszcze mialam jakies koszmary o ginekologu ze mojego chlopa chiala wziasc do gabinetu tragedia hehe, dobra zmykam jade na praktyki na drugi koniec miasta wiec bede wieczorkiem milego dzionka zycze i smacznej kawki:)

Cześć dzieczyny. Za Nami tez aktywny weekend, pogoda byla świetna! Wczoraj wieczorem coś mnie chyba jajnik pobolewał po lewej stronie...byliśmy w Ikei na zakupach i normalnie co stopę postawiłam to ból odczuwałam. Dzisiaj jest już lepiej ale nadal troszkę pobolewa...To jest mój 17dc. Zasiadłam w pracy z kawką do komputera. Chętne na magiczny zcaarny napój zapraszam:):) Pozdrawiam serdecznie!

czesc dziewczynki. witam znowu i uwaga na ginekologów!!! Odradzam w każdym razie lekarzy z Promedisu- dr Peszek zwłaszcza. W piątek wrócilam ze szpitala na Ujastku a znalazłam się tam bo ta \"gnida\" nie zrobiła mi żadnych badań nawet po fakcie zasłabnięcia tylko poszedł na łatwiznę i jak zepsuło im się w tym dniu usg wysłał do szpitala i zawołał następną. Oni idą tylko na ilośc pacjentek a nie na jakośc. na razie chodziłam tam bo mam z pracy finansowane ale teraz jak jestem w ciąży już 8 tydzień to zmieniam na dawną lekarkę prywatnie w gabinecie. 2 razy byłam już ze stwierdzoną ciążą a on ani krwi ani moczu nie zbadal i zero pomiaru ciśnienia. efekt był taki że wylądowałam na Ujastku w dzień zasłabnięcia i zostawili mnie na obserwacje, przebadali konkretnie i okazało się że morfologia w dolnej granicy normy, bakterie w moczu i zagrożenie poronieniem. Wypisali do domu, na razie na L4 mam odpoczywac i łykac duphaston w strasznej dawce 2x2tabsy, urosept 3x2 i magnez. Tak mi strasznie niedobrze po tych lekach ze nie wiem jak wytrwam do 13 tygodnia z tymi mdłościami. Piersi kłują jak opętane...wniosek jeden uwaga na lekarzy, najlepiej miec sprawdzonych z popzedniej ciazy.

aktualizuje wiek ciazy w tabelce: STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ smieska1...............23..................2............ .......... 17.04.09 Iwona77................32.................3............. ...........01.05.09 basia29................ 29..................4........................05.05.09 dula.....................26..................3.......... .............10.05.09 anczur.................20..................3............ ............08.05.09 Ania_29.................29.................4............ ............12.05.09 majka242............. 28..................24......................13.05.09 labudka82.............26..................11............ ..........17.05.09 karla 83 ...............25..................6........................ 21.05.09 krop.ka................34..................6............ ............????????? dzusta..................29.................4............ .............????????? A.N.N.A.................31.................13........... ............????????? szoja....................29.................3........... ....................... Brzusiowe mamy nick.............wiek....ilość starań....tydzień....poród.......imię Frezyjka.........29...........1...............16 .......29.09.09....? czuła.............25...........1...............17. .......3.10.09....? chce dzidzie... 25..........1.................9.......24.11.09....? Klapaucius26....26.........6.................9........28 .11.09....? Koniczyna30....30.........7.................8........14. 12.09....?

Koniczyna współczuje Ci naprawde. Ale dobrze, ze w porę wyciągnęłaś wnioski! Konowałów ( bo inaczej się nazwać nie da) w Polsce nie brakuje...Niestety! Trzymaj się cieplutko i wszystkiego dobrego dla Ciebie i Dzidzi.

dzieki dziewczyny. wracam do Pani dr Lorek z LASER MED. prowadziła moją poprzedią ciąże a teraz juz ma w gabinecie dodatkowo usg 3D/4D i genetyczne, unowoczesnili sprzet. ciekawe czy drozsze wizyty...Pani doktor pracuje tez w Zeromskim w krakowie a tam chyba bede rodzic. pozdrowienia dla obecnych i przyszlych mam:)

czesc dziewczyny, byłam dziś u tutejszego znachora, który na słowo uwierzył mi że jestem w ciąży, powiedział że pierwsze badanie krwi będę miała po 3 miesiącach, a pierwsze usg w okolicy 10-12 tyg. i jeżeli wszystko będzie ok to będzie to pierwsze i ostatnie usg. według jakieś magicznej rozpiski stwierdził, że to połowa piątego miesiąca, a poród nastąpi w okolice bozego narodzenia - tyle to ja z internetu widziałam. i co powiecie na szkocką służbę zdrowia? na szczęście lecę do polski juz całkiem niedługo:)

piątego tygodnia a nie miesiąca miało być! juz mi piaty miesiac w głowie.

Gość smieska1
hej dziewczynki. Wracam od ginekologa. Otoz zrobil mi usg -nie widac ciazy, kazal mi zrobic badanie HGC czy jakos tak wiec je dzis zrobilam i jutro po 15 mam wyniki. Dalej nie mam @ ... 10ty dzien jak mi sie spoznia, nic mnie na @ nie boli no glupieje strasznie, powiedzial ze jesli to badanie wyjdzie ujemnie ze nie jestem w ciazy i jesli do 4go maja nie dostane @ to zebym przyszla do niego 4 maja i da mi tabletki na wywolanie okresu... i wtedy moge obliczyc owulacje i znowu do dziela .... ehhh ja to sie zawsze mam :/ nie mam pojecia co jest ze mna nie tak juz powoli sie zamulam tym tematem ;/

Gość anczur
smieszka nie ma czym sie zalamywac bedzie dobrze. JA ostatnio mialam na zajeciach ze konieta moze miec problemy z zajsciem w ciaz z oznych powodow z przeszlosci lacznie z tym ze mtka przerwala ciaze alb poronila wic powedzmy ze powinnam sie chyba martwic ale niechce myslec o tym dobranoc dziewczyny

Cześć dzieczyny! Ale pięknie słoneczko świeci...Wczoraj były staranka i dzisiaj taka jakaś zadowolona jestem;) Brzuch mnie troszkę pobolewa jakby na okres... Miłego dnia Wam życzę i zapraszam na kawkę.