Gość anczur Napisano Maj 7, 2009 smieszka ja tez nie moge przytyc jak przestalam pracowac i brc tab anty to spadlam na wadze 10 kg w 2 miesiace(no stres do tego duzy to zle wrozy) i teraz waze 48 i nic nie daje jedzenie :( cekawe czy ostatni miesiac ozekiwac cos przyniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Maj 7, 2009 wrrrrrr nic nie moge napisac!!!! dwa razy juz mi sie skasowalo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Maj 7, 2009 Aniu bądz dzielna :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Maj 7, 2009 kiedy dawalysmy sobie namiary na NK??? nie przypominam sobie.. ale juz nadrabiam zaleglosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Maj 7, 2009 brzusiowa juz Cie zaprosilam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Maj 7, 2009 ale masz oczy...bardzo ladne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Maj 7, 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/2378294 - to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anczur Napisano Maj 8, 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/20486501 a to moje ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Maj 8, 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/978463 a to ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Maj 8, 2009 hej dziewczyny:) a to ja :P http://nasza-klasa.pl/profile/1535581 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Maj 8, 2009 wyslalam Wam zaproszenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Maj 8, 2009 dziękuje za zaproszenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Maj 8, 2009 Dziewczynki tez wam powysylalam zaproszenia :) mysle ze kiedys jakis zjazd sie przyda... nio ja tez nie moge przytyc juz wszystkiego probowalam i nic kompletnie, tez jak anty bralam 3 kg przybralam jak nty juz nie biore tez troche polecialam ale ogolnie apetyt mam jak slon a nie moge przytyc. chce sobie kupic odzywke bialkowa i na silke sie zapisac w weekendy zeby jakos masy nabrac do pazdziernika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Maj 8, 2009 Slicznie wygladacie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Maj 8, 2009 to prawda wszystkie dziewczynki bosko wygladacie :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Maj 8, 2009 kurczę muszę się nauczyć która z Was ma jaki nick na kafe:):):) swietnie wyglądacie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Maj 8, 2009 no ja tez dokladnie o tym samym pomyslalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Maj 8, 2009 Ciebie Majka najbardziej zapamietałam bo pierwszą Cię miałam w znajomych:):) poprasowałam....ile tego było! Dobrze, że mam to za sobą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Maj 8, 2009 Aniu już jakiś czas temu dawałyśmy sobie namiarki, bo ja już kilka dziewczyn widziałam :) Ja niestety nie wiem która jest która :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Maj 8, 2009 brzusiowa ciebie juz bede kojarzyc :) ciebiemajeczka i dula i anczur was tez :) jestem wzrokowcem :P A ja mimo wszystko jestem za zjazdem kiedys ... gdzies... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Maj 8, 2009 Jasne ze mozemy sie spotkac obysmy juz mialy brzuszki a co niektore juz wozeczki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Maj 8, 2009 Ja jestem Edyta:) Za zjazdem jestem jak najbardziej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Maj 8, 2009 Ja jestem Linda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Maj 8, 2009 Dziewczyny coś mnie zaczyna brzuch pobolewać jak na okres...To samo miałam w zeszłym miesiącu więc podejrzewam, że kolejny miesiąc spisany na straty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Maj 8, 2009 dula jeszcze nic przesadzone.... obys nie dostala @ w sensie zebys byla w ciazy ;):* mi plodne dni zaczynaja sie od wtorku i bedziemy dzialac z narzeczonym..zobaczymy jak tym razem bedzie mam cicha nadzieje ze moze jednak w koncu sie uda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Maj 8, 2009 Mam taką cichą nadzieję... Obiadek przyszykowałam i jadę zawieźć moją mamę na cmentarz. Odezwę się później. Miłego dnia dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Maj 8, 2009 alez Wy laski jestescie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Maj 8, 2009 I znowu weekend, bo cisza na forum :-p Byłam u fryzjera i mam ochotę już popatrzeć w lustro :-p Bo wyglądałam tragicznie, a w niedzielę na komunię... Buzka na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukrecja87 0 Napisano Maj 8, 2009 Cześć dziewczyny mam małe pytanie .... Czy możliwe jest zajście w ciąże w tydzień po odstawieniu tabletek????? 4 dnia po odstawieniu tabletek dostałam krwawienia; gdy się skończyło kochałam się z mężem bez zabezpieczeia kilka razy .... Proszę pomóżcie i odpowiedzcie czy mozliwe jest zajście w ciążę w takiej sytyacji??????????? przepraszam za taką zmianę tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach