dula 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 to prawda dla Twojego szefa taka legitymacja to chwilka. A u Nas w szpitalu nie musi być legitymacja. Może być RMUA z ostatniego miesiąca. Ale to tez musiałaby Ci wystawić ksieowa/kadrowa z Twojeog zakładu pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 No mówię Ci..... Tyle zachodu...... Brak mi słów, kiedyś mu przypomnę jak będzie mnie potrzebował na dodatkowej zmianie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ale ciołek z tego twojego szefa :) wydanie legitymacji to trwa 5 min w ogóle bedziesz musiała mieć druga dla członków rodziny co by bobaska ubezpieczyć bo jak bedziesz chciała dzidzie w przychodni zapisac to beda jej wymagali na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 No ale ta drugą to dopiero jak się dzidzia już urodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Hej, Dziewczynki robila moze ktoras z was obciazenie 75g glukoza na czczo, po1h i po 2h? Mam dosc. Nie dosc ze nie mogla mi sie pielegniarka wbic w druga zyle(3 klocia w sumie, a wyszlo4) to jeszcze to ochydztwo, po ktorym zaraz mnie oblaly poty i zrobilo mi sie slabo. Pozniej juz wydawalo mi sie ze po 2 godzinach mi lepiej ale tearz jak juz jestem w pracy to znowu goraco, duszno i slabo ze hej. Nie wiem czy wytrzymam do konca. Czy to oznacza ze mam problemy z tolerancja glukozy jak juz teraz tak zle sie czuje, czy musze zaczekac na wyniki? Prosze odpiszcie, moje kolezanki mialy 50tke a nie 75tke a ten gin od razu mi przywalil 75g i powiedzial ze on robi inne badanie niz reszta lekarzy, poprostu super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 No ciezaroweczki, odpiszcie cos...zadna nie miala takiego badania w ciazy kolo 28tygodnia? slabo ze hej, chyba zaraz odplyne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ja słonko miałam, ale 50-tę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Mi ogólnie nic po niej nie było, ja tam przyzwyczajona, bo kiedyś mogłam słodzić herbatę pięcioma łyżkami cukru :-P Dopiero mój mąż mnie oduczył i sypiemy jedną, góra dwie :D Ale wiem, że są dziewczyny, które wymiotowały nawet i zle się czuły tak jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 dzieki czula:) Juz troche lepiej, moze dlatego ze ide do domciu odpoczac. Ale bylo ciezko, nawet nie tyle niedobrze ale okropnie slabo i mroczno przed oczami... Jak wyjda wyniki dobrze to juz sobie nie dam wiecej zrobic, a przynajmniej w mniejszej dawce. jeszcze raz dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Zwariowany dzień dzisiaj miałam. Niedawno wróciłam od dentysty ( ale bolało) i jeszcze mam tylko jedengo ząbka do zrobienia i znowu spokój. Coś mnie jeszcze pobolewa ale pewnie zaniedługo przejdzie. Miłego wieczoru i owocnych starań:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 dzis ja serwuje kawe :) komu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Ja z mleczkiem poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 ja czarną bez cukru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Ania śliczne masz zdjęcia na NK:) ostatnio Cię odwiedziłam i nie mogłam sie napatrzeć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Cześć dziewczyny. Ja tez poprosze o kawkę. U mnie w pracy dzisiaj bedzie ciężko. Same awarie i telefony się urywają... Dobrze, że piątek. Dzisiaj jedziemy do znajomych:) Z ciekawostek, mój poszedł dzisiaj na bdanie krwi. Za taki sam komplet badań co ja zapłacił 80 zł a ja 50:):)A mówiłam idz tam gdzie ja to się uparł, że pójdzie do swojej przychodni:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Dzień dobry , ja proszę herbatkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 dula duza roznica w cenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruszynka173 Napisano Wrzesień 18, 2009 dzień dobry wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 dula mój chodzi nd Frydy na badania wiem ,że w Sosnowcu też są, tam byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Ja tez poprosze ale herbatke.. Dzisiaj straszne bole, myslalam ze nie dojde do pracy, a wizyta u gina dopiero 6.10 chyba nie dotrwam, bole coraz czestsze, oby nie doszlo do przedwczesnego porodu. Caly czas mam wrazenie jakby mi sie kosci rozchodzily, ale na razie lekarz mowil ze wszystko ok z szyjka, ale co tam szyjka jak mnie tak boli ze nie moge chodzic. Chyba musze odwiedzic innego lekarza...To dopiero koniec 28 tygodnia!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 do Frydy* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 koniczynko lepiej idź do innego nie ma żartów miednica sie rozchodzi ale zeby az tak bolało?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 aaaaa Ty pewnie w Dąbrowie byłaś:P Pytałam,bo oni są tani i bardzo dokładni.U mnie lekarze polecają robić badania u Frydy.Robią je na miejscu nigdzie nie zawożą próbek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 nie Majeczko ja byłam w takiej przychodni przy bloku rodziców moich. Niedawno ja otwarli. A wyniki badań miałam z Katowickim adresem. A mój poszedł to takiej przychodni co ja tam chodziłam jak byłam, nasze mamy bo to była jedna z głównych w Dąbrowie Górniczej. Teraz to wiadomo, że i jedna z dro ższych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 ale u mnie tez jest taka rozbieżność cenowa np badałam prolaktynę w jednym zapłaciłam 17 zl a w drugim 23zl 5 zł na jednym badaniu to dużo jak się robi ich kilka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 6 zl boze jeszcze śpieeee...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 to aż muszę sprawdzić gdzie to. Następnym razem tam się zgłoszę:)Jak zajdzie taka potrzeba:) nic mi się nie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 no dokładnie.Tu 6 zł tam 6 zł i się uzbiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Jetem :) Cześć pipeczki moje, ja dzisiaj przygarowałam :-P O 4:30 pierwsza pobudka na siusiu i dalej w komono :D Dzwonił kierownik z poczty, jak michu wstanie to pojedziemy i się okaże po podpisie kto zwinął mężowi kasę, jego brat czy ta piękna gówniara lolita :-P Potem do ginki na ktg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 brzusiowa jaka kase opowiedaj co się dzieje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach