dula 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ja też zaraz idę robić obiad,tzn. krupnik będe gotować bo drugie danie mam z wczoraj. a w sklepie kupiłam wędlinkę, kabanosy, bułeczki, gazetkę i tyle:) Dobrze, że sklep blisko to szybko się uwinęłam:) Wczoraj mnie naszła ochota na słodkości. Kupiłam Nimm 2, toffifee i jadłam wieczorkiem aż mnie zasłodziło:D Czasem mam takie napady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 na zamówienie też nie robią?? Ale jaja. A daleko masz do łodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 nie robią, nawet juz nie produkują, tylko ta apteka ma jakiś zapas bo powiedzieli że współpracuja z przychodnia i musza miec zapas. Akurat do łodzi mam blisko 60km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 witaj brzusiowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 oj matko , ten kraj to jakies średniowiecze..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 no ale jednak 60 km to kawałeczek jest. Brzusiowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 czula i mnóstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 dziewczyny napisałam smsa do męża , ze w tym cyklu nici z dzidziusia bo @ się zbliża i wiecie co mi odpisał ??aż muszę się wam pochwalić!!!!!! :D:D:D:D NO TRUDNO KOCHANIE TRZEBA WALCZYĆ DALEJ:D MI SIĘ TA WALKA PODOBA:D jeny az mi łezka do oka napłynęła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 basia jesli go nie produkuja to wina lekarza ze jakis staroc ci przepisuje moze idz do niego i powiedz ze nie ma go w aptekach niech ci inny przepisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Majka jaki świetny sms. Taki mąż to Skarb!!! Też bym się wzruszyła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Skarb wiem,wiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Gratuluje męża:) Brzusiowa Basia- idź do gina jak radzą .. napewno jet jakiś odpowiednik tamtego leku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 PRZEPISAŁ MI TRZY RÓŻNE ZALEZY KTÓRY ZNAJDE A JAKBYM NIE ZNALAZŁA ŻADNEGO TO JEST JAKIŚ SYNTETYCZNY TYLKO KOSZTUJE 10 RAZY DROŻEJ. ON WIE ŻE CIEŻKO GO ZNALEŹĆ, ODRAZU MI O TYM POWIEDIZAŁ I DLATEGO NA TEN KTÓREGO ZNAJDE DOSTANE RECEPTE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 majka takie słowa odrazu podnoszą na duchu i aż chce się starac człowiekowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 kurde a ja nie mam nic słodkiego w domu;(a taka mam ochotę:) tzw. chcicę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 basiu dokładnie od razu mi się zrobiło lepiej na serduszku:) Kocham!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 a ja chce snikersa.... ... chyba wymkne sie z pracy do sklepu obok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ejjjj....Esia nie rób smaka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 została mi tylko kawa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 no to wymykam sie :) już wcozraj mialam kupic snikersa i cos mnie przycmilo i zapomnialam ze mam ochote heheh/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 pfff a w portfelu znalazłam tylko 2,60.. chybą mężu w nim myszkował ... buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 hahaha:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 hahaha na snickersa starczy:) Dziewczyny tzreba było mówić to bym Wam coś kupiła:D Robie porządki z kwiatami na balkonie, tzn. z tymi uschniętymi łodygami. Ale sobie brudu narobiłam. Idę polatać na odkurzaczu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 dula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 no i mam snikersa...., mój pyszniutki :):) kurcze jeszcze tyllle do @ a ja już mam okresowe smaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Już nie mam siły...:D Kurde mają mi przysłać ksiazki i sie doczekać nie mogę. Już w zeszłym tygodniu myślalam że będą. Mój chodzi głodny i czeka na zupę. On jest jak małe dziecko, jak już czuje zapachy to doczekać się nie może:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 bo z chłopami jak z dziećmi:) co za książki kupiłaś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 No to masz wesoło :) na jakie książki czekasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Tak mi narobiłyście smaku tymi słodyczami że aż musiałam delicje otworzyc bo sie nie mogłam powstrzymac, a miałam nie jeść słodkiego, miałam się troche odchudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach