mała_81 0 Napisano Październik 14, 2009 esia ty dwa m-ce starań i już?! super! szybcy jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 14, 2009 Matko dziewczyny co sie u nas dzieje.Nasza rzeka Elbląg juz wylała,ulice niektore sa zalane.Normalnie powodz.A pod Elblagiem ewakuacja jednej wsi.Masakra...... Co dzis serwujecie na obiad?Mnie dzis naszlo na ogórkową:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 14, 2009 pogoda straszna w całej Polsce. ja mam dziś szczawiowa i pierogi ruskie od teściowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 14, 2009 Ruskie...super:)wczoraj mialam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 14, 2009 a ja robie kotlety po parysku :) nie wiem czemu tak wykwintnie to sie nazywa bo to tylko piers z kurczaka, rozbita obtoczona maka i jajkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 14, 2009 ja też mam dzisiaj ogórkową :) a na drugie skrzydełak miodowe :) z pomysłu na... :) ale pyszne są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Październik 14, 2009 ooo to ja jutro zrobię skrzydelka z pomyslu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 14, 2009 naprawde polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 14, 2009 hej Chciałam Wam napisać zaraz po odebraniu wynkików ale mi się nie udało bo mój maż miał wypadek ( na szczęscie nic mi się nie stało i nie jego wina) . A wiec tak...beta 11551mIu!!!:) Śnieg pada od rana, już jest biało. Mezowi wymusił 18 letni chłopak, nasze auto rozbite i jeszcze 2:( Tak to jest jak gówniarzy śnieg zaskoczy. Tyle załatwiania jest, że dopiero do domu wróciliśmy...Dobrze, że pozostało chociaż moje auto. Bo Daniela to nie wiem czy będzie się opłacało naprawiać, tak niefortunnie uderzone zostało w koło:/ Zobaczymy co powie rzeczoznawaca a to zajmie pewnie kilka dni. Zmarzłam tak, ze szkoda słów...Mam nadzieję, że się nie rozchoruję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Październik 14, 2009 witajcie. no popatrz dula jaki pech, my też mieliśmy dziś kolizję, najechał nam koles na dupe. i to już parę km od domu. jego wina, nie bawiliśmy się polubownie ale za to czekaliśmy 2 godz na policję :( ale na szczęście wszyscy cali i zdrowi.a zima u nas na całego, rano będzie można bałwana lepić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 14, 2009 Cześć dziewczyny, ja dopiero teraz miałąm czas nadrobić zaległości i się odezwać w pracy miałm taki młyn że szok i do tego chorą atmosferę ;( masakra normalnie jakaś. Mam nadzieję że szybko zafasolkuję i macieżyński a potem bede szukać zoś nowego bo już momentami nie wyrabiam. Majeczko witaj w tabelce teraz nasza kolej przecież Dzisiaj moja koleżanka urodziła ślicznego synusia i byłam zakupić jakiś drobny prezent, i już mam taką ochotę kupić coś dla mojego bobaska ze szok ale nie chce zapeszać że nakupię śliczności i nie bedą nikomu potrzbne tylko jeszcze bardziej bede się dołować. Pozdrawiam wszystki :* Do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Październik 15, 2009 Witam Wiem jak to jest po kolizji, nie twoja wina ale bez samochodu to jak bez ręki. U mnie w domu od wczoraj nie ma prądu. dobrze że już jestem w pracy, to przynajmniej mam kontakt ze światem. Masakra makijaż rano robiłam przy świeczce i do tego jeszcze spóźniłam sie minutę do pracy, a szefowa jest na to ostatnio bardzo wyczulona. Ostatnio bardzo psuje się atmosfera u mnie w pracy i już nie moge się doczekać aby iść na zwolnienie i już więcej tu nie wracać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 15, 2009 cześć dziewczyny. Pojechałam wczoraj wieczorem do wujka, wymienił mi opony na zimowe. Jak widzę co się dzieje na drogach to wolę nie ryzykować, tym bardziej, że o dzieciątko też muszę dbać!:) Miałam mieć dzisiaj wolne, zadzwonił mój szef wczoraj o 22:15 i chciał żebym dzisiaj przyszła do pracy zamiast jutro. Co ciekawsze nie do biura tylko do niego do domu liczyć faktury za remont mieszkania.:/ Mam jechac na 10.Plus taki, że jutro będe miała wolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 15, 2009 cześć dziewczyny :) ja też się wczoraj obawialam powrotu z pracy, ale naszczeście udało mi sie dojechać bezkolizyjnie:) kolejki u wulkanizatorów były takie że nie było szans wymienić opon, no ale dzisiaj już jest zdecydowanie lepiej i mam nadzieje ze tak zostanie :) nastepny snieg zamawiam dopiero w grudniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 czesc:) Dula kochanie ale pech:( samochód rzecz nabyta dobrze , że mąż cały i zdrowy:) A JAKA SLICZNA BETA!!!!!!!dostałaś wczoraj mojego smska:)? karla edith Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 kruszynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 15, 2009 Majeczko dostałam:) Ale z tego wszystkiego nie miałam kiedy odpisac.To prawda, dobrze, że mąż caly i zdrowy. Zmiana planów, szef zadzwonił, że siostra jego miała stłuczkę i nie będzie go dzisiaj w domu. Wiec jutro jade normalnie na 8 do pracy a On mi przywiezie te faktury. Matko jak ja nie lubie jak On tak miesza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 o matko same stłuczki!!!!!!!!!!!!! tylko pytam bo jak pisze z neta to nie mam pewności czy doszło kochana:) odpoczywaj dzisiaj w domku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 a nie mógł Ci tego do domu przywieźć i jutro byś miała wolne?prace w domu byś odrobiła:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 15, 2009 Cześć dziewczynki jejku jak ja nie lubie takiej pogody: zimno mokro i ciemno aż się nosa za drzwi nie chce wystawic a co dopiero iśc i odśnieżyć sobie samochód :) A w pracy nastroje takie że każdy by sie pozabijał masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 15, 2009 Taki miałam plan dzisiaj odpoczywać, tylko mi go wieczorem zburzył szef. Ale teraz znowu mogę poleżec:):) Sama nie wiem czy prawdę mówił mój szef czy nie bo On czasami coś wymyśla, zeby na niego nie było. Taki troszkę dziwny z Niego człowiek! Już zadzwoniłam do mojego żeby się nie spieszył bo miał mnie zawieżć n 10. A jakby wczoraj było mało to policja wzięła do radiowozu dokumenty mojego, oddali dowód rejestr. ale osobistego już nie. Jak pojechał potem na komende jak się zoorientował to powiedzieli, ze nie mają:/Więc jeszcze dZisiaj musi złozyć wniosek o wydanie dowodu w UM:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 oj niech zgłosi zagubienie:( to konieczne;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 15, 2009 wiesz co nie wpadłam na to żeby mi to do domu przywiózł:) Ja to myślę, że On coś kręci. Pójde jutro normalnie do pracy najwyżej mi przywiezie i w czasie pracy to zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 a rozmawiał z tymi policjantami co go spisywali bo może w radiowozie leży dowód??? no nie do czego dochodzi żeby policja dowód zgubiła:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 15, 2009 policjant wczoraj mówił, że już się na policji nie zgłasza zagubienia dowodu tylko w urzędzie. Dziwne nie?? tak zmieniają teraz, że ciezko nadążyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 15, 2009 jak czekaliśmy na lawetę to szukałam wkoło miejsca w którym stał raziowóz ale nigdzie nie było. Daniel mówi, że jest pewny że mu nie oddali a Oni mówią że nie mają. No cóż trudno się mówi. A notatkę z wczorajszej kolizji ma miec do odbioru Daniel dzisiaj o 10. Ja nie wiem czym oni się tam zajmują, ze takie proste rzeczy tyle czasu im zajmują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 15, 2009 dzieńdobry... :) zimno ... może jakaś herbatka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 oni wczoraj mieli pewnie duzo roboty Dula jak ja zmarzłam i jak mnie w Katowicach przewiało i nic nie kupiłam tylko jeden golf:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 Esia kawusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 15, 2009 ja zaraz zmykam bo mój mąż ma zachcianke i musze leciec do sklepu po golonko:( a tylko z rana ładne kupię będe później dziewczyny!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach