majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 tylko mnie badał gin i stwierdził, że jestem zdrowa,nie ma powodów ,żeby badać hormony bo nic na to nie wskazuję ....niby..... mój mąż ma chorą tarczycę i przez to problemy z testosteronem i nasieniem...mało ruchliwe żołnierzyki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 wiem, wiem to wszystko, dzięki za dobre słowa, mam taki dołek mały, ale to pewno przez pogodę, z mężem o tym nie mówię, bo facetów to nudzi gdy się mówi o jednym i tym samym to moje obserwacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 w takim razie czy mąż coś robi w tym kierunku żeby poprawić kondycję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 dokładnie;) niestety mój mąż ma zero ruchu przez tą tarczyce nawet mały spacer go bardzo męczy nie jest w stanie uprawiać sportu ...naprawdę ja to widze, że on się strasznie męczy.......leczy tarczycę,na razie to jest najważniejsze, żeby wyzdrowiał a nasienie pewnie samo się poprawi jak tarczyce podleczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 Martuś a byliście w klinice niepłodności?? mój nie chce o tym słyszeć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 nie, nie myśliliśmy o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 po prostu zdaję się na los co przyniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 nawet jak się wyżale to nie czuję żadnej ulgi, po prostu jestem juz taką znieczulicą, że mi brak słów, ale nie martw sie z natury mam silną psychikę więc za chwilę mi przejdzie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 mój mi powiedział dokładnie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 :D:D to dobrze ja z natury jestem pesymistką i zawsze mam pod góre ze wszystkim..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 i tez tutaj dziewczynom biadole jak przyjdzie @ i marudze...znoszą mnie jakoś....:P więc jak masz ochotę to możemy we dwie pobiadolić i się poużalać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 kiedys tu napisałam,że do menopauzy będę w tej pierwszej tablece:) tak coś czuję:P:P tempke też bede mierzyć do menopauzy i wyczekiwac skoku haha:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 :-) ale mnie rozśmieszyłaś z ta moenopauzą, pocieszę Cię nie będziesz tam sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 27, 2009 dziewczyny......... koniec żalenia i smutków!! bądźcie dobrej myśli a nie ...... jak się w dwie dopadacie na forum to już nie da się was przegadac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 Martuś :D:D:D:D kruszynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 dziewczyny ja teraz musze uciekać do sklepu bo światło w lodówce zostało:) będę za niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 27, 2009 no to czekamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 jestem:) dzwonił mój tata, prosił żebym pojechala z nim po auto do mechanika, więc zmykam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 halo,halo zastałam kogoś? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 ja już jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 no, Ty jesteś niezawodna po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 już mi przeszły złe humory, zjadłam obiadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 no to super:) ja zaraz zjadam pizze i zmykam do koleżanki próbować jej %%%:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 ale pogoda paskudna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Październik 27, 2009 no to smacznego życzę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 dziękuję kochana wcinam i siedze przy kompie ojjj męża nie ma i nie ma kto pilnować , żebym porządnie jadła:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 dobrze, że tylko dzisiaj:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 27, 2009 Ależ się dziewczyny rozpisałyście:) Ja już po USG. Dzidzia ma 13mm i bije jej serduszko 140 razy na minutę. Pani doktor powiedziała, że bardzo prawidłowo:) Na zdjeciu z USG napisane jest, ze termin porodu na 11.10.2010. Mam zrobić badania i za tydzień się u Niej pojawić w gabinecie:) miłego popołudnia i wieczoru. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 Dula skarbie SUPER:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 27, 2009 Dula super ale chyba co pomylilas z cterminem porodu:)chyba nie pazdziernik 2010:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach