majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 haha super:) niedługo nadrobisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 u mnie pochmurno ale całe szczescie nie pada deszcz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 ale tak dziwne bo schudłam a spodnie zaczynają mnie w brzuszek cisnąć powoli:) trzeba bedzie się rozejrzeć za ciążowymi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 a u mnie własnie pada, tak mży, plucha, szaro, buro i nie miło:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 mówiłaś szefowi, że spodziewasz sie dzidziusia:D??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 Nie widziałam się z moim szefem ostatnio. Strasznie rzadko bywa w biurze. a przez telefon czy mialem nie chce taki spraw załatwiać:) Pojawi się napewno w przyszłym tygodniu bo poczatek miesiaca i trzeba będzie wystawiać faktury i musi dać mi dane. Wtedy mu powiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 ojojoj jak mi się marzy zanieść L-4 ciążowe do pracy:):):):):):):):):):):):) ale na to jeszcze czas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 28, 2009 Witajcie:) Ale mialam pusta noc.Wogole nie moglam spac.Dopadla mnie bezsennosc.Zasnelam po 5tej dopiero i przed 8 juz sie obudzilam:(Ale dzis jestem do niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 Iwonka połóż się spać:)przecież Ty nic nie spałaś:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 28, 2009 ach zeby to bylo takie proste.....nie moge zasnac niestety a w dzien to juz tym bardziej...ale poleze w lozku dzis bo nie mam na nic sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 nie masz problemów z ciśnieniem przy tym sercu??? to może byc przyczyną bezsenności.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 Ja poprosze herbatkę z cytrynką:) No prosze Dula, ja tyje, a ty chudzniesz haha, ale myśle że niedługo nadgonisz ;) Który Ci tydzień weszedł na tym usg?? zgadza się to z poprzednim?? Ja też bym najchętniej cały czas spała :) ale już niedługo bo 2 tyg i będe spać do oporu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 prosze herbatka z cytrynka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 przepyszna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 28, 2009 Hej , kruszynka czyżby mnie coś ominęło? za 2 tyg idziesz na L4??? :) czy wolne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 L4 :) mam dosyć pracy :) a po za tym jestem zmęczona cały czas i nie mogę się na pracy skupić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 a do tego mam świadomośc że jak tylko wróce z macierzyńskiego to i tak mnie zwolnią (szef nie toleruje kobiet w ciąży) to po co się męczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 28, 2009 brawo :) ja będę następna... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 a Ty kiedy się wybierasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 cisza aż muchę słychać jak bzyczy:P wróciłam ze sklepu, wstawiłam obiadek:) i zasiadłam z drugą kawusią dziewczyny jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 mam 3 pączki,która chce??? ciężarne mają pierwszeństwo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 ejjjjjjj bo sama zjem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 dobra jak nie to nie:P sama z soba nie będe gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 dziewczyny zobaczcie jakie fajowe spodnie http://moda.allegro.pl/item784596234_spodnie_ciazowe_ogrodniczki_jeans_l.html#gallery kurde super:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 http://moda.allegro.pl/item784622333_sukienka_ciazowa_ogrodniczka_jeans_wloski_m.html matko a to jakie fajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 nic tylko zaciążyć:P:P:P:P:P:P hahaha :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 Ja poproszę poczka :) Super te spodnie i spódniczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 a co na obiad robisz?? jaj mam z wczoraj kotlety mielone, ale jakoś mi nie podchodzą .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 noooooo nareszcie:):):):) super te ciuszki:) proszę pączka:D na obiad spagetti i wszyscy zadowoleni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 28, 2009 mmm pyszny pączuś ;) no ciąki ciążowe są po prostu super :) szkoda że tylko przez jakieś 6-7 miesiący można je nosić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach