dula 0 Napisano Październik 27, 2009 Iwonko nie pażdziernik:DAle ze mnie gapa:)Miało być 11.06.2010:) Majeczko jak było u koleżanki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 ja myślę,że chodziło Duli o 11,06,2010:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 27, 2009 Chyba dzisiaj nie myślę:)Coś mnie głowa boli:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 Dula było super pogadałyśmy popróbowałyśmy i wróciłam do domu bo jej mąż z pracy miał wrócić, a głupio tak siedzieć,pewnie zmęczony i głodny tylko bym przeszkadzała:D do tego ma 2 małych dzieci bozzzzeeee głowa mnie bolała:) naprawdę ja uwielbiam dzieci ale np.skakały po wypoczynku prawie mi na głowę wchodziły, nie mogłyśmy pogadać bo one akurat teraz chciały mówić(4 i 7 lat)głowa boli naprawdę nie zrozumcie tego źle ale jak weszam do domu to ąz tak przyjemnie cicho:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 jeny ale literówek:) przepraszam:) %%%%% pyszne zrobiła tzw. kawówkę:) mniam mniam coś al'a ajerkoniak z kawą rozpuszczalna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 27, 2009 mmm spróbowałabym takiego trunku. Ale sobie muszę poczekac troszkę:):) Rozumiem Cię Kochana o co ci chodzi z tymi dziećmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 jak wrażenia po wizycie?:) Pani doktor oki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 27, 2009 Moja Pani Doktor jest zazwyczaj sympatyczna:) Przy okazji obejrzałam sobie oddział:) a USG mialam robione na sali porodowej:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 27, 2009 ogólnie jestem zadowolona! W przyszłym tygodniu mam iść na wizytę już ze zrobionymi badaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 o kurczę na sali porodowej ale klimat:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 27, 2009 rozpisałam się i mi znikneło:( Moja lekarka była na położnictwie, a na usg zabrała mnie na ginekologię. Na drzwiach napisane było"sala porodowa, septyk". Była tam leżanka kolo aparatu usg, łóżko takie wielkie i kozioł podobny do tyvch co lekarze mają w gabinetach, a nad nim taka wielkkaaaa lampa:) Nie widziałam jeszcze takiej nigdy:)Ogolnie to stres miałam taki jak chyba nigdy w życiu bo ja nie znosze szpitali!!!:( Do męża mówiła, ze jak będe rodzić to zemdleję przed porodówką:) No ale sa plusy...przynajmniej wiem już jak taka sala wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 haha :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 27, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Październik 27, 2009 Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 Dzień Dobry dziewczyny! Która chętna na kawkę lub herbatkę??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 Ja poproszę kawę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 Prosze bardzo Wyspałas się Kochana?? Mąż po meczu zadowolony?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 taaak:D wyspałam się:) wrócił około22:30 zadowolony 3:0 dla Sosnowca:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 a Ty kochana w pracy czy w domku? jak się czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 No własnie wiem,ze wygrali dlateog pytam czy zadowolony:):) Ja wieczorem nie mogłam zasnąc, kręciłam sie na łożku do 24:( a wstałam o 7:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 wczorja wieczorem tak dziwnie sie czułam jakby mi coś siedziało na żołąs\dku. Ale dzisiaj narazie ok:) W pracy jestem, własnie będe jadła śniadanko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 ja tak samo poszłam spac o 24 wstałam 7,30:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 ooo to smacznego:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 no i Ty się wyspałaś a ja nie:) Taki śpioch ze mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 dziekuję:) Kiedyś mogłam nie jesc do 15, a teraz jeszcze dobrze nie wstanę a już głodna jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 28, 2009 hihi bo ty jesteś w ciąży a ja nie:P masz całkowite prawo chodzic niewyspana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 zaniedługo to tylko na posiłki się będe budzić:D Ale pogoda u mnie paskudna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 28, 2009 aaa dziewczyny wczoraj pisały o wadze...schudłam 1 kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach