Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Proszę bardzo dziewczyny!🌻 Dzisiaj popołudniu jedziemy chyba już ostatecznie zamówić samochód:):):) Bo pomysłow mieliśmy sto ale na coś sie tzreba w końcu zdecydować! Dzidzia będzie się woziła w nowym wozie:)

Toyotę corollę:) Wczoraj jeszcze wpadł mój mąż na pomysl Seata Leona ale mu wyperswadowałam:):) Dzisiaj jeszcze pojedziemy negocjowac bo chcemy większą pojemność slinika:) A w tych salonach to jest paranoja. Zaniedługo podstawowe wersje auta będą sprzedawać bez kierownicy:):) Za wszystko doliczają:)

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ Ania_29................29.................8............ ..............2.11.09 karla83 ................26 ................11 .......... ..............05.11.09 marzencia864........23..................8............... ...........05.11.09 mała_81...............28..................4............. ............06.11.09 basia29................29..................9............ . ............07.11.09 laura33................33..................7............ .............09.11.09 Fridka..................29.................11........... ..............14.11.09 majka242..............29................................ ............17,11.09 martacs................29............................... ..............22.11.09 edith26................26.................14........... ..............28.11.09 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23..................2.............. . ...........??????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię chcedzidzie..25..........1..........25.........24.11.09 .....Wiktor/Julian Klapaucius26..26..........6..........36........28.11.09 ....Radosław Koniczyna30..30..........7..........30........12.12.09. ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........15........19.12. 09 ...........? Iwona77.......32..........4...........27........03.02.10 .....Majka smieska1......23..........3..........25....... luty2010.....Blanka kruszynka173...24........3...........?........czerwiec 2010............. dula.............26..........8...........9.........11.06 .2010.............. EsiaSmH .......22..........2...........7.........13.06.2010..Nadia/ Samuel Mamuśki NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53............. Niestety znowu porażka :(

oooo ale super samochód:) bardzo mi się podobają Toyoty i to wszystkie, a corolla jest bomba :) no fakt, że chcą żeby za wszystko im dopłacać... mój M kupowal 3 albo 4 lata temu to też takie wycieraczki kosztuja tyle a takie tyle... po prostu koszmar, choc jak masz nowy to wiesz czym jezdzisz :)

Jak mnie od owulki cycki bolą to jest niemożliwe!!! Pierwszy raz cos takiego przechodze, nawet mnie nie bolały przed okresem......masakra jakaś:(

Witam serdecznie :-) Edith nie martw się, kiedyś na pewno się uda, tylko trzeba wierzyć, po prostu nie nadszedł jeszcze ten odpowiedni moment, głowa do góry :-) jesteśmy z Tobą

Buziakczki kochane😘 Ale dzis u nas zimno brrr.... jade z kolezanka na zakupy,pobuszujemy troche w ubrankach dzieciecych:) Milego dnia:) STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ Ania_29................29.................8............ ..............2.11.09 karla83 ................26 ................11 .......... ..............05.11.09 marzencia864........23..................8............... ...........05.11.09 mała_81...............28..................4............. ............06.11.09 basia29................29..................9............ . ............07.11.09 laura33................33..................7............ .............09.11.09 Fridka..................29.................11........... ..............14.11.09 majka242..............29................................ ............17,11.09 martacs................29............................... ..............22.11.09 edith26................26.................14........... ..............28.11.09 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23..................2.............. . ...........??????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię chcedzidzie..25..........1..........25.........24.11.09 .....Wiktor/Julian Klapaucius26..26..........6..........36........28.11.09 ....Radosław Koniczyna30..30..........7..........30........12.12.09. ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........15........19.12. 09 ...........? Iwona77.......32..........4...........28........03.02.10 .....Majka smieska1......23..........3..........25....... luty2010.....Blanka kruszynka173...24........3...........?........czerwiec 2010............. dula.............26..........8...........9.........11.06 .2010.............. EsiaSmH .......22..........2...........7.........13.06.2010..Nadia/ Samuel Mamuśki NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53.............

Majka a może jednak coś się dzieje w Twoim brzuszku :-), bo skoro jeszcze tak nie miałaś. Super by było, ale oczywiście nie nakręcamy się tylko tak sobie myślimy no nie ;-) Trzymam kciuki

ale już od owulki by mnie bolało? w czwartek miałam pęcherzyk 19mm a od niedzieli moje sutki są nie do zniesienia!!!!!!! kochane👄

Dzięki Martuś za dobre słowo, ale kiedy wkońcu ten czas nadejdzie bo już nie mam sił na to ciągłe czekanie :( Już z mężem po troszku tracimy ochotę bo o nadzieji już nie wspomne, staram się nie mysleć o tym ale jak nie myśleć???

Hej Dziewczyny ;) zastanawiam się czy nie kupić sobie dodatkowo do tego bioferma który wyznacza dni płodne zwyklego rtęcioca...żeby znać ilośći wyższych temp. mierzyłam kiedyś elektronicznym, ale ten termometr wariował ;) są w aptekach jeszcze takie termometry - bo zdawało mi się że kiedys mieli wycofać... Dula, zazdroszczę ;), też chcialabym juz planować chociaż zakupy z okazji powiększenia rodzinki...

Fridka w aptechach juz chyba nie ma ale widziałam na allegro,rtęciowe są najlepsze:)

edith👄👄👄 kochana rozumiem Cię....tylko Bóg wie kiedy nam się uda i czy w ogóle sie uda,my musimy tylko cierpliwie czekać i się nie poddawać , bo wiara działa cuda:D

no właśnie...allegro... ;) dzieks ;) mój elektroniczny nie pokazuje więcej niż 37 a wykres miałam jak zęby krokodyle, więc dałam sobie spokój. Majeczko, u mnie w tym miesiącu też od owulki czuję sutki ;) umówiły się? ;) ;) ;) czy co? ;)

pprzyznam dziewczyny szczerze ze to jest straszne..... osoby ktore pragną dziecka nie mogą zajść w ciąże mimo usilnych staran, a inni gowniarze wystarczy raz bez zabezpieczenia i zaraz w ciąze zachodzi... potem szybki slub i ze niby wspaniala kochająca się rodzina.. Mojego M kuzyn własnie teraz jego dziewczyna "wpadla" z nim, w świeta biorą slub i co i ze niby bedzie super, szkoda tylko ze on nawet nie ma pracy i siedzi cale dnie w domu, mieszkaja na wiosce.... straszne...

Edith nic nie da załamywanie się tylko pogorszy Twoje relacje z mężem, po prostu bierz od życia co przyniesie dzień, rób swoje, nadal się starajcie, jesteśmy tylko ludżmi i na wiele rzeczy nie mamy wpływu, a zobaczysz że się uda i to w najmniej spodziewanym momencie. Nie myśl już o tym. Wiem co mówię do niedawna skupiałam uwage tylko na staraniach, gdy przyszła @ - płacz, deprecha zreszta sama wiesz. Z tabelki wnioskuję że staracie się dopiero rok więc głowa do góry :-)

Dziewczyny sama isię sobie dziwię że tak piszę, bo tydzień temu miałam odwrotne podejście, jednak cieszę się ze zmiany, uważam ze nalepsze

ja z Katowic, tyle że wylądowałam na Wesołej w Mysłowicach ;) strach tu na ulicę wyjść ;)