brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 2, 2009 Nooo to zmykam wstawić obiad póki moja mała pijawka :D śpi i daję odpocząć cycuszkom :-P Będę pózniej pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Listopad 2, 2009 czuła, super !!! Babcie beda zachwycone :) :) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Listopad 2, 2009 Mały wspaniały, cudowny, grzeczny, kochany, grubasek hihi Chrzciny robia w sobote, dlatego moja rodzina jedzie do Niemiec, ja niestety nie moge :( No trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 2, 2009 pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 2, 2009 no trudno......nadrobisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 moja mama też juz marudzi, że by chciała jakieś dzidzi ,,pohusiać'' ;) babcie są extra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Listopad 2, 2009 czula i mi smieska1@wp.pl :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 dziewczyny, czy zdarzyło się Wam tak, aby po okresie nadal bolały Was piersi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 mnie w sumie nie bardzo bolą, nie odczuwam tego jakoś bardzo wyraznie, lekko sie powiększaja tylko i w poprzednim miesiącu miałam wrażenie ze nie zmalały, do tej pory zresztą. mnie to cieszy ;) bo natura poskąpiła mi tego waloru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 mi się to zdarzyło pierwszy raz, dlatego pytam czy to normalne, nadal mi ten ból nie przechodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 dziewczyny, zabieram się za mycie okien, mam jakąś wizję firankową i skorzystam z tej pięknej pogody ;) wpadnę do Was na popołudniową herbatkę ;) całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 pa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 Martuś, bo to dziwne troszkę jest... a jak wyglądają tempki, spadły przy okresie? i czy dużo spadły? a może zrób teściora? ja bym z ciekawości sobie zrobiła... nie żeby sie nakręcać mocno, tak po prostu dla pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 nie, temperatura mi spadła, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Listopad 2, 2009 cześć dziewczyny :) Ja dzisiaj lenie się w domu :) wziełam sobie urlop na żądanie :) czuła ja też poproszę kruszynka173@wp.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 ja w ogóle mam jakieś przeczucie co do Ciebie Martusia ;) nie wiem skad mi sie to wzięlo, ale tak czuję, że u Ciebie się niebawem bardzo zmieni zycie ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 nigdy mnie tak nie bolały, zawsze przed okresem, ale po 2 dnich przechodziło, daletego mnie to dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 dziwna sprawa ;) w sumie... zafasolkowane dziewczynki i mamusie może pomogą...jak to z tą tempką jest, zawsze ZAWSZE jest wyższa w ciąży? tak bez wyjątków? hm? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 Fridziu to na pewno nie ciąża, gdyby jeszcze temperatura nie spadła to bym miała jeszcze nadzieję, bo słyszłam że okres zdarza się w ciąży, ale niestety temp. mówi sama za sibie, miałam przed @ 37 a teraz mam 36.6 więc to całkowice wykluczone, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 2, 2009 tak bez wyjątków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 Martuś, ja bym mimo wszystko zrobila test. wiesz z tym okresem to tez róznie bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 może samo przejdzie, w ogóle to sorki że zawracam Wam tym głowę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 uhm... to rzeczywiscie spory spadek... ja nie mierzę temperatury, ale dostałam jakieś urządzenie do pomiarów plodności ;) na podstawie temperatur zresztą (bioferm) zacznę od okresu czyli za jakieś dwa tyg. choć w sumie...wolałabym nie zaczynać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 echhh Martus Martuś... po to tu wszystkie jestesmy prawda? żeby sobie soba nawzajem pozawracać głowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 2, 2009 sorry fridka ale przestań nakręcać Martę bo nie jest mozliwe utrzymanie ciązy przy niskiej temp bo progesteron który jest odpowiedzialny za utrzymanie ciąży we wczesnym stadium ja podwyższa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 2, 2009 nie zawracasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 dzięki Dziewczynki kochane jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Listopad 2, 2009 Marta masz konto na 28dni.pl czy na kartkach zapisujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fridka 0 Napisano Listopad 2, 2009 dobra ja spadam, bo mi zajdzie sloneczko i tyle będzie z tych okien ;) buziaki Kofane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martacs 0 Napisano Listopad 2, 2009 mam taki zeszyt z gotowymi tabelkami i zaznaczam temp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach