Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

cześć dziewczeta. długo mnie tu nie było. w pracy mam straszny młyn do tego dwudniowe szkolenie , a w domu to nie ma nawet szans córeczka nie pozwala mi się nudzić. po 16 - tej na zmianę jestem, raz elfę raz syrenka arielką. dobrze, że juz koniec tygodnia i troche odpocznę. w kazdym razie od pracy. piję kawkę i czekam na Was. w między czasie nadrabie zaległości i poczytam co u Was.

Cześć dziewczyny! Ja już dzisiaj w pracy. Ania trzymam za Ciebie mocno kciuki🌻 A mnie dzisiaj znowu wylazło zimno:/ Już 3 raz odkąd dowiedziałam się, że jestemw ciąży. Paskudztwo:( Zapraszam na kawkę i herbatkę!

wiesz co, jak się waże to nie tyję i sama po sobie nie widzę ale siostra mówi, że troszkę mam inny kształt brzuszka. U mamy w pracy wczoraj jak byłam to kobiety też mówił\y że brzuszek się ładnie zaokragla więc chyba rośnie powoli:) Mnie tylko spodnie przedzkadzają jak siadam i guzik rozpinam:):)

Mnie tak wczoraj naszło na gazowane i tez kupiłam fantę. Dla lepszych bąbelków była w puszce:):)

Cześć dziewczyny!!! Nie odzywam się za często bo jakoś chciałabym wrócić do normalności i nie myśleć o ciąży :( Ale mam mały zgryz gdyż w tym miesiącu moja @ trwała tylko 1,5 dnia, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło i nie wiem o co chodzi bo normalne to umnie napewno nie jest, może któraś z was tak miała i wie jaka może być tego przyczyna. Na pierwszy rzut pomyślałam że ja już za dużo myślę o ciąży i zatrzymałam sama tą wredną @ale z drugiej strony od tamtego miesiąca wyluzowaliśmy troszke z mężem i wcale nie myślałam że mogło się udać, fakt jak nadeszła był żal ale bez przesady. Nie wiem o co chodzi pewnie bede musiała się wybrać do lekarza. Czuła 😘 i dla Malinki też trzymajcie sie cieplutko

Edith nie wiem bo sama tak nigdy nie miałam. Mnie się poprostu zatrzymała. A może test?

Dula chciałabym żeby to było realne ale boje się że jak zrobie test i wyjdzie jedna krecha to się chyba zarycze na śmierć:(

Dula jeszcze trochę i zacznie rosnąć na całego. edith a nie chcesz zrobic testu?

Edith, a może lepiej niz się zadręczać. chcąc nie chcąc ta nadzieja bedzie w Tobie narastała. i później będzie trudniej.

rozumiem Cię doskonale, bo też tak miałam. tyle, że u mnie cchęc zrobienia testu była sliniejsza:) Mała już się nie mogę doczekać jak zacznie porządnie rosnąć:)

hehe ja tez mam fante w puszce :) ale powiem szczerze ze nie smakuje tak jak zwykle;) jest jakaś strasznie kwaśna ;) Edith pewnie zrób test będziesz chociaż wiedziała na czym stoisz .... mój brzuszek już jest wyraznie wiekszy a to dopiero 8-9 tc wiec co bedzie pozniej ;) Jutro jade kupić sobie pierwsze spodnie dla ciężarówek ;)

Ja już wczoraj oglądałam spodnie ciązowe bo bylismy po prezent dla koleżanki bo dzisiaj idziemy na urodziny ale wszystkie miały za krótkie nogawki! Muszę sie gdzie indziej porozgladać a jak nie to pozostają mi spódnice i spodnie za kolano:):) No i auto zamówiliśmy. Ma być najpóżniej do 19 listopada. Już sie doczekać nie mogę:)

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI...............DATA@ Ania_29................29.................8............ ..............2.11.09 karla83 ................26 ................11 .......... ..............05.11.09 mała_81...............28..................4............. ............06.11.09 basia29................29..................9............ . ............07.11.09 laura33................33..................7............ .............09.11.09 Fridka..................29.................11........... ..............14.11.09 majka242..............29................................ ............17,11.09 martacs................29............................... ..............22.11.09 edith26................26.................14........... ..............28.11.09 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23..................2.............. . ...........??????? marzencia864........23..................9............... ...........04.12.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię chcedzidzie..25..........1..........25.........24.11.09 .....Wiktor/Julian Klapaucius26..26..........6..........36........28.11.09 ....Radosław Koniczyna30..30..........7..........30........12.12.09. ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........15........19.12. 09 ...........? Iwona77.......32..........4...........28........03.02.10 .....Majka smieska1......23..........3..........25....... ..luty2010.....Blanka kruszynka173...24........3...........?.........czerwiec 2010............. dula.............26..........8...........10........10.06 .2010.............. EsiaSmH .......22..........2...........7.........13.06.2010..Nadia/ Samuel Mamuśki NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53.............

Witam serdecznie :-) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego dnia ;-)

Marta nie, teraz nie mierze, poprzedni cykl mierzyłam i z tego co mi wyszło to temp. cały czas spadała a w ogóle nie rosła,więc albo jestem juz zepsuta tak strasznie albo mam ciulowy termometr.

a jak mierzyłaś? wiesz mi też czasem wychodziły wykresy nie z tej ziemi :-)

Wyobraź sobie że ja w tym cyklu miałam nadzieję, że się udało, niby dostałam okres ale trwał tylko dwa dni, piersi nadal mnie bolały, temperatura przed @ spadła do 36.6 a potem utrzymywała się na poziomie 36.9 nigdy tak nie miałam, wieć zrobiłam test i niestety tylko jedna krecha, ale dzięki temu już się nie łudzę

Marta u mnie to w ogóle wszystko było na odwrót wtedy kiedy powinna być owulka temperatura tak spadła ze masakra potem sie podniosła o 3 krechy i sie tak utrzymywała bez żadnych skoków, nie wiem co mam w ogóle o tym myśleć fakt pierwszy raz mierzyłam temp. więc może cos źle robiłam ale co można źle zrobić podczas mierzenia temperatury. Co dzien o tej samej porze zanim wstałam z łóżka. Teraz po 1.5 dniowym @ piersi dalej mnie delikatnie poboliwują jak przed okresem i czasami zakłuje mnie ww podbrzuszu tak jak na okres, wydaje mi sie że też mam za dużo sluzu jak na początek cyklu ale może to jakaś siła perswazji.

mam nadzieję że w tym cyklu się to jakoś unormuje, nie wiem co miało wpływ na te dziwactwa w moim ograniźmie, ale nie ważne kolejny cykl starań przede mną....