Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Rzeczywiście przyznaję ostatnio rzadko zaglądałam. Ale takie mam zamieszanie przed świętami, że szok. Dzisiaj miałam wolne więc się wzięłam za sprzątanie. Dzień zleciał szybciutko a ja dalej z pracami jestem w polu:P Do tego tak mnie dzisiaj męczy ból głowy, że masakra! Aniu mnie też męczy zgaga, najgorzej jest wieczorem:/ Miłego wieczoru!

Cześć dziewczyny! Rzeczywiście przyznaję ostatnio rzadko zaglądałam. Ale takie mam zamieszanie przed świętami, że szok. Dzisiaj miałam wolne więc się wzięłam za sprzątanie. Dzień zleciał szybciutko a ja dalej z pracami jestem w polu:P Do tego tak mnie dzisiaj męczy ból głowy, że masakra! Aniu mnie też męczy zgaga, najgorzej jest wieczorem:/ Miłego wieczoru!

Ale mi sie wysłało parę razy:) Coś kafe szwankuje:)

🖐️ jestem:) Madziu jak Malinka?wszystko ok?śliczna moja:):):) wchodziłam ale nie pisałam bo jakoś tematu nie mam, dziewczyny piszą o ciąży,lekarzach,USG i porodach a ja nie w temacie, więc sie nie odzywam:(

Hej dziewczyny :) Ale mam strasznego lenia.... od poniedziałku idę na zwolnienie i to chyba już do końca ciąży.... teraz akurat święta więc bede miala czas na porzadki i ogolne przygotowanie :) jak tam wasze prezenty?? jak już mam z głowy:) To dla mojego M: http://endorfinum.pl/gift.php?kid=k006&id=g0003 mam nadzieje że będzie zadowolony :) to jest prezent dla 2 latki mojej siostry : http://www.allegro.pl/item836342616_smoby_kuchnia_elektr_tefal_cheftronic_tania_wys.html a to dla chrześnicy: http://www.allegro.pl/item834100773_hannah_montana_mata_do_nauki_tanca_kurs_dvd_62305.html dla dorosłych nie kupujemy nigdy prezentów więc mam spokój :)

Maja ja mam to samo. codziennie czytam co dziewczyny piszą, ale mam ostatnio takiego kata.

Nic mi sie nie chce dodatkowo czuje, ze dostane niedługo okres juz na dniach. objawy jak co miesiac. I wiem ze będziemy musieli z moim M zawieścić starania na 3 miesiace, bo wyjeżdza prawdopodobnie na 3miesiace i bedzie dopiero w kwietniu.

👄 mała to mnie rozumiesz ja Ciebie tez:) za 2 do 3 dni przyjdzie @ zero objawów jak co miesiąc i na 100% nie będzie ciązy:( Twój jedzie do pracy na 3 miechy?????? bardzo daleko???

czesc kruszynka:) dobrze robisz idź na zwolnienie przed świętami tyle roboty a ty z brzuszkiem to podwójnie Ci ciężko:) prezenty to moja coroczna udręka bo nie wiem co kupić:(:(:(:( lubie dawać ale nie wiem nigdy co:( Madziulaaaaaaaaaaaa👄👄

Gość PrzeczytamWszystkich
http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ Zapraszam wszystkich do rejestracji w serwisie Przeczytam Wszystkich. W serwisie tym zdobywasz punkty za czytanie artykułów z różnych stron choć tak na prawdę wystarczy że otworzysz kilka wybranych artykułów, poczekasz kilka sekund a punkty wpłyną na Twoje konto. Zdobyte punkty wymieniasz na nagrody począwszy od doładowań na komórki a kończąc na na prawdę wartościowym sprzęcie takim jak: laptopy, telewizory, komórki czy mp4. Poprzez rejestrację z tego linku: http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ zyskasz na start 100 punktów. Jedynym wymogiem otrzymania tych dodatkowych punktów jest rejestracja w ciągu pół godziny od kliknięcia w ten link. Zapraszam gorąco! Warto! http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/

tzn wiesz ja tez mam problemy z prezentami :) ale moja chrześnica zawsze pisze list do Mikołaja więc tu mam łatwo, dla 2 latki prezent wymyśliła moja siostra i z nia na spółke wziełyśmy tą kuchnie a dla M jakoś tak mnie natchnęło pierwszy raz :)

STARAJACE SIE: Nick....................WIEK..........ILOŚĆ CYKLI....................DATA@ mała_81...............28..................5............. ............11.12.09 majka242..............29................................ ...........12.12.09 Ania_29................29.................9............ ..............17.12.09 edith26................26.................15........... ..............22.12.09 Myszka24..............26..............ok.31............. ...........24.12.09 laura33................33..................9............ .............03.01.10 martacs................29............................... .............05.01.10 edytka1980...........29.................14............ ..............????????? malutka8686..........23..................2.............. . ...........??????? karla83 ................26 ................11 .......... ..............??????? basia29................29..................9............ . ............?????? BRZUSIOWE MAMY: nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Koniczyna30..30..........7..........37........12.12.09. ..Dawid/Natalia szoja...........29..........3..........36........19.12. 09 ...........? Iwona77.......32..........4...........33........03.02.10 .....Majka smieska1......23..........3.......... 32....... ..luty2010.....Blanka kruszynka173...24........3...........14.........8.06.201 0............ labudka82......27.........15..........14......09.06.2010 Klaudia/Szymon dula.............26..........8...........14........10.06 .2010.............. EsiaSmH .......22..........2...........14.......13.06.2010.Nadia/ Samuel Fridka..........29.........11............6............ ..Karol/Lenka.......... MAMUSKI: NICK..........IMIĘ .........DATA.........WAGA .......WZROST......PORÓD frezyjka....Piotruś......28.09.09.......3970....... ..54............sn czula........Malinka......06.10.09.......3100...... ...53............. klapaucius26.....Szymon.....03.11.09....3000........50.. .........cc chcedzidzie................????...........?????....24.11.09 .....Wiktor/Julian mały remont w tabelce chce dzidzie już na pewno po porodzie:)

ja muszę iść do gina umówić się na HSG ale się boję:( i może pójdę w styczniu jak nie stchórzę:P

cześć dziewczyny. wypisałam się ale czytam was pilnie. miałam okropny początek tygodnia. jak tylko mój m dowiedział się że dostałam @ zamarł jak grób. czuł się zawiedziony, był smutny i wogule. ja znów ryczałam jak bóbr, no bo jakby nie było to ja go zawiodłam :( próbuję dać sobie na luz, olać wszystko... i stąd moja decyzja o tabelce, nawet temp nie mierzę

Maja nie jedzie dalko, bo do mista oddalonego od naszego 100 km, i na weekand bedzie zjezdzał. ale jakie prawdopodobie ństwao ze trafimy z terminem na weekend? - marne. jedzie na kurs.

Marzencia wiem co czujesz, mam to od kilku miesięcy. Najgorsze, ze ta flustracja z miesiaca na miesiąc wzrasta. Ja obiecała sobie, ze w przyszłym miesiącu zrobię sobie badania hormonów czy wszystko ok i wyluzuję. Przestane mierzyć temerature i liczyc dni co bedzie to bedzie.