edith26 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Mała i Dula dziekuje za dobre słowo ja też mam nadzieję że to wyjdzie głupota jakaś niegroźna i szybko da się to wyelimniowac. A co do lekarza to ma bardzo dobrą opinię ale gdyby coś nie mógł wymyslic przyczyny mojej niepłodności napewno się skonsultuje z innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Styczeń 26, 2010 A powiem wam w ogóle że tyle naczytałam sie już tych wszystkich artykułów że byłam pewna to co mi powie i szczerze nie przezywam teraz tego bo już byłam na to przygotowana. I co najważniejsze mam to przegadane z moim M i wiem ze on zrobi wszystko co by nasz bobas się pojawił, a nawet gdyby w ogóle nam nie wyszło to wiem że nie bedzie miał ic przeciwko adopcji i to mnie bardzo uspokaja bo nie wyobrażam sobie przeżyć życia bez dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Edith, po wszystkich badaniach sprobujcie monitoringu cyklu. mi pomogół. cały czas myślałam, ze mam owulację w określonym dniu cyklu, a okazało sie ze mam dwa dni wczesniej, dlatego nam sie nie udawało. głowa do góry, trzeba wierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Będzie ok. teraz juz uciekam, bo kończę pracę. Do jutra dziewczynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Mała lekarz mi mówił własnie o monitoringu ale to jak bede mieć wyniki swoje i męża i będzie wiadomo co mi jest to wtedy jak będzie mnie stymulował do jajeczkowania bo to u mnie z jakeczkowaniem najwiekszy problem yo wtedy będe musiała chodzic na monitoring, i zapowiedział że pasowało by aby mąz miał taka pracę żebty był codziennie w domu bo to nigdy nie wiadomo kiedy wypadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Aha edith, powiem ci jeszcze jedno, jak nie moglam zajść w ciążę to duzo czytałam. im więcej czytałam tym więcej głupich rzeczy wymyslałam. wiem, ze warto byc świadomym tego co się z naszym ciałem dzieje, ale nie raz to szkodzi i robi więcej zlego niz dobrego, bo człowiek za bardzo się wkreca. buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Styczeń 26, 2010 napiszę jeszcze, ze lekarz powiedział mi zebysmy sie starali dopiero od 2.01 i potem już przez pare dni co dzień. ale mój mąż wyjechał 3 i był dopiero 5. także wiesz nigdy niewiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Styczeń 26, 2010 uciekam papappap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Styczeń 26, 2010 No widzę że fajnie się dziewczynki ruszyły do pisania :) :) miłego wieczorku.. spadam do domku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Ja się dowiedziałam, ze jestem w ciąży 3 dni przed terminem @. Taki niecierpliwiec ze mnie;) ja przytyłam około 2kg narazie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Styczeń 26, 2010 no to niedużo 2kg.... Esia a jak tam Twój brzuszek?? duży już jest?? no u mnie widać na zdjęciu na nk jaki jest wielgachny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Tak to włsnie jest. Każda kobieta inaczej przechodzi ciaże:) Podobno dopiero po 20 tym tygodniu szybciej zaczyna brzuszek rosnąć bo dzidzia jest rozwinięta i teraz zaczyna roznąć. Tak mówiła moja gin. A może Ty Kruszynka wczesniej masz duży brzuszek a potem juz mniej się powiększy. Jak wyzdrowieje to też sobie zrobię jakieś foto i wrzucę na nk to same zobaczycie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Styczeń 26, 2010 czekam w takim razie z niecierpliwością, będe miała porównanie :) u mnie to się jeszcze śmieją że to może jednak będą bliźniaki, ale na poprzednim usg się jedno schowało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Styczeń 26, 2010 hahaha Zrobię zrobię, teraz jestem malo atrakcyjna:D Nochal czerwony, oczy załzawione:) A jak ruchy dzidzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Styczeń 26, 2010 czuje ruchy, tzn takie kopniaczki na dole brzucha, ale ostatnio czytałam że maleństwa w okolicach 20 tyg mają czkawke odczuwalną dla mamy, więc nie jestem pewna czy to kopnaiki czy czkawka :) ale niesety mój M nie może tego poczuć bo jak tylko sie ręke do brzucha przyłoży, nieważne czy zrobie to ja czy on dzidzia sie uspokaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Styczeń 26, 2010 U mnie to samo:) Tatuś nic poczuć nie moze:)Też słyszalam o tej czkawce:) To w sobotę juz będziesz wiedziała czy synuś czy córcia:):) Koniecznie daj mi znac! Mnie wszyscy mówią, że wiedzieli, że chłopczyk bo mam brzuszek szpiczasty, że nie na boki tylko do przodu:) Jak rozmawiałam z gin na prenatarnych to mówił, że nie ma reguły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Styczeń 26, 2010 dokładnie kształt brzuszka itd nie wiele się ma z prawdą, ale jęsli tak by było to u mnie na 100% dziewuszka, bo mi poszło w boki, a i brzuch jest okrągły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Styczeń 26, 2010 trzymam kciuki za dziewczynkę:) u Nas mam nadzieję, że się uda za drugim razem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Styczeń 27, 2010 DZIEWCZYNY ZROBIŁAM DZISIAJ OD NIECHCENIA TEST CIĄŻOWY I JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!DWIE KRECHY TAKIE TŁUSTE ŻE SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHODZĘ I PŁACZĘ RĘCE MI SIĘ TRZĘSĄ!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Majka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wwwwoooooowwwwww!!!!!!!!! gratulacje kochana!!!! kurde no popatrz!!!!!!!!cudnie!!! ale szok!!genialna niespodzianka !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Styczeń 27, 2010 kiedy moge iść do lekarza żeby widział zarodek????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Styczeń 27, 2010 jestes przed terminem @ lub ile po ? najlepiej tak w 6-7 tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Styczeń 27, 2010 ja byłam w 7 tc i mam zdjęcie USG takiego 2mm zarodka-kuleczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Styczeń 27, 2010 majka!!!!! gratuluję!!!!!!!!! co prawda smutno mi, bo zostałam sama,z tych dawnych staraczek, ale GRATULUJĘ z całego serca!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Styczeń 27, 2010 marzencia nie smutaj.. poprostu ty będziesz następna :)!!! majka przyznaj się zaszłaś jak dałaś na luz-prawda??? ja tak zaszłam i wierze ze to najlepszy sposob! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Styczeń 27, 2010 tak zaszłam jak dałam na luz bo zmieniam tzn zmieniałam pracę a teraz muszę zostać w starej:) dzisiaj mam 14dfl i nie robiłam z pierwszego moczu testu:) 2 krechy:) to mam iść za 2 tygodnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Styczeń 27, 2010 lecę na betę;)))) wiecie co mam cały czas w głowie takie niedowierzanie że może ten test był zepsuty albo coś innego:( TAK SIĘ CIESZĘ:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Styczeń 27, 2010 tak idz za 2 tyg. ... a w miedzy czasie folik i kup witaminki.. luzuj duzo i no stres :) i tak bedziesz siedziala jak na szpilkach te 2 tyg bo tak bedziesz chciała je zobaczyc... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Styczeń 27, 2010 marzenko kochana buziak dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Styczeń 27, 2010 majciu testy przeważnie psują sie w drugą stronę...pokazują brak ciązy :) beta prawde Ci powie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach