Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 asystentka..

Asystentka Stomatologiczna - jest ktos?

Polecane posty

Go艣膰 Agnes2014
czyli co polecacie szko艂臋 Go Work? tak? tam si臋 zdaje egzaminy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jesli zda艂as teorie to ja masz juz z g艂owy, teraz tylko powtarzasz praktyczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaj93
ja a偶 boj臋 si臋 zobaczy膰 wynik贸w... wed艂ug mnie trudne to by艂o. Szczeg贸lnie abcd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no jak wam posz艂o?????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria569
Ja skonczy艂am gowork.pl w Bydgoszczy, zda艂am, czesc pisemna by艂a bardzo trudna ale jako艣 sie uda艂o, kole偶anka w Tebie nie zda艂a:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaj1993
ja zda艂am :) co 艣mieszne nadal nie mam dyplomu, bo niby OKE zle wyslalo i nadal czekamy... mamy miec MO呕E pod koniec wrzesnia. kpiny totalne jakies... poki co szukam pracy, dzwoni艂am ju偶 do 1o gabinetow, wyslalam z 20 ofert internetem, bylam na paru rozmowach i nic! co najsmiesznie dzis na rozmowie (chorzow, calodobowa klinika dentystyczna) szef powiedzial, ze mnie wezmie uwaga!! na "praktyki przed praca wlasniwa" jak bede gotowa to dopiero bedzie mi placic! co najlepsze ta praktyka jak mi powiedzial moze trwac 1,2 miesiace a nawet pool roku) co najlepsze po tym nawet pol roku za darmo nie mam pewnej pracy, wyszlam ze smiechem na twarzy.. bo to chyba jakies zarty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie Aniu,potrzebujesz conajmniej 2 mcy zeby za艂apa膰 o co come on to nudna,i ci臋zka praca,har贸wa jak du偶y ruch wszystkie m艂ode dziewczyny my艣l膮 偶e jakikolwiek dentysta za m艂odo艣膰 i urod臋 za kas臋 to sknerusy na maxa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zda艂am egzamin w styczniu( wyniki og艂osili w marcu)i miesiac temu dosta艂am prac臋, niestety nie by艂o 艂atwo, ale trafi艂am go swietnego gabinetu ze swietnymi ludzmi :) Powodzenia!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja konczylam tutaj www.wzspgdynia.pl/kierunki/ i na razie staram sie o prace w jednym gabinecie, ale wszystko jest na dobrej drodze ku temu :) takze trzymajcie kciuki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej dziewczyny! czy jest tu taka asystentka ktora pracuje w gabinecie ale ma wlasna dzialalnosc gospodarcza, jak wyglada sprawa zusu itd ? prosze o odpowiedzi. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zalezy czy jestes juz gdzies zatrudniona czy nie, bo jesli nie to zastan贸w sie czy jestes w stanie p艂acic za siebie zus, podatki, ksiegowa. Ja jestem asystentka ale za nic nie zgodzi艂abym sie na dzia艂alnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pracodawca bedzie mi wyplacal pieniadze na zus plus oczywiscie wynagrodzenie wiec bede mogla sobie oplacac zus itd. wiec pytam czy jest tu jakas dziewczyna ktora ma takie warunki w pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podatki i ksiegowa tez ci bedzie op艂aca艂?? Pomysl logicznie, Twoja dzia艂alnosc to korzy艣膰 dla niego ale nie dla ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale po co ci w艂asna dzia艂alnosc?? przeciez asystentka nie mo偶e wykonywac sama zadnych zabieg贸w, higienistce to sie to by op艂aci艂o ale asystentce zupe艂nie nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny szukam pracy w i nie ma nic !!!!!!!!!!!! za艂ama艂am sie;( asystentka stomatologiczna ...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musisz byc cierpliwa, ja od egzaminu w styczniu szuka艂am pracy do sierpnia i pod koniec sierpnia mi sie uda艂o, trafi艂am do swietnego gabinetu i jestem bardzo zadowolona. Teraz wiem gdzie szukaja asystentki a wclae nie og艂aszaja tego gdziekolwiek, takze warto poroznosic swoje CV do gabinet贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wysy艂am ale dalej nic a czas ucieka i wiedza razem z nim:(czy ma kto艣 jakiesnamiary na stycze艅 poprawke z teorii como偶e sie pojawi膰?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ulek
Czytam te wypowiedzi to az nie chce mi sie wierzy膰 ...Pracowa艂am jako asystentka zaw贸d do wyuczenia to fakt w dwa tygodnie by艂am wyszkolona no mo偶e nie zna艂am wszystkich nazw i sie myli艂am .Mia艂am trzech lekarzy ,rejestracje ,sprz膮tanie ,robi艂am zam贸wienia .Odpowiedzialna za kase .Nie by艂o 偶le gdyby nie stomatolodzy .Tylko kasa si臋 liczy wszystko szybko ,szybko .A w tym zawodzie szybko to mo偶na wyrwa膰 z臋ba hahah..Posz艂am do szko艂y i okaza艂o sie ze dziewczyny maja jednego lekarza sprz膮taj膮 tylko unit i maja 1800 z艂 .Wi臋c nie 藕le ale nie wszyscy maja takie szcze艣cie ..Mam w艂asn膮 dzia艂alno艣膰, mimo 偶e szkole sko艅czy艂am ..Ale dodatkowa lekcja zycia .Te偶 my艣la艂am ze to lekka i mi艂a praca :) wsz臋dzie dobrze gdzie nas nie ma .Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi sie trafi艂 super stomatolog, m艂ody i sympatyczny, pracujemy razem bez zgrzyt贸w, pacjenci lubia nasz zesp贸艂 :) Fakt ze czasem jest sie ca艂y dzien na nogach i nie ma d艂u偶szej chwili przerwy miedzy pacjentami ale i tak nie jest to ciezka praca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, te偶 bardzo prosze o przes艂anie mi testu z roku 2014, podaje email katdab4801@wp.pl B臉D臉 BARDZO WDZI臉CZNA!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Bardzo prosz臋 o przes艂anie test贸w z lat ubieg艂ych na kierunku asystentka stomatologiczna. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc. mail anja.krawczyk@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej B臋d臋 wdzi臋czna za testy je艣li kto艣 by mia艂 z 2012 i 2013 oraz stycze艅 2014 roku m贸j mail gosiaw80@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s膮 tu jakie艣 higienstki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰dd
czy ja rowniez moge prosic o arkusze?? madzia886@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie :) Mam w czerwcu egzamin na asystentk臋. Nigdzie nie mog臋 znale藕膰 arkuszy teoretycznych z lat: 2012, 2013 i 2014. Je艣li kto艣 je ma i m贸g艂by mi przes艂a膰 na mejla to by艂abym bardzo wdzi臋czna :) To m贸j mejl: 1sqo1@interia.pl Z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋 i pozdrawiam, Hania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, mog臋 r贸wnie偶 prosi膰 o arkusze egzaminacyjne z asysty stom. na m贸j adres Quila94@wp.pl pozdarwiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na chomiku s膮 testy z ubieg艂ych lat, tylko trzeba wyszuka膰 w wyszukiwarce Google. Czy mo偶e kto艣 zdawa艂 egzamin praktyczny z higienistki w tym roku???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰213
Drogie asystentki stomatologiczne pracuj膮ce w Krakowie , napiszcie prosz臋 ile Wy zarabiacie i jak Wasze odczucia odno艣nie pracy w tym zawodzie z krakowskimi stomatpologami.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋