Gość CarrieBradshawwwwwwwwww Napisano Styczeń 31, 2014 wysłałam ;) jak nie doszło to prosze dac tu znac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja 1998 Napisano Luty 4, 2014 ja tez poprosze arkusz na meila maja.kurs@vp.pl.dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bazyli17 Napisano Luty 12, 2014 do CarrieBradshawwwwwwwwww - Hej, ponownie proszę o wysłanie testu z 2014. Za ten poprzedni jeszcze raz serdeczne dzięki! Będę wdzięczna za ten nowy, bo wiem że się coś nie chciał wysłać...z niecierpliwością czekam :)))) pozdrawiam! bazyl.cymbal@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2014 Ja też bardzo proszę o przesłanie egzaminów na angeliane@wp.pl. bede bardzo wdzięczna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CarrieBradshawwwwwwwwww Napisano Luty 20, 2014 wysłałam do wszystkich, jak nie doszło dajcie znac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gebka22 Napisano Luty 24, 2014 Bardzo prosze o wysłanie mi testów z 2013 i 2014 gebka22@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2014 Jeśli ktoś chciałby pracować w Niemczech jako asystentka stomatologiczna proszę o kontakt mailowy: agata.kaczmarek@mondi-polska.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutkaaaaaaaaaaaa Napisano Marzec 23, 2014 hej dziewczyny mam pytanie pracuje od 7 lat jako asystentka w bardzo fajnym bgabinecie szef super lekarze tak samo praca na cztery rece lubie swoja prace tylko ze mam ukonczona sama szkole na tym kierunku bez zdanego egzaminu. do kiedy moge tak pracowac i jakie sa tego konsekwencje. pozdrawiam was;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 mozesz pracować, podobno nie bedzie wymogu zeby asystentka miała dyplom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2014 jak egzaminy dziewczyny?? ja zdałam :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestemja Napisano Kwiecień 2, 2014 Teraz asystentek jest duzo naprodukowanych i pracy w tym kierunku tez juz nie ma.Nie napalajcie sie.Ja skonczylam szkole i dalej siedze w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 a ja własnie zdałam egzamin i jutro ide na rozmowe o prace, trzeba szukac a nie siedziec w domu i czekac az ci ktos do drzwi zapuka i zaproponuje prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yadav 0 Napisano Kwiecień 10, 2014 szukam meila do aluneńka25 kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yadav 0 Napisano Kwiecień 10, 2014 czy mogłabym tez otrzymać te arkusze egazmincyjne annamielcarz7@w.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2014 czy również mogłabym prosić o arkusz z 2014 :) Będę bardzo wdzięczna :) monika.kulpa123@interia.pl Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2014 Witam ! :) Również prosze o arkusze egzaminacyjne z 2013 roku i 2014 ze stycznia ;) Będę bardzo wdzięczna ;) aga_koliber@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2014 Witam ! Jeśli można to również proszę o arkusze egzaminacyjne z 2012, 2013 i 2014 roku, ze stycznia. Pozdrawiam! dorpop@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2014 Witam :) Wyślijcie mi też... Bardzo proszę i bardzo będę wdzięczna :) malagosia0@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2014 Witam usmiech.gif Wyślijcie mi też... Bardzo proszę i bardzo będę wdzięczna usmiech.gif malagosia0@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kanisaa Napisano Maj 26, 2014 Witam czy ma ktoś testy ze stycznia 2014 mogłabym prosić na meila sylwiaa.sa@gmail.com mam egzamin niedługo. Atak w ogóle to praktyczny ma 3 czerwca ma może ktoś wcześniej :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2014 Cześć Bardzo proszę o przesłanie arkuszu praktycznego dla asystentki stomatologicznej z roku 2013, 2014. mój e-mail natakapietr***a@wp.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2014 I co tam? Dostał ktoś coś na e-maila? bo ja nie :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2014 Ja mam 30-go maja praktyczny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2014 przestałam wysyłac arkusze bo nawet nie potraficie napisac dziekuje a jak jak debil siedze i ładuje kilka minut te zdjecia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2014 Prosiła bym o test z 2014 stycznia, pliss :) roklina@wp.pl napewno ładnie podziękuje, czy ktpoś zdaje egzamin na higienistkę w tym roku lub już ktoś miał i może napisac co było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarna74 Napisano Maj 28, 2014 Aaa... to faktycznie baaaardzo nieładnie. Jak coś chcą to potrafią napisać... a potem totalna olewka :/ Myślałam, że na e-maila Ci dają znać, że arkusze doszły i że dziękują bo tu właśnie nic nie widzę, żeby ktoś podziękował hehe... Ja mam teraz 30 maja praktyczny z asystentki, ale pewnie będzie lipa, bo jakoś czuję się słabo przygotowana. Jeśli byłabyś tak uprzejma jeszcze raz podesłać chociaż jeden arkusz to będę wdzięczna jak nikt do tej pory hehe. Mój adres sarna74@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kanisaa Napisano Maj 28, 2014 Ja podziękowałam odpisałam na meila. Ale dziękuję jeszcze raz na forum bardzo się testy przydały. Ja mam praktyczny 3 czerwca z asystentki. Jakby ktoś była tak uprzejmy i dał info co jest na praktycznych tojuż w ogóle wirtualną czekoladę wyślę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarna74 Napisano Maj 28, 2014 Ja nic nie dostałam :( Ja zdaję 30-go więc ta wirtualna czekolada jest prawie moja hehehe. Pozdro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin 37 Napisano Maj 29, 2014 Moja dziewczyna jest asystentką stoma i zarabia 2500 do 4 tys.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hinaa4 Napisano Maj 30, 2014 Ja właśnie wybieram się do szkoły policealnej Goworka na asystentkę. Mieszkam w Krakowie, koleżanka pracuje w prywatnej klinice i mówi, że mnie poleci. Zarobki to może nie kokosy ale liczę, że jakoś sobie poradzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach