Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

Gość Luśka z W...
"a przegrać mozna wszędzie ,wiec nie ma różnicy gdzie...." No proszę, przecież ja mam tutaj darmową psychoterapię :)

Ike bardzo dobrze... czekam na moment,kiedy nie będe JUŻ ciekawa co u Was słychać:P:)

klaudka ale masz cierpliwość wypowiadania się ze stoickim spokojem ja jej nie mam ja się zaraz kłócę:D

sami ja czasami zastanawiam się co słychać kolegi z przedszkola ;) więc tak dobrze to nie ma

Ike ja zawsze znajdę na kafe kogoś do kłócenia. Najśmieszniejsze jest to że kafe miało mnie wyciszyć i nauczyć bycia miłą.:)

sami heh no tak wiesz sami tylko ja miałam swoich starych fajnych wrogów i dobrze mi z tym było a teraz szukać interesujących nowych........... chyba jestem już na to za stara:D

"ja się zaraz kłócę" ale za to fajnie to robisz :D Grunt, to mieć swój styl, być "jakaś" ;)

Gość jauaiaksiisoa
Luska z W.... a ty pod jakim nickiem wczesniej wystepowałas ?

Gość Luśka z W...
J ateż lubię trochę popolemizować, a teraz to naprawdę tak jak piszesz, - "a tak........szaro buro i ponuro........ to juz nie jest stara kafe" :)

Gość Luśka z W...
Juaaaikosa To nieistotne pod jakim :)

Gość Luśka z W...
Jednak najfajniejsze były czasy krucjaty retro, nie? :)

własnie lusiu- niedługo przyjdzie ten moment, że trzeba będzie się specjalnie skłócić między sobą- żeby było ciekawie :P klaudka- niewiele osób uważa, że moje kłótnie są fajne- ale ostatecznie i o to chodzi ;) bo to by zaczęła być błazenada;)

Kazdy czlowiek jest inny dziewczyny i to jest piekne nawet mimo wad, ktore kazdy posiada. Sami mowi, ze jest klotliwa. Ja jestm niesmialy. Ktos moze jest zbyt smialy, ale jesli bylibysmy wszyscy ludzmi idealnymi (takimi kreowanymi przez mass media) to swiat by byl nudny :) Trzymajcie sie cieplo dziewczyny :)

lusiu- może- może dlatego, że my nie byliśmy dobrze znanym się towarzystwem- teraz to my sobie możemy powspominac jak stare dziadki:O a co do samych krucjat- zaczynam mieć bardzo mieszane uczucia co do mojego w nich uczestnictwa i co do sentymentu z nimi związanego

"własnie lusiu- niedługo przyjdzie ten moment, że trzeba będzie się specjalnie skłócić między sobą- żeby było ciekawie" Ike ciekawie jest kiedy ludzie odzywaja sie do siebie z szacunkiem bo to dzis zadkie zjawisko, a bardzo by ie przydalo powiedziec komus cos milego zamiast dowalac przy kazdej okazji. Takie niestety jest nasze spoleczenstwo (jego wiekszosc)

Gość Luśka z W...
Ike, i to jest właśnie prawda, jak chce się coś dostać to trzeba coś zaoferować. Czyli jeżeli nam się zachciewa sprzeczek to może napiszemy jakiś skecz z tym motywem. Szukanie to by wiedział, jak się do sprawy zabrać :D

Ps kiedy zastanawiam sie nad swoim bytem realnym czy wirtualnym..odkopuje topiki retro i czytwam swoje posty...moze trudno uwierzyć ale wtedy byłam w kimś zakochana i to dość intensywnie. pozdr.:)

Ike ciekawie jest kiedy ludzie odzywaja sie do siebie z szacunkiem bo to dzis zadkie zjawisko, a bardzo by ie przydalo powiedziec komus cos milego zamiast dowalac przy kazdej okazji. Takie niestety jest nasze spoleczenstwo (jego wiekszosc) pitus może i tak ale ja jestem tu po to żeby dowalać a nie rzeby prawić sobie słodkie uprzejmości i mało mnie obchodzi - co na to inni

Gość Luśka z W...
Pitus, nadmiar słodyczy jest niestrawny, uwierz :)

"klaudka- niewiele osób uważa, że moje kłótnie są fajne" ike, ale kafe to specyficzne "miejsce" - tutaj często nie ocenia się w kategoriach "kto jest fajny", ale "kto jest interesuący", "jakiś" - a to czasem dwie różne sprawy :) przyznam Ci się, że ja osobiście często tak mam (co nie znaczy, ze nie ma ludzi, których typowo lubię)

tak paru osób jednak tu brakuje....... lusia nie wiem czy jest szansa sztuczni rozpętać wojnę- nie wiem czy jest tylu chętnych wojowników- obawiam się, że większość byłaby po tej samej stronie :O

wojować też z kimś kto na koniec okaże się idiotką do kwadratu też nie mam ochoty

pitus ale to nie jest społeczeństwo to tylko miejsce rozrywki