Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nightrod

ona kocha dwóch-co robic mam ja?????

Polecane posty

Gość nightrod

Może nie jest to odpowiedni dział ale mam dylemat i problem jak cholera, może jest w stanie ktoś mądrze mi doradzic bo się zgubiłem-dlatego musze się trochę rozpisac. Poznałem dziewczynę,znacznie młodszą-zajęta, ma chłopaka na powaznie-zaręczona-mówiła że go kocha-pisze jak jest żeby można było to ocenic.Młodsza o 13 lat Pół roku się spotykaliśmy-jej chłopaka nie było wyjechał za granice, wrócił dopiero teraz. Extra było,na początku tak niewinnie, nie chciałem nic bardziej na chama, cieszyła mnie zwykła gra w karty i dalej tak mógłbym. Po dłuższym czasie był sex-oboje tego chcieliśmy,ponad miesiąc temu powiedział mi prosto że mnie kocha, potem kiedyś się dziwiła w rozmowei ze mną że jak to jest kochac dwie osoby tylko inaczej-nie ciągnąłem już tego tematu-nie odpowiadałem.Nie które rzeczy lubi, niektóre uwielbia ze mną robic jak mówiła-nie mam powodów do tego żeby jej nie wierzyc, poza tym wolny czas i nie tylko poswięcała aby byc ze mną. Oczywiście jej facet o niczym nie wie,mieszka kilkadziesiąt kilometrów od niej,teraz wrócił-pojechała do niego na weekend o czym mi powiedziała, z takich krótkich rozmów wynikało że mamy się spotykac w zwykłe dni-wtedy kiedy jego nie będzie. Problem jest taki że nie wiem co robic,sam się zadłużyłem-przyzwyczaiłem, też powiedziałem że ją kocham co nie było dla mnie łatwe. Psychicznie się męczę gdyz ja w takiej sytuacji uwazam że mam najgorzej, on o niczym nie wie, jej na razie tak pasuje,a ja wiem o wszystkim i czekac musze i nie pasuje mi to za bardzo ale z drugiej strony chce się z nią spotykac. Wiadomo że tez się z nim kocha. Jak tu zrobic żeby normalnie funkcjonowac-jak powiem jej zeby się określiła kogo wybiera to wiem że ją spłosze albo cos takiego z tego wyjdzie, jeżeli zacznę ją otaczac ze wszystkich stron, nalegac , wymuszac to tak jak ściskac jajko-wypłynie między palcami. Albo byc silnym( ale watpie żebym dał rade gdyz zalezy mi na niej) i traktowac ją nie na powaznie i korzystac-po prostu kiedy można to spotykac się a w między czasie robic swoje bądź pomęczyc się jakiś czas i odpuścic to wszystko-albo co zrobic zeby ona bardziej chciała-nie pisze do niej jak tam jest bo tak sie umówilismy,sama coś sporadycznie napisze bo nie bardzo może-głównie to że ciągle o mnie myśli.Dla mnie taki sms jak dostaje to nic dobrego-najpierw czekam podświadomie kiedy go dostanę a potem kiedy będzie następny-coś strasznego ! Dlatego na razie wyłaczyłem telefon, włożyłem nowa karte-nie wiem po co ale chciałem miec spokój-czy to coś zmieni nie wiem ale wolałem to niz napisac do niej zeby nie pisała wogóle -mozliwe że się na to zdecyduje. Na pewno ona chce się spotykac i dalej robic to co do tej pory, no ja tez ale nie myslałem ze tak będzie mi cięzko jak juz on wróci. Wiem że ona robi źle sobie , jemu i mi ale tak czasami w zyciu bywa i w jej przypadku odpowiada jej na razie to gdyz kocha obu jak mówi-jak się o cos pytałem jako problem to mówiła ze zobaczymy jak to będzie ,sama nie wie. Prosze kogoś z doświadczeniem o jakies rady-ciężko z tego wyjśc -szkoda tracic tych fajnych chwil jakie można jeszcze razem spędzic

Gość popstart
moim zdaniem, zakoncz ten zwiazek. tak jak jest, jest nielojalnie wobec jej partnera. nawiasem mowiac - coz warta jest dziewczyna, ktora podczas nieobecnosci swojego chlopaka, wchodzi w uklad z kolejnym ?

Gość vvvvvvvvmmm
ile masz lat i ile ona?

Gość popstart
i - coz wart jest taki facet, ktory wiedzac, ze dziewczyna jest w zwiazku, wchodzi w ten uklad ? paradoksalnie, pasujecie do siebie - oboje jestescie nieodpowiedzialni, dziecinni i prosci :P

Gość Anna28
Trochę namieszałeś sobie w życiu.Może popatrz na to w ten sposób,że nawet jak wybierze Ciebie to i tak będziesz na jego miejscu.Jeśli ktoś ma takie skłonności to zawsze tak będzie robił...przerabiałam to ale nie ze swojej strony.

Gość nightrod
ona ma 23 -ja 36, wiem że to dobrze nie rokuje a raczej w to sam nie wierze ale chodzi mi o ten niezapmniany czas z nią który przeciez jeszcze może trwac -tylko jakim kosztem-w tym jest problem

Gość piewszy raz słysze zeby
juz w wieku 36 lat przezywać kryzys wieku średniego.. co tam pedofilku, zapachniało młodą dupką? ale ona chyba tatusia nie szuka...

Gość nightrod
popstart-to samo wyszło, na początku zwyczajnie się kolegowaliśmy-potem to już zatracenie totalne-chcieliśmy bardzo oboje-akurat na to nie ma mocnych-dlatego mam dylemat teraz jak postąpic i albo pomeczyc się i skończyc jak pisałem albo korzystac z tej znajomości jeszcze-wiem że różnie na to każdy może popatrzec-ile osób tyle opinii,chciałem poznac rózne opinie i wybrac odpowiednią dla siebie-sam na ich podstawie dokonac wyboru

Gość nightrod
to jak pierwszy raz słyszysz to jeszcze dużo przed Tobą-poszukaj co znaczy pedofilia poza tym nie dyskutuje z nienormalnymi