Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

Kiedy wkoncu mężczyzni zrozumieją że dla nas kobiet najważniejszy jest seks?

Polecane posty

to tak a propo podobnego wątku:) Tak jakos dziwnie świat sie zmienił, że to kobiety marzą o seksie i często myślą ...hmm może dziś mój facet będzie miał ochote?

Gość sami ty to sobie
kup wibrator, bo facetów nienawidzisz

Gość mam pytanie do Was
jesteście mężatkami jeśli tak to jaki staż?

Gość 323233
Bo faceci nadal żyją w świecie fantazji, że kobiety to uczuciowe i wrażliwe istoty dla których nie jest ważny ani seks ani wygląd.

Gość Ju......
Ja tam się wolę przytulać.... po udanym seksie :P

Gość oferm ma
wróćmy więc do sprawy wielkich penisów ;)

Gość *Sami w pomarańczach
ja uwielbiam facetów zawsze ich pocieszę wysmarkam nosek,bo to takie wrażliwe robaczki🌼

Gość wdt
To czemu ciagle narzekacie, ze my patrzymy na wyglad i myslimy wciaz o jednym? :o

Gość 323233
Nie narzekamy. :)

Temat według mnie jest jak najbardziej powazny niestety Z tym wibratorem to nie jest tak do końca powiedzmy, że osiągniecie orgazmu to nie wszystko ( nie wiem czy faceci to zrozumieją hmm może wyjaśnie nam nie jest wszystko jedno w jaki sposób dojdziemy, takie juz jestesmy, że mimo wszystko najlepiej to zrobić z męzczyzną- dziwne nie?)

Gość 323233
A powiem Wam jeszcze coś gorszego. Kobiety patrzą nie tylko na wygląd i na to czy seks jest dobry, ale także na ... status materialny faceta. No po prostu zgroza. :P Bezrobotni, z małymi peniskami, brzydale, średnio lubiący seks - macie przejebane. :)

Gość taakaaaa ona
fakt,teraz wszystko kręci się wokół sexu,i wśród kobiet i wśród mężczyzn...

Gość wdt
a wlasnie, ze narzekacie

Gość wdt
"Bezrobotni, z małymi peniskami, brzydale, średnio lubiący seks" to nic, bo kobiety brzydkie, z malymi cyckami, bezrobotne, nie umiejace gotowac tez maja przejebane

Gość taakaaaa ona
bo lubimy sobie czasem ponarzekać a na kogo narzekać jak nie na facetów?:P

Gość oferm ma
"Bezrobotni, z małymi peniskami, brzydale, średnio lubiący seks - macie przej**ane. " i dodajmy - słusznie. w końcu jak komuś bóg dał małego penisa to z pewnością nie bez przyczyny. ktoś taki musiał zrobić coś bardzo złego i powinien odpokutować.

Gość taakaaaa ona
ja nie umiem gotować więc co? mam już sobie kupić kota bo faceta i tak nie znajdę? Pracy też nie mam bo studiuję.Ważne że chociaż tzytzki mam spore:-O

heheh oferma🌼

Gość wdt
Jesli chociaz cyce masz duze, to tylko do seksu sie nadajesz ;)

Gość 323233
"to nic, bo kobiety brzydkie, z malymi cyckami, bezrobotne, nie umiejace gotowac tez maja przej**ane" No nie do konca. :) Gotować każdy powinien umieć, a wielkość piersi nie ma bezpośredniego wpływu na odczucia płynące ze stosunku. Wielkość penisa tak. Poza tym kobieta bez pracy to wstyd, ale facet bez pracy to po prostu dziwoląg, którego żadna nie weźmie. Ale pocieszaj się dalej jeśli Ci to pomaga. :)

Gość taakaaaa ona
jakiś ty dobry/dobra dla mnie... :classic_cool:

ale ci bezrobotni, z małymi peniskami, brzydale, średnio lubiący seks faceci szukają winy w kobietach ,bo te niewdzięcznice ubzdurały sobie ze mają wybór.

dla kobiet najważniejszy jest seks bo mają 9 stref erogennych, a faceci tylko jeden na końcu penisa, który przejmuję kontrolę nad życiem faceta i myśleniem.

no napewno mają gorzej heh w sumie to są chodzącą porażką:) ale nie o to tu chodzi Po prostu kiedyś myślałam, że faceci naprawde sa tacy napaleni na seks a okazało się, że to miekkie parówy;)

Gość wdt
"Poza tym kobieta bez pracy to wstyd, ale facet bez pracy to po prostu dziwoląg" jasne :o to mi przypomina tekst "jesli maz bije zone, to jest tyranem, jesli zona bije meza, to po prostu odreagowuje stres" :o A cyce maja wplyw w seksie, przynajmniej dla faceta. Co to za przyjemnosc posuwac deske :o

Gość 323233
Nie powiedziałam że wielkość piersi nie ma znaczenia. Ale nie ma wpływu na odczucia płynące z penetracji. Chyba że posuwasz tylko między cycki. Ale niech Ci będzie - skoro wielkość piersi ma u Ciebie wpływ na jakość orgazmu to tym bardziej pogódź się z tym że wielkość penisa ma kolosalne znaczenie. :)

Gość fffffwew
MAcie rację z tym. Obecnie kobiety lubią seks bardziej niż faceci. Ja też myslalam że oni myślą tylko o jednym, a to wielka bzdura. Jakieś wymowki mają - że zmęczeni, że głowa ich boli. A potem są zdziwieni że są opuszczani lub zdradzani.

Gość 323233
mi mała - dobra uwaga. Faceci lubią biusty róznej wielkości i kazdy biust znajdzie swojego wielbiciela. Ale chyba nie istnieje ani jedna kobieta która marzy o małym penisie. :D