Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspilakopa

orgazm łechtaczkowy vs. orgazm pochwowy

Polecane posty

nie jest infantylny - kobiecy, rzekłbym ;) tak jak podpasował mi kiedyś Miecz Oceanu :D to widac ze facet (chyba ...? :D) Zapach Nocy.. do orgazmu? ;) no własciwie tak... jesteś ;) teraz to dopiero mam stres :classic_cool:

Przepraszam ale... muszę kończyć:) jutro dopisze Było mi bardzo mi miło:)....siła wyższa... Słodkich snów:)

ok.. wzajemnie 🌼 wiesz co przed snem ;) tez lecę.. pa. 🖐️

"Zapach Nocy.. do orgazmu? no własciwie tak..." np. niektóre kwiaty wabią owady zapachem w nocy;) lubię noc i zapachy, zwłaszcza te trudne do opisania:) "jesteś" - spróbowałbyś inaczej:P "teraz to dopiero mam stres" trzęsą Ci się ręce?:P

nie będę próbował "inaczej", nie lubię kłamać, musiałbym zresztą pamiętać co komu nakłamałem, a jestem leniwy :classic_cool: Ręce nie trzęsą, jeszcze nie ten etap ;) ...ale jakis niepokój z lekka ogarnia ;) ciekawe co to za nagła siła wyższa była... że Cię tak błyskawicznie wymiotła :P

"nie będę próbował "inaczej", nie lubię kłamać, musiałbym zresztą pamiętać co komu nakłamałem, a jestem leniwy" - żartowałam:P "ciekawe co to za nagła siła wyższa była" - wiesz, że ciekawość to...:P ...a w sumie to powiedziałabym ale... tak sobie myślę, że tym forum to nie tylko my żyjemy, podglądacze tylko czekają na c.d.:D Niepokój to i mnie ogranie i zastanawiam się...;)

wiem, ze ciekawośc to... rzecz niezbędna w dzisiejszym świecie :classic_cool: kto wie więcej, moze więcej :D podgladacze.. cóz, znam problem ;) czasem zazdrośnicy co gorsza ;) mnie ogarnia podwójny - co bedzie jak "Ktoś" sie dowie co robisz :P

Spokojnie, jestem zupełnie bezpieczny ;) i bardzo tracę w "realu" :classic_cool:

"Spokojnie, jestem zupełnie bezpieczny" - typ zwodniczy = niebezpieczny:D i bardzo tracę w "realu" - fałszywa skromnośc?:P

słuchaj, to ze jestem sam powinno Ci cos powiedzieć ;) fałszywa, nie fałszywa - jakąś trzeba mieć :classic_cool:

"słuchaj, to ze jestem sam powinno Ci cos powiedzieć" - znam tego typu samotnków:P skromność zawsze w dobry tonie women hmm...skąd przypuszczenie, ze to ja???:P notabene wiem o co chodzi

niby wszystkie ich znają, tylko że niewiele z tego wynika, podobnie jak i na odwrót zapewne... no cóż, przyczyny różne, ponownie tutaj obnażał się nie będę :) a nic, taka zbieżność czasowa nic więcej ;) /oo, i jeszcze wie o co chodzi :classic_cool:/

"niby wszystkie ich znają, tylko że niewiele z tego wynika, podobnie jak i na odwrót zapewne... no cóż, przyczyny różne, ponownie tutaj obnażał się nie będę" - może wybieracz, czekasz na tą jednyna? hmmm :) "a nic, taka zbieżność czasowa nic więcej oo, i jeszcze wie o co chodzi" -pozwoliłam sobie zajrzeć, ciekawość;), chciałabyś aby to chodziło o mnie?:P hmmmm

nie, z tzw. "jedynej" chyba juz wyrosłem :O wiek juz nie ku temu ;) na część drugą posta nie wypowiadam się :P

Gość bosheeeee ale 222
pewnie ze lepiej ze nie Ty ;) witam, Zapach Nocy 🖐️ 222 ;)

Gość bosheeeee ale 222
Zapach Nocy Ty tez tu troszkę nielegalnie?

Gość bosheeeee ale 222
ja tez troszkę podgądałam ;) i cos wspominalas o kims, ze niby gdyby się dowiedzial ze Ty tu ...

hahaha :D bosheee, wskakuj w tego swojego czarnego w koncu, bo dziwnie się to pisze :P (przeciez jesteś free :classic_cool: więc nikogo sie nie boisz :classic_cool:) Zapach, dlaczego? ;)

BA222 - nie, w tej nie mozesz :classic_cool: poproszę wersję przyjętą "przedtem" kiedykolwiek "to" było :D Zapach, alez sie nie krepuj (wyczuwam jakies negatywne emocje :D)