Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

masz ZŁY dzień to wejdź

Polecane posty

Gość Paulinka89
hehe... ale dalyscie temat... po zerwaniu sie wkurzylam na facetow i pomyslalam ze kobiety bardziej stale i zaangazowane niz faceci i ze czasami lepsza byla by kobieta ;p Bo nie ma to jak kobieta w koncu... ;) to my rzadzimy facetami a oni dopiero swiatem ;)

Gość Paulinka89
on24_smutny -> Hmm... no wiesz... ja sie rozstalam po 4 latach z powodow uzasadnionych, i plakalam i nadal placze.. Rozumiem ją bo jej pewnie tez szkoda jest tych pieknych chwil. Mi tak samo... gdy tylko wspomnę jak bylo pieknie to on razu w ryk..a do tego te piosenki ktre mi sie najbardzije podobaja to wlasnie kojarza mi sie z nim.. :( A przeciez trudno jest nie sluchac tego czego sie lubi... Czasami sobie mysle ze niby powinno sie pamietach te piekne chwile, no ale gdy one mnie rania to wolalabym o nich zapominiec i wtedy bylo by mi latwiej pogodzic sie z rozstaniem.. :(

Gość Paulinka89
zaciekawiony26lat -> hehe.. dla mnie to jakis 2 fatalny miesiac.. nie mowiac ze w sesji jest tak fatalny ze tego ustawa nawet nie przewiduje ;p

ehh zamieniłbym sie na kłopoty z sesjom chociaż ze studiami nigdy nie miałem nic wspólnego . kurna chyba wymiękam nie daje rady już większość z was w to nie uwierzy ale w tym tygodniu śmierć była kilka razy w moim otoczeniu niby nic nie znam osobiści tych ludzi. zresztą to nie za dobre miejsce by sie rozpisywać o tym wszystko mi sie rozsypuje

Gość Paulinka89
śmierć? hmm... ja tez tak mialam ze w pewnym momencie umarl moj wojek, za jakis czas mama mojej kolezanki z gimn. a tydz. pozniej moja kolezanka z liceum miala wypadek.. :( to bylo cos okropnego... nigdy w zyciu nie bylam na pogrzebach ale do niej poszlam i przezylam to strasznie.. :/ja za to lykalam silne tabsy na uspokojenie i chodzilam jak zombi :/ Rozumiem co przezywasz.. na tym topiku kazdy ma zly dzien... heh

Montmorlonit ja serio z tymi kobietami tylko musiałaby byc w moim typie;) W sumie ciesze sie, że mnie jestem sama i mam z kim posiedzieć i pośmiać sie:) chyba dopadł mnie taki babski humorek:) ale nie do końca Dziecko chce mieć za ok 7-10 lat wiec chyba nie warto sie narazie o to kłócić do tego czasu może się wiele zmienić

Gość samo Ti
niby dzien jak codzien ale jest w nim cos przygnębiaącego , cos co nie pozwala na umiech...mysli krążą wokól jego, i tylko on i on i on...az oszalec mozna... ...kurde az jestem zla sama na siebie...i po co to wszystko jak i tak wszystko legnie w gruzach, a uczucia zostają...bo ich tak łatwo nie da sie wymazac...:(

Gość dzis na pomarańczowo
egzamin za tydzień, nic nie umiem, praca , której nienawidzę i ludzie, którzy tam ze mna pracują- nienormalni....i mnóstwo okropności, które mnie spotkały i ten cholerny kaszel i zapalenie zatok po grypie no ku********a, mam meza , mam dzieci, ale beznadziejna jestem o matkooo .....

splot dziwnych sytuaci . Stałem na parkingu jakieś 200m odemnie dwie młode dziewczyny popełniły samobójstwo rzuciły sie pod pociąg 3 dni puzniej jakieś 500m za mną samochód wbił sie pod ciężarówkę cztery osoby zginęły na miejscu

Gość prze...bane
Ehh, niech ten dzień się już skończy!! Dodam tylko, że nie spie z kim popadnie, z kimś, do kogo nic nie czuję! A zaczełam się w nim zakochiwac... Było pięknie, ale zaluje tyeraz tego, bo może gdyby nie to siedzielibyśmy teraz razem, roozmawiali, smiali sie, flirtowali..? Kompletnie nie rozumiem jego postępowania...

a mnie dołuje tez brak pracy i to siedzenie w domu Jak sie nie zmęcze fizycznie to dzien uwazam za stracony no i te durne myśli przychodza do głowy ehhh na tv rzygam na wszystko już rzygam sorry ale tak sie czuje chce iść do pracy

Gość kluuusia
Ogólnie baardzo do bani.zmarnowałam 3 lata swojego życia dla faceta który nie był wart nawet jednej minuty którą mu poświęciłam.Dzisiaj to do mnie dotarło i mam zamiar jutro zrobić z tym porządek.Mam 28 lat.chcę normalnego związku, i faceta który będzie mnie szanował.A nie wyrzucał do kąta jak zabawkę jak mu już się znudzi i akurat w danej chwili nie będzie mu potrzebna.A tak właśnie postępuje.Znajdzie mnie na końcu świata jak czegoś mu potrzeba ale ja na to samo nie mogę liczyć.ale przecież mnie szanuje,lubi,traktuje jak przyjaciółkę-nie wiem z której strony!! dlatego mam zły dzień i ogromne poczucie zmarnowanego czasu.Ale dłużej na to nie pozwolę.Dzień 26.I to dzień rozprawienia się z nim raz na zawsze! Czas kopnąc go w dupę ot co.

hehe kluuusia gratuluje tak bojowego nastawienia i pewności siebie Jak sie z nim rozprawisz napewno poczujesz sie lepiej:) spoko babka z Ciebie pewnie wiec nie marnuj czasu na takich palantów