Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ti-ti

dlaczego mamo?

Polecane posty

Właśnie się dowiedziałam, że moja mama układa sobie nowe życie za granicą. Poprostu zadzwoniła i powiedziła że nie wraca. Zostawia tu męża dzieci i wnuki. Nic nie wskazywało na to, że tak postąpi... Cały czas mówiła że niebawem wróci a tu nagle ta wiadomość.... Nie potrafię zrozumieć dlaczego, twierdzi że nikogo tam nie ma poprostu chce pracowac i się uczyć. Ale czy pieniądze są ważniejsze od rodziny.... Nie potrafię tego pojąć. Co tu zrobić, żeby zmieniła zdanie. Próbowałam już wszytskiego i prosząc i strasząc poprostu nic twierdzi, że podjeła już decyzje której nie zmieni.... Jestem załamana, a zwłaszcza ojciec, który nie potrafi się pozbierać. Wiem że mam już swoją rodzinę ale ona jest moja matką i niewyobrarzam sobię że nie bedzie jej przy nas a my przy niej.

Gość ciekawskaaaahhhhh
a co Ty mozesz zrobić? mama jest dorosła! i dziwna... bo jak możnatak poprostu po latach zostawić rodzinę bez wyjaśnienia, bo wyimaginowane potrzeby nie są przyczyną... przykro mi

Gość a co to takiego
może pomyślała, że jej od życia też coś się należy ?

Gość czerwone wytrawne
a nie mogła tego "czegoś, co się jej od życia należy" zdobyć inaczej? Tak, żeby na tej drodze do szczęścia nie pokaleczyć własnej rodziny?

Gość a co to takiego
pewnie nie, skoro taką drogę wybrala, a rodzinka jej siłą do domu nie zciągnie

Nie twierdze, ze jej się od życia nic nie należy.... Dlatego poparliśmy ją w tym wyjeździe,ponieważ bardzo tego chciała, tylko nie potrafię zrozumieć dlaczego aż tak diametralnie zmienia swoje życie. Krzywdząc najbliższe jej osoby... Też mam dziecko i wiem ile lat by nie miało to nigdy bym tak nie postapiła...