Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mozna pokochac...

Czy mozna z czasem kogos pokochac kto...

Polecane posty

Gość zapłakana kobieta
nie do konca rozumiem ;) wiesz, u mnie tą glupota to chyba bylo to ze pozwolilam mu tak odejsc, zalowalam tego przez dlugi czas. No ale na glupote nie ma lekarstwa. Ale kazdy wie, a przynajmniej powinien wiedziec co jest dla niego dobre, wiec cokolwiek nie zrobisz - dzialaj madrze ( jesli sie da :) )

Tez, zalowalam, ze dalam mu kosza. Tak bardzo sie stara, weekend juz niedlugo, wiec zobacze jak bedzie:) Jedziemy na tydzien, beda tez znajomi z czego bardzo sie ciesze, nie bede czula sie skrepowana;) Bede teskinla za nie kumam;) Moze slodki orzeszek, ale twardy;)A tak blisko bylo wczoraj;):P

Gość zapłakana kobieta
hmmm wiec skoro zalowalas masz teraz szanse to naprawic :) 3mam kciuki! z tego nie kumam to ciekawy osobnik ( to tak miedzy nami oczywiscie ;))

Gość zapłakana kobieta
bo facet musi byc twardy :) no i czasem slodki tez.

Gość zapłakana kobieta
postaram sie pilnowac ....topiku i nie kumam ;)

Gość zapłakana kobieta
nie kumam ale ja zostaje, moze to marne pocieszenie ale jednak. dzieki CMP :) - bede pisala jak cos.

Gość zapłakana kobieta
:) pozwolilam sobie uzyc skrotu :P

Gość zapłakana kobieta
no tak...na NK pare skojarzen przychodzi do glowy :)

Gość zapłakana kobieta
27 wiosen , w wlasciwie to bedzie moja 27 wiosna :)

Gość zapłakana kobieta
przeczytalam:) fajowo wyszlo.

Gość zapłakana kobieta
nie kumam -> :D Twoj skrot NK :P

Gość zapłakana kobieta
CMP - 🖐️ :)

Gość Kobieta jest jak roza
Witam! Jestem niepelnosprawna kobieta od roku.Nie moge chodzic.Rok temu mialam wypadek samochody i cudem wyszlam z tego:) Od 7 lat jestem zona wspanialego mezczyzny, meza i ojca naszych dzieci. Przeczytalam caly topik.Wydaje mi sie autorko, ze Tobie nie chodzi o wyglad.Ty po prostu na poczatku Waszej znajomosc nie poczulas pociagu do tego mezczyzny, nie zauroczylas sie nim.Kilka ladnych lat temu, tez bylam w podobnej sytuacji, facet mial super charakter a jednak nie czulam do niego tego, czego bym chciala.Mysle, ze u Ciebie jest podobnie, nie zmusisz siebie zeby kogos pokochac. Watpie, ze cos moze sie zmienic po Waszym wspolnym wyjezdzie, ale zawsze warto sprobowac;) Powodzenia Ci zycze🌻:)

Kobieta jest jak roza - Moze masz racje:)tego nie wiem, dowiem sie po tym wyjezdzie:) Nigdy do niczego siebie nie zmuszalam, jezeli bedzie tak jak napisalas, powiem mu o tym.Chociaz mam wielka nadzieje, ze bedzie inaczej:) Przykro mi z powodu Twojego wypadku. Duzo zdrowia zycze:)