Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mozna pokochac...

Czy mozna z czasem kogos pokochac kto...

Polecane posty

Ps.Starozytnosc juz minela:)

Gość DO czy mozna pokochac
A placisz za siebie wyjezdzajac z nim, czy robisz za prostytutke ? Napisalas ze sie laskawie zgodzilas na wyjazd... i ze pewnie dojdzie do seksu, bo tak dlogo nie kazesz mu czekac. Wiesz, nie ze oceniam, ale to wyglada jakbys byla szmata Jk inaczej cie nazwac ? Z facetem powinnas CHCIEC isc do lozka, a nie "dac mu" bo cie zabral na wyjazd. :o

Piękno Wewnętrzne afirmuję się w Pięknie Zewnętrznym, Oba dostrzegalne są dla osoby, która jest Przeznaczona, nic innego nie działa.

Gość Człowiekk
Literówka nie zmieni ewolucyjnego altruisty, frajera chcącego wychowywać cudzie dziec i w mężczyznę znającego swoją wartość. To, że godzi się na tę całą błazenadę dyskwalifikuje go w moich oczach jako człowieka, któremu mógłbym spokojnie podać rękę bez obrzydzenia.

Gość n-ta
Mam podobny problem :( Pojawił się obok mnie przyjaciel znajomych, bardzo pozytywny facet: uczciwy, superkoleżeński, troskliwy. Już na starcie dużo mu zawdzięczam (korepetycje!). Na razie nasze relacje są koleżeńskie, ale mam obawy, że jemu chodzi o coś więcej. I tu jest kłopot: nie wyobrażam sobie żadnego zbliżenia z nim, odczuwam w stosunku do niego zero pociągu fizycznego, a właściwie odczuwam antypociąg graniczący z odrazą. Oczywiście może tylko mi się WYDAJE, że jemu chodzi o coś więcej niż przyjaźń, i może martwię się na zapas, ale takie rzeczy zwykle się wyczuwa... Jak na ironię, facet jest obiektywnie całkiem przystojny, choć ma jeden nerwowy tik, który doprowadza mnie do szału. I oczywiście przy tym wszystkim muszę wysłuchiwać teorii matki w stylu: "a może jednak lepiej się przełamać niż być samą". Ostatnio biorę leki, które pewnie mogą wpływać na odczuwanie takich spraw - ale nie odczuwam "odrazy ogólnej". Tylko - co za pech! - akurat w stosunku do pozytywnego bohatera :(

DO czy mozna pokochac -Dlaczego tyle zlosci w Tobie?? On mnie zaprosil i on placic za wynajecie domku.Za reszte place sama. Szkoda, ze nie doczytalas tego, ze ja nie pcham sie do lozka, facetowi tak jak myslisz!:) Jestem niezalezna kobieta, potrafie pracowac!Toleruje Wasza krytyke, jednak z tego co piszecie wynika ze wiekszosc to materialisci!:)A tematem mojego topiku nie jest to :Czy jestem dziwka??Wychowanie dzieci w PL??!!Filozofia "Klonow"??!! Tematem bylo...Czy mozna pokochac mezczyzne, ktory nie podoba mi sie wizualnie!:)Czyz Nie??:)

n-ta - rozumiem Ciebie:)Wlasnie dlatego zalozylam ten topik na kafe, pierwszy i mam nadzieje ze ostatni:)Nie wiem ile masz lat i jakim czlowiekiem jestes.Jezeli czegos nie chcesz, czujesz ze to zle wplynie na Twoje zycie nie rob tego:) Ja zaczelam postrzegac zycie inaczej niz wczesniej:)Kazdy ma do tego prawo.Przyznalam sie tutaj, ze przy wyborze partnera, byl, moze nadal jest, wazny wyglad.Masz prawo miec takie odczucia, przeciez nie jestes "Klonem";)

Do Czy mozna pokochac... Gdzie mieszkasz?Ja Juz sie zakochalem nie dziwie sie temu facetowi.

Zmien pseudonim;)

Gość ANIOL NA NIEBIE
DZIWKA JESTES!!ZASTANAWIASZ SIE CZY POKOCHASZ FACETA KTORY JEST BRZYDKI!!!!!!!!!!!!!!!A ZGODZILAS SIE WYJECHAC Z NIM !!!SMIESZNA JESTES!!JAK ZACZNIE CIE LAC WTEDY ZACZNIESZ ROZUMIEC!!!!

Gość ANIOL NA NIEBIE
SAMA ZDEFINIOWALAS ZNACZENIE TEGO OKRESLENIA!JESTES ZWYKLA DZIWKA Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA!:D

Gość MATKA POLKA i DWIE KROPKI
aniol na niebie-lepiej pasuje diabel w piekle!! Autorko, chociaz cie nie znam, wiem,ze jestes madra i sympatyczna kobieta.Jestes szczera, dlatego tak cie oceniaja.czytaja ksiazki i potrafia je oceniac, a to tylko wyobraznia autora, lub autorki;)(pisarza,pisarki)

ANIOL NA NIEBIE-tak ciezko zdefiniowac to okreslenie??Duzo latwiej jest kogos obrazic?To swiadczy tylko o tym, ze komus brak odpowiednich argumentow w wypowiedzi!

Gość SAMIETZ
Widzę, że kobitki zaraz sobie do gardziołków skoczą i zabawnie będzie ;P Odnosnie pięknych istotek o ktorych rzekomo mogę marzyć, to chyba nie wiecie co to photosshop. Przy profesjonalnym oświetleniu widać KAŻDĄ niedoskonałość, nie wiem co robicie w życiu, ale ja mimo że lubię swoją robotę to marzyć o niej nie mam zamiaru- to byłoby raczej chore.

Gość Człowiekk
Dla mnie godzenie się na wychowanie nie swojego dziecka jest i pozostanie koronnym dowodem na to, że się chłop nie szanuje. Jakby nie było kobiet bez takiego obciążenia ;), no ale cóż ktoś musi być frajerem.

Gość Baba z problemami
No to jestem w topicu Szanownej Kolezanki :) A jesli wada faceta jest mniejsza lotnosc umyslowa (a moze to sprawa oczytania i wiedzy) oraz ogromna ilosc bledow ortograficznych i stylistycznych, ktore popelnia? Jakies rady??? pozdrawiam, Baba z problemami

Gość Człowiekk
WOLĘ pisać nieco gorzej niż mieszać angielski z polszczyzną i mówić, że "jestem w topiku". Pochwaliłaś się, że znasz angielski, Marcinkiewicz też podobno zna ;-) Wychodzę już do pracy, bo są "korki na okolicznym hajłeju" i muszę zdążyć "on tajm", bo mnie "boss" z "dżoba" zwolni. Frajer pozostanie zawsze frajerem, brać na siebie odpowiedzialność za nie swoje geny i mówić, że wszystko w porządku, to dopiero jest mniejsza lotność umysłowa :P

Człowiekk -a moze ten facet nie moze miec dzieci??Pomyslales o tym?? Nie mam ochoty sie klocic, czy udowadniac kto ma racje a kto jej nie ma:) Nikt nie twierdzi, ze musisz sie wiazac z kobieta z dzieckiem, bedziesz mial swoje geny to pogadamy;) Babo z problemami- Nie kumam Twojej wypowiedzi;) Samietz-nie boj sie, ja spokojna osoba jestem, muchy nie potrafie zabic;):D

powiem Ci tak - dwóch z trzech facetów których pokochałam, nie podobało mi się z wygladu ;)

nie podobali mi się na poczatku rzecz jasna, później to już patrzyłam przez pryzmat uczucia ;)

SAMIETZ -A jednak potrafisz byc mily;) Moze, zona juz wrocila...;) Czlowiek jezeli chodzilo Ci o mnie z ta znajomoscia angielskiego, to poza tym znam jeszcze kilka innych, przepraszam za skromnosc;):D

ania1311 - Mam nadzieje ze ja tez bede potrafila tak na to patrzec;)

kilka innych jezykow ma sie rozumiec;)

powinnas go polubic za charaktez a nie za wyglad.nie patrz czy jest ladny ale patrz na jego wnetrze:>

lolka179 -Tak wlasnie robie, dlatego postanowilam dac sobie i jemu szanse:)Bedziemy przez tydzien razem, mysle ze po tym czasie bede mogla stwierdzic, czy potrafilabym go pokochac. Oczywiscie o wszystkim Wam opowiem:);)

"Dla mnie godzenie się na wychowanie nie swojego dziecka jest i pozostanie koronnym dowodem na to, że się chłop nie szanuje."- dziecko ma swoich rodziców, nie wyobrażam sobie, żeby jakikolwiek przydupas wpierdalał sie do wychowywania dziecka, którego rodzice nie sa razem:/

Doprawdy- Moje dziecko ma ojca jednego, gdzie tutaj napisalam, ze bedzie ojcem dla mojego dziecka??Musi je akceptowac i szanowac, ojcem nigdy nie bedzie, dlatego, ze moja coreczka ma juz ojca, zawsze bedzie miala tylko jednego!:)KPW??

Gość halo ziemia
To po chuj się pchacie "przydupasoym" do łóżek? Mogę się nie zgodzić jako facet z tym tak wyżej, że chęć wychowywania nie swojego dziecka jest głupie, o tyle nie ma bata żeby jakiś weekendowy tatuś, co ma kontakty ze swoim co prawda dzieckiem kilka razy w miesiącu wpierdalał mi się w to np co mówię że dziecku wolno u nas w domu a czego nie wolno. Jak Ci to nie pasuje to kazałbym Ci wypierdalać precz razem z dzieckiem.