Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mozna pokochac...

Czy mozna z czasem kogos pokochac kto...

Polecane posty

Gość SAMIETZ
Kobieta jest jak ziemniaki a nie jak róża. Facet jest jak zboże. Jak faceta zostawić samemu to nic mu nie będzie byle miał ciepło. Kobieta na długo pozostawiona samemu ZGNIJE.

Gość SAMIETZ
Sporo zgniło, bo im się po 30 przypomniało że są same i chcą dziecko mieć np a nie ma z kim... bo KARIERKIA :)

Gość łeeeeeee
---> Samietz jesteś taki bardziej prostak, prawda?

Gość SAMIETZ
Tak bywa w pewnych kręgach, co ja mogę na to? Może wszyscy zaczniemy być superpoprawni politycznie i umrzemy w zakłamaniu, co?

A tak poza tym zbozem i ziemniakami....;) Dzwonil niedawno, pan X. Rozmawiamy, a nagle slysze glos jego Mamy: -"zapros ich do nas.powiedz, ze bardzo sie ucieszymy i pozdrow cieplo" Wiec tak zrobil:)Bylam zaskoczona i nie wiedzialam co odpowiedziec. Fakt dokonany;)Wiec sie zgodzilam. A czy dobrze zrobilam, nie wiem, okaze sie;):) Ps.Nie znam jego Rodzicow.Wiec musial o mnie wspomniec.

Gość megaegoistka
up

Witam wszystkich, ktorzy juz dawno zapomnieli o topiku;) Dlugo mnie tu nie bylo, a topik umarl smiercia naturalna;) Odnoszac sie do tematu, po tym wyjezdzie nic sie nie zmienilo, nie mozna pokochac osoby ktora nam sie nie podoba, nie pociaga nas. Musi byc i jedno i drugie. Poza tym to stwierdzilam, ze wole zyc sama.Moze tak bardzo chcialam sie zwiazac dlatego, ze zawsze z kims bylam. Po dlugich przemysleniach, doszlam do wniosku, ze bycie singlem ma duzo plusow.Zyje jak chce i robie to co chce i na co mam ochote. Dobrze mi z tym i ciesze sie ze w koncu zrozumialam, ze facet to nie wszystko;) 555-jesli zagladasz jeszcze tutaj, napisz co tam u Ciebie?;)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość stah
poznałem bardzo fajna dziewczynę ale nie jest w moim typie ,jest ładna , zaj**** caluje ,ale jej nie kocham czy to (milosc)przyjdzie z czasem ,czy zrezygnować i nie dawać jej nadzieji ,czy da sie kogos pokochac? kto nie jest w naszym typie ?,próbować ?

Gość trtrttyty
jaki pustak, NOS jej sie nie podoba :D

Gość eN85
ja mam odwotnie. Facet mega porzystojny jednak cos mnie gryzie w jego stylu bycia. Dobry, miły, szaleje na moim punkcie a ja jakaś blokada. Nie weim czy to nie przez niedawno zakonczony długi związek czy po prostu nic nigdy z tego nie bedzie :(