Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mozna pokochac...

Czy mozna z czasem kogos pokochac kto...

Polecane posty

Basileus - Dzielisz ludzic na "Klasy" :gorsza i lepsza. Popierales Samietza- Wiec powinienies wyciagnac wnioski:D Przeciez nigdy nie wiadomo co jutro moze sie wydarzyc, mozesz stac w kolejce do tego psychologa o ktorym wspomniales!:) Milego dnia zycze! Trzeba zaczac prace!;)

Gość Basileus
Pewnie, że może się tak stać, że będę potrzebował psychologa, ale nie z takiego powodu z jakiego go "młódź" go "potrzebuje" "-Bo zająłem drugie miejsce -Bo jestem gruby i nikt mnie nie kocha -Bo złamałam pazokieć" ... bla bla bla. Dziwne bo ja widzę często takich właśnie "Polakuff" Schemat jest prosty, piją na umór (*z Rosjanami a jakże) później hałasują, czasem się pobiją, kobiety przy nich się nudzą i idą w zawody z Rosjankami, która zaspokoi większą ilość mężczyzn. Wymogi nie są wtedy duże- wystarczy być trzeźwym i nie śmierdzieć. Dlatego właśnie unikam Egiptu- za dużo tego przyjeżdża.

Basileus -Zaloz sobie osobny topik, na temat \"Polakuff\" gorszych od \"Ruskich\" i ich zachowan w Egipcie! Nadmiar wiedzy tez szkodzi, tak jak naduzywanie alkoholu! Wtedy psycholg raczej nie pomoze. Kaftan polecam!

jeszcze zyje :) pomagam znajomej wystawiac jej prace na allegro :) meczace zajecie (spporo tego), ale i tak siedze w domu, wiec moge pomoc ;)

zartuje ;) najwiecej czasu zajmuje obrobka w photoshopie (maluje akwarela japonskie "hieroglify"). nie chce, zeby obrazek stracil na jakosci :) kawa... chyba tez powinienem sie napic :D

Gość zapłakana kobieta
zawitalam u Ciebie :) 🖐️

Gość zapłakana kobieta
hmm staram sie... kupilam czekolade z orzechami :)

sluze pomoca :) ...................................................... czekolada z orzechami jest najlepsza na smutki :D dzien dobry, zaplakana :) nadal zaplakana?

Gość zapłakana kobieta
kupilam ta czekolade za rada nie kumam...:) po prostu przypomnial mi ze ja ją tez lubie. poczytalam Twoj topik troszke, ale jeszcze nie na tyle by sie wypowiadac. ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze u Ciebie.

Gość zapłakana kobieta
nie kumam -> czesc, nie, dzis poki co oczy suche. :)

Gość zapłakana kobieta
czlowiek cale zycie sie uczy ;) a jak to zrobiles ze pogrubiles? :P

:) pewnie tu i owdzie by pogrubila, gdyby nie bieganie (za autobusem) i gimnastyka (kciuka w operowaniu pilotem) :P

Gość zapłakana kobieta
a tak zupelnie bez zaglebiania sie w topik to wiesz...przypomnialam sobie ze kiedys bylam w podobnej syt. Znalam kogos, jemu zalezalo na mnie, a ja.....nie moglam sie przekonac do niego, nic nie wyszlo w koncu z tego. Ale to bylo wieeeki temu. Glupia bylam chyba :)

Gość zapłakana kobieta
piszesz zagadkami :) ale oki, tu nie mozna do konca ujawnic siebie.