Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mozna pokochac...

Czy mozna z czasem kogos pokochac kto...

Polecane posty

SAMIETZ - nie bedziesz plakal, poniewaz tak bardzo kochasz swoja zone!:)

Gość MATKA POLKA i DWIE KROPKI
Przeczytalam caly topick. Rzadko wypowiadam sie tutaj,ale to co przeczytalam zaskoczylo mnie.Dziewczyna jest szczera, nie pcha sie facetowi do lozka z tego co wyczytalam,nie wykorzystuje go,a co niektorzy chcieli by ja zmieszac z blotem.Smitz czy jak mu tam,zgadzam sie z autorka,bardzo madrze napisala,ja tez nie rozumuje Twojego myslenia.Autorka ma racje piszac ze musisz bardzo tesknic za zona:D:DPewnie dlatego,jestes w tak kiepskim humorze:D Autorko masz racje nie tylko Ty zwracasz uwage na wyglad,na poczatku,przy wyborze partnera.Ja tez kiedy poznalam mojego meza,patrzylam na jego piekne oczy,sylwetke;)A czy mozna pokochac kogos kto nie podoba Ci sie wizualnie?Nie wiem,z tego,co pszesz powinnas sprobowac:)Bede sledzila topick pisz jak sprawy sie maja:)Pozdrawiam cieplutko;)

Gość dooooo SAMIETZ
Zmien dostawce ziola!:D

Gość SAMIETZ
Nie będę płakał, bo to nie ma sensu. Będzie chciała to sobie pójdzie i już- życie. Nie wiem skąd pomysł, że tęsknię za żoną. widzisz fakt jest taki że każdy potrzebuje odpocząć. Dzieci lubią jezdzic, przynajmniej mamy spokój na ulicy jak zobaczą kogoś o innym niż my kolorze skóry. Za kilka tygodni jadę ja i małżonka ma spokój. Skąd przyszedł nu do głowy rak? Już tłumaczę, otóż jak możecie zauważyć nie lubie kolorować rzeczywistości. Wygląd uważam za najmniej istotną sprawę w człowieku, być może dlatego, że naoglądałem się i fotografowałem bardzo piękne i często równie głupie kobiety, wygląd mi się nudzi, ale jeśli tak chcecie oceniać ludzi wolna wola- byle później nie płakać i mówić "nie mam szczęścia do facetów" Ja nie muszę tak marudzić i bardzo się cieszę z tego. Rak się zdarza, banalne czyż nie? To nie moja wina, że wy jako społeczeństwo wolicie oddać swoje matki, synów, córki, mężów i tak dalej w razie choroby do hospicjum. Nazwę to bez poprawności umieralnią, bo tak to wychodzi. Nie raz na wolontariatach widziałem obrzydzenie mężów wobec żon., żon wobec mężów, córek wobec ojców i vice versa (tak to jest jak się ocenia po wyglądzie) itd, itp. Nawet jak się kłócą o pieniądze kiedy ktoś jeszcze żyje i niedobrze mi kiedy widzę takie pustaki jak Wy,l których dzieci sobie myślą, że skoro w domu mają schizofreniczkę nie odmawiającą im niczego, która je okłamuje że są szczególnie piękne, szczególnie mądre i należy im się wszystko za nic, to znaczy że od grupy muszą zaznać podobnego traktowania. Widziałem nie raz takie oto narcyzowate bachory, które z niczym sobie same poradzić nie umieją, bo w domu wszystko im się pod nos przynosi. To życiowe i psychiczne kalectwo- i takie w większości są wasze dzieci. Słabe i żałosne.

SAMIETZ -Czy chwalisz sie tym, ze Twoje dzieci widzialy Chinczyka??:):D Moja Coreczka widziala juz nie jeden raz!Nic wielkiego w tym nie widze:) Nie rozumiem dlaczego caly czas nawiazujesz do metod wychowawczych dzieci w PL?? Nie wierze rowniez w to, ze kiedy przechodzi obok Ciebie piekna kobieta, obojetnie przechodzisz! Poza tym, pojecia nie masz o tym w jaki sposob ja wychowuje swoje dziecko, wiec prosze, mow za siebie a nie za wszystkich!

Gość Basileus
"Jest miliony kobiet i miliony facetow w PL i na swiecie, ktorzy podobnie jak ja na poczatku znajomosc zwracaja uwage na wyglada, pozniej charakter!" Tak, wystarczy właczyć telewizor żeby zobaczyć, że na świecie istotnie jest cała masa debili, tyle że co to za argument? Stawiając akcent w ten sposób sprawiasz, że przestaje się dziwić jak mocno niektórymi ludźmi można manipulować. Szkoda, że później wypłakujecie się na kozetkach "bo on mnie wykorzystał" kiedy same tego chcecie, to czemu nie, to głupota nie korzystać z czyjejś naiwności. Można chcice mylić z miłością a pózniej krzyczeć w niebo głosy jak bardzo mężczyźni są zli ;-) Znalazłaś sobie głupca, to się lepiej go trzymaj. Te miliony mężczyzn dla których wygląd jest ważniejszy od charakteru maja zazwyczaj jeszcze jedną przypadłość: w znakomitej większości nie akceptują wychowywania NIE SWOICH DZIECI. Tak czy siak powodzenia :P

ssssssssssssss -No wlasnie o to mi chodzi, czy bede potrafila pokochac tego czlowieka:)Tego nie wiem, nie doszlo miedzy nami do zblizen, a uwazam ze zycie sexualne w zwiazku tez jest bardzo wazne:)

Gość SAMIETZ
Wierzyć nie musisz, ważne że ja się was pięknych kobiet na oglądałem w pracy I NUDZI MNIE wybitnie NUUUUUUDZI atrakcyjność nie podparta czymś innym. Ciekawe czym niby ma ją podeprzeć kobieta na ulicy, którą widze po raz pierwszy i ostatni. Skoro tylko takich mężczyzn znasz co się potrafią gapić na ulicy to chyba ci współczuję bardzo nawet :) Może wszyscy są jacyś niezaspokojenie wybitnie :))

Gość vdgtyrtht
jest duzo pieknych i madrych kobiet jelopie, zazdrosc z twojej strony bo z tgo co czytam twoje zycie pewno to jedno wielkie go...

Basileus -Czy tak ciezko jest czytac ze zrozumieniem??Czy nie jasno sie wyrazilam??Napisalam, ze bardzo bym chciala zakochac sie w mezczyznie, za to kim jest, jaki jest, jaki ma sposob byc, a nie patrzec najpierw na wyglad?Czytaj prosze ze zrozumiem!

vdgtyrtht -Zgadzam sie:) Tez tak z tego wnioskuje;)

Gość SAMIETZ
TaK się oszukuj, tak jesteście piękne i mądre, a jak wam obiecać sesje zdjęciową to pójdziecie nawet z diabłem do łóżka, ilość zer na koncie mocno podnosi powodzenie u "pięknych i mądrych kobiet" Za długo żyję, żeby czytać spokojnie takie ściemy. Skoro z takim jednak przeświadczeniem żyje Ci się lepiej to nie moja sprawa. Tyle, że rzeczywistość jest taka, że jeśli kobieta jest piękna i inteligentna długo jest sama, bo mniej urodziwi faceci boją się czegokolwiek od niej chcieć, a ona sama często gardzi zniewieściałymi lalusiami co sobie robią manicure co dwa tygodnie, a do takich i innych skrzywień prowadzi zazwyczaj fascynacja fizycznością i wszystkim tym co jest z nią związane. Poczytajcie sobie laski jakiegos Cosmopolitana, albo Glamour bo mnie mdli od tej waszej propagandy.

na mdlosci najlepsze sa leki na chorobe lokomocyjna :D samietz, czemu prowadzisz bezproduktywne dyskusje? nikogo nie przekonasz do swoich \"racji\". obrazasz. prowokujesz. jestes chamem i prostakiem. lepiej bedzie, jak sobie pojdziesz. nara. 🖐️

Gość Winterrr
Hmm, trudno zakochać się w kimś, w kim od razu nie widzimy tego \"czegoś\", to wiem na pewno. Można podziwiać jego charakter, osobowość, ale wtedy to już bardziej związek z rozsądku. Wiem tylko, że jeśli poznaje się kogoś przez internet, a nie jest się pewnym jego wyglądu, trzeba zaryzykować spotkanie!!! Ja byłam tak głupia, że przez wygląd nie spotkałam się z fantastycznym facetem... Dopiero kiedy zobaczyłam go przypadkiem z dziewczyną, zabolało, bo to ja mogłam być na jej miejscu... I tak oto - kobiety ryzykujcie!!! Pozdrawiam🌼

Gość Winterrr
Dodam, że okazał się bardzo interesujący z zewnątrz. Zdjęcie to tylko zdjęcie, raz wychodzi lepsze, raz gorsze...

SAMIETZ -Czy gdzies tutaj napisalam, ze podoba mi sie facet lalus??:D Chyba nie!:) Ladna jestem dla siebie, sama osobiscie uwazam siebie za ladna kobiete, co wcale nie znaczy, ze inni tez tak mysla.Bez sensu jest to co piszesz, zastanawiam sie czy dlugo nad tym myslisz?? To samo w druga strone, dla inych kobiet facet moze byc mniej atrakcyjny, a dla mnie bardzo przystojny:)Przemysl nim cos napiszesz, chociaz te przyslowiowe 10sekund:)

Gość Któśś
Za dużo Panie oglądacie \\\"Seksu w Wielkim mieście\\\" lol Piękne, zdrowe, inteligentne... same z dziećmi buahaha Tę postawę wyżej starsi ludzie nazywają \"Psem ogrodnika\"

Gość vdgtyrtht
chlopie ty masz problem ze soba i powiem ci jaki zapewne nie jestes urodziwy jestes paskudny i taka jest prawda zadna fajna laska nie ma zamiaru sie z toba wjazac i tu jest ten problem ze uwazasz ze wszystkie ladne kobiety sa do niczego,no coz pozostalo ci tylko fotografowac te piekne istotki i marzyc o takich hahahaha

Gość Rumiane usta
Najważniejsze, by mężczyzna był dobry, zależało mu na 100%, umiał zadbać o rodzinę, był wierny, nie był alkoholikiem i nie bił. A wygląd? Co z tego jak ktoś jest piękny i pociaga nas, lecz nie posiada powyższych cech? A miłość to głębsze uczucie, one czasem przychodzi z czasem. Pozdrawiam.

Gość vdgtyrtht
zgadzam sie z tym

vdgtyrtht -hahahahaha;)

Gość kaafee
może być tak, że ktoś nam się nie podoba z wyglądu, ale poznajemy wnętrze tej osoby, jej charakter itp. i to sprawia, że się w niej zakochujemy, a wtedy wygląd przestaje mieć znaczenie Ty autorko poznałaś kogoś kto Ci się nie podoba fizycznie, ale poznałaś też wnętrze, charakter tej osoby, a mimo to nie zakochałaś się w niej, więc raczej nic z tego nie wyjdzie aczkolwiek życzę Ci aby okazało się, że jednak coś z tego będzie :)

ssssssssssssss -Dokladnie.Ty dalas szanse temu czlowiekowi, wiesz juz ze nie potrafisz pokochac faceta ktory Ci sie nie podoba, nie pociaga fizycznie itd..:) Ja tego nie zrobilam, kiedy Go poznalam, odrazu blokada.Nie podoba mi sie wiec po co zawracac sobie glowe.Wymienislismy sie numerami tel, jednak ja ignorowalam kazdy kontakt z nim.Widzielismy sie pozniej jeszcze kilka razy, rozmawialam z nim, dobrze mi sie rozmawialo, wiem ze mu na mnie zalezy, tego nie da sie ukryc;)Jednak juz od samego poczatku nastawilam sie na NIE, poniewaz nie podobal mi sie jego wyglad. Z czasem stwierdzilam ze moze zle zrobilam, moze powinnam dac mu szanse, jezeli tak bardzo zabiega o mnie i dziecko:) Moze bede potrafila pokochac czlowiek ktory nie podoba mi sie wizualnie.Dlatego zgodzilam sie na ten tygodniowy wyjazd.Bedziemy tydzien razem, mysle ze przez ten czas bede wiedziala czy potrafie wyobrazic sobie zycie z nim czy tez nie:)

kaafee -moze tak byc:) Dlatego dam nam szanse:)Moze to moj przyszly maz, kto wie;)

Gość errrorka
jak chemia nie teges to nic z tego nie będzie, to będzie co najwyżej przyjaźń, a nie miłość...

Gość smarytanin26
widze ze jest tyle opini na ten temat ze autorka wie teraz mniej niz przed zalozeniem topiku. Kazdy z nas odczuwa inaczej i mysle ze autorka dowie sie tylko wtedy gdy zostanie jego kochanka i po paru miesiacach jezeli dalej bedzie tak jak przed to rozejdzie sie i na przyszlosc bedzie wiedziala do jakich kobiet zalicza sie..czy do tych szukajcych milosci bez "rozsadku" czy raczej tych wybierajcych "rozsadek" bez milosci

smarytanin26 - Ja autorka tego topiku nie zgadzam sie z tym, ze teraz wiem mniej nizeli przed zalozeniem tego topiku:) Napisalam tutaj dlatego, bo chcialam poznac przyklady innych kobiet, czy mezczyzn, jak do tega podchodza, czy mieli juz takie przezycia, jak sobie z tym radzili...:) Ja wiem, ze wlasnie takiego mezczyzny potrzebuje u swego boku, jest zyczliwy, wyrozumialy, o takim zawsze marzylam:) Ja tez jestem zyczliwa i serdeczna dla ludzi osoba, chociaz czasami dostaje przez to po tylku, ciesze sie ze nadal taka jestem i zycie tego nie zmienilo:) Bardzo chcialabym pokochac tego mezczyzne, moze z czasem mi sie to uda. Nie z kazdym facetem czy kobieta tak dobrze mi sie rozmawia jak z nim, a to juz dla mnie wiele:)Akceptuje moje dziecko, a bez tego nawet nie wyobrazam sobie zwiazku. Jak sie domyslacie, bylam juz w dlugim zwiazku, bylo to zauroczenie, chemia ale z czasem to mija, albo przeradza sie w milosc albo nie. Chociaz nie bylo pozniej tak jak tego chcialam, ciesze sie bardzo ze bylam z tym mezczyzna, dlatego, ze teraz mam wspaniala Coreczke:)

Gość Do autorkiiiii
Bardzo madra z ciebie kobietka:)Ty chociaz potrafisz sie przyznac do tego,ze masz z tym problem;)Nie ty jedna patrzysz na wyglad.Wiekszosc naszej spolecznosci tak robi,ale nie maja odwagi sie do tego przyznac;)Kazdy facet zawiesi oko na pieknej kobiecie,czy widzi ja w tv czy na ulicy,nie wazne.Czlowiek to wzrokowiec,czy tego chcemy czy nie podoba nam sie to co dla oka piekne.Tak samo kiedy cos kupujemy,najpierw nam sie podoba z czasem stwierdzamy czy owy ciuch jest wygodny,nie niszczy sie w praniu,dobrze sie nosi itd...;) Autorko mila z ciebie kobietka czasami ciuch ktory nam sie nie podoba lezy na nas idealnie;);)

Gość Człowiekk
W dobrym tonie jest mówić za siebie. Wychodzi z ciebie brak oczytania, to może coś ci przypomnę. Większość tak zwanych famme fatale wcale nie były piękne. One myślały, że są atrakcyjne, albo inaczej to że nie były w ogóle im nie przeszkadzało. Gdyby mężczyznom chodziło o wygląd nie uwiodły by tylu, ale facetom można zupełnie inaczej imponować niż tyłkiem. Wiele razy widziałem jak typ zupełnie \"antymaczo\" wyrywał najlepszą partię na roku aż się innym wierzyć nie chciało i wpadali w kompleksy. Także każdy sądzi według siebie. Nie wiem co tam faceci, ja póki co zwracam uwagę tylko na moją dziewczynę, która zaczęła podobać mi się dopiero jakiś czas po tym jak się poznaliśmy. Teraz myślę, że ładna jest i wszystko- kiedyś myślałem że taka sobie, ale fajnie się rozmawia. Inna sprawa że nie ubierała się ładnie i to może dlatego. Tak czy inaczej ten facet o którym mowa wydaje mi się za bardzo dyby na przykład raczył na moment autorkę tego oto szacownego wątku olać i pokazać, że być moze wcale nie tak mocno mu zalezy pewnie spotkałby się z reakcją na przekór temu, a tak to jawi mi się jako taki trochę jakby to powiedzieć... mamlas. Zawsze tak robiłem kiedy ktoś np myślał, że jak mi zależy to można mi wchodzić nas głowę. Lekkie kopnięcie z buta i nagle okazywało się ze komuś też zależy. Może kolo ma jakieś problemy z samooceną, cóż kobieta z dzieckiem nie wydaje mi się dogodną inwestycją na przyszłość, zwłaszcza że sam chcę mieć dzieci. Facet o którym tutaj

Czlowiek-jezeli juz chcialbys nadrobic filozofia, pisownia...to Feeeeemme fatale!:)Bez urazy:);) W doslowny tego slowa znaczeniu to "Kobieta Fatalna" Filozofem moze byc kazdy, uzywaj takich slow ktore rozumiesz, a nie takich, przez ktore chcialbys pokazac, ze rozumiesz:)